- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Ben çalındığını düşünmüyorum.
Bazı üyeler biraz pohpohlandiktan sonra tuhaflasiyorlar. Açık sözlü olacağım diye garip garip cevaplar yazıyorlar.
Bilemeyeceğim. Burda çeşit çeşit üyeye denk geldik bir öyle bir böyle... Hatta uzun süre kadın üye gibi yazan erkek üyeye de şahit olduk o yüzden sizin kadar emin olamıyorum.Evet dediğiniz gibi olduğu da oluyor.
Ama mesela şu konuya şöyle bir şey yazmış:
Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?
Bence de el kadar şort, el kadar sütyen giyip giyip her yere atan kişi teşhircidir. Adama yazık etmediğiniz iyi olmuş. Kendi seviyenizde birini bulun.
Normalde böyle bir konuda ayrılan kişiyi tebrik edip, kimsenin kimsenin giyimine karışmaya hakkı olmadığını falan yazardı. Bu mesajı gördükten sonra çalındığını düşündüm zaten. Bu komşu konusundaki mesajlarını sonradan gördüm.
Bu daha kötü...Bilemeyeceğim. Burda çeşit çeşit üyeye denk geldik bir öyle bir böyle... Hatta uzun süre kadın üye gibi yazan erkek üyeye de şahit olduk o yüzden sizin kadar emin olamıyorum.
Anlama yeteneğine hayran kaldım cidden fazla zorlamiyomusun kendini senceHe doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artıkHepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
Aynen kuzum çok ayıp etti.Anlama yeteneğine hayran kaldım cidden fazla zorlamiyomusun kendini sence
Alt komşum evini süpürürken bile ben yukardan süpürgenin parkeye sürtme sesini net duyuyorum. Düşünüyorumda kimbilir benim sesim nasıl gidiyordur aşağıya. Ne kadar dikkat etsemde illaki rahatsızlık veriyorumdur.
Komşuluk ilişkilerini kul hakkına girmeden yürütmek öyle zorki. Allah yardımcımız olsun
Anam benim can içim burdaymis :) patavatsız insanlara tahammülüm yok kuzu Ban yesemde :)Aynen kuzum çok ayıp etti.
Olmamaya çalışıyorum ama haksızlığa da gelemiyorum kuzum ne yapayım...Kuzucum Allah yardımcın olsun hamilesin pek takma muhatap olma
Dilinden konuş diycem yapamazsın biliyorum kuzu aslında o komşunun iyi bir derse ihtiyacı var da neyseOlmamaya çalışıyorum ama haksızlığa da gelemiyorum...
Yaşından dolayı yine saygımı bırakmıyorum. Bazen de hak etmiyor saygıyı falan diyorum. Neyse insanlık bizde kalsın.Dilinden konuş diycem yapamazsın biliyorum kuzu aslında o komşunun iyi bir derse ihtiyacı var da neyse
Bilemeyeceğim. Burda çeşit çeşit üyeye denk geldik bir öyle bir böyle... Hatta uzun süre kadın üye gibi yazan erkek üyeye de şahit olduk o yüzden sizin kadar emin olamıyorum.
Anam benim can içim burdaymis :) patavatsız insanlara tahammülüm yok kuzu Ban yesemde :)
Ohh rahatladım gittiğine yoksa banada Ban yedircekti :) yerim senibilmez miyim senin güzel kalbini..
Empatiden uzak yorumlara ben de dayanamadım. Zaten kendisi de banlandi. Yoksa daha ne kadar coşacağını tahmin bile edemezdik
Canım benim ya kıyamam sana onun bu üstünde oturan biri var mıYaşından dolayı yine saygımı bırakmıyorum. Bazen de hak etmiyor saygıyı falan diyorum. Neyse insanlık bizde kalsın.
Çok tanımasam da var :)Canım benim ya kıyamam sana onun bu üstünde oturan biri var mı
Hemen o kadınla samimi oluyorsun sonrada tepesinden aşağıya demliği dokuyosun hallediyo güven banaÇok tanımasam da var :)
Aahahah mavişime bak senHemen o kadınla samimi oluyorsun sonrada tepesinden aşağıya demliği dokuyosun hallediyo güven bana
Eee benim kuzumu uzmiycek daha da fikrim varda ablanın yaşı hürmetine şimdilik buAahahah mavişime bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?