- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.286
-
- Konu Sahibi EloraViolet
Cv ni yaz bi hele bakalım nerden mezunsunArkadaşlar hepiniz mi fakirsiniz? Hiç mi aranızda zengin kaynı olan yok?
musoyu ne kıskandın beee ama sen onun gibi anlı şanlı gelinliğinle evlenemezsin hele bekar adam hiç bulamazsın diyelim buldun veliaht doğurman imkansızYok kız. Bahtımı açmaya geldim. Belki zenfin kaynı olan birine denk gelirim. Belki zengin olan abisine kardeşine alırlar beni.
sus çaktırma hangimiz normalizSanki normal halim cok normal jfjfjfjfj
Rota oluşturuluyor…Kk'nın güzek kadınları hepinize iyi geceler.
Başlıkta gördüğünüz gibi artık böyle anlı şanlı gelin olup, havuzlu siteye gelin gitmek istiyorum. Villa da olabilir. Ama hiç düzgün koca adayım olmadı bugüne kadar2-3 sevgilim oldu, hepsi gerçekten karakter olarak iyi erkeklerdi, efendilerdi. Ama yakışıklı değillerdi, eğitim , maddiyat açısından denk değildik. Ben hep böyle özellikle ortalama tipte erkekleri seçmişim, bunun nedeni de bu erkeklere başka kadınların göz dikmeyecek olmaları. Böylece hiç riske girmiyorum elimden başkası alacak diye. Hiçbir zaman da ilk adımı atan olmadım. Ama böyle zamanla "aa biz bununla ayrı dünyaların insanlarıyız" farkındalığı gelince ilişkilerim bitiyor.
Ben böyle tipi ortalama olsun, ama eğitimli çalışkan mesleği olan, iyi ahlaklı efendi biriyle görüşüp, eğer varsa ailesinin havuzlu sitedeki evine gelin gitmek istiyorum. Gerçekten ideal olmasa bile gönlümüze isteğimize göre birisi çıkıyor mu karşımıza? Bazen çok umutsuz hissediyorum.
Cv ni yaz bi hele bakalım nerden mezunsun
Okul hayatın
Hobiler
Fobiler
Çalışma hayatın
Va vs
bacım eğitim vardı zaten maddeler arasındaTipi düzgün, zengin, ahlaklı, eğitimli, çalışkan biriyle evleneyim ben gerisini hallederim. Ben onu eğitirim zaten zamanla. Onunla futbol oyunu oynarım, arada dürüm gömeriz beraber, eğlenceli bir sevgiliyimdir.
Yatı katı olmayanla mutlu olamıyorum işte sorun o.
ikizler mi ? musoluk var biraz vaarrBegum, istanbul, 26, ikizler, yükselenim de ikizler. Bir tane diplomam var, ikinciyi okuyorum şuan. Boş işler müdürüyüm.
Hemide fasfakiriz kız kocayı yanlış yerde arıyon sen..barlara falan gitmen gerekArkadaşlar hepiniz mi fakirsiniz? Hiç mi aranızda zengin kaynı olan yok?
Ayyy ikizler mi bir dediğin bir dediğini tutmaz kız seninBegum, istanbul, 26, ikizler, yükselenim de ikizler. Bir tane diplomam var, ikinciyi okuyorum şuan. Boş işler müdürüyüm.
Begüm yabancı dilin var mi ?Begum, istanbul, 26, ikizler, yükselenim de ikizler. Bir tane diplomam var, ikinciyi okuyorum şuan. Boş işler müdürüyüm.
sen onu cahil mi sandın? üzüleceksin ama lisans mezunu hem de başarıyla bitirmiş ahahahahahBegüm yabancı dilin var mi ?
Hemide fasfakiriz kız kocayı yanlış yerde arıyon sen..barlara falan gitmen gerek
Harbiden su an onu düşündüm kadinlar kulübünde koca aramak da ne bileyim bcbxvxhHemide fasfakiriz kız kocayı yanlış yerde arıyon sen..barlara falan gitmen gerek
Kız o zaman yurtdışı turlara katilsin, zengin olmasa bile belki Eros bulursen onu cahil mi sandın? üzüleceksin ama lisans mezunu hem de başarıyla bitirmiş ahahahahah
yaa kızımm ahahahahahaha
Onu bunu boşver de sen enişteden ne mehir istedin ondan biraz bahset bebişim?Harbiden su an onu düşündüm kadinlar kulübünde koca aramak da ne bileyim bcbxvxh