Anlayışsız ve Saygısız Komşu

Apperim sana sanada kızıyorum heee enişte yok neden kendini onunla meşgul ediyorsun bizim fıstığı düşün annesi
Şu birkaç gündür ne yaptığımı ben bile bilmiyorum. Hamileliğin etkisiyle mi nedir çok değişik ruh hallerine büründüm :)) Dün görüntülü arada iyileştin mi falan dedi. Belli etmemeye çalıştım gelince patlatacağım bombayı

Huuuuuhuuuu çatla komşu daha güzel derdimiz var

Laftan anlamazlar inadınıza yapmaya devam ederler ama sizden ufacık bir gürültü olsa kapıya gelirler
onun için hep en üst katı tercih ederdim
yazın sıcak kışın soğuk olur ama tepende biri olmaz
alt katı da duyuluyor.
annemin hem alt hem üst katta gürültülü.. benim ev müstakil.. kızım bagiriyo duyuyorlar dert etmiyolar

Ne kadar anlatırsan anlat halı silkeleme, balkon camı yıkama gibi çevresindekilere karşı düşüncesiz ve terbiyesiz temizlik anlayışlarından vazgeçmiyorlar.

Apartman kültüründen bihaber insanlar.

En ust katta oturuyorum ve alt katimiz genelde bos, KK'nin komşu konularini okudukça ne büyük nimet icindeyim diye düşünüyorum.. Komşu çok önemli ya..
Görgüsüz, laftan anlamaz, cahil insanla uğraşmak cok zor.. Surekli evde degilmissin neyse ki..
Allah kolaylik versin..

En üst katı da sevmiyorum ama sanırım böyle insanlarla uğraşmaktan iyidir :)

He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artık Hepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
apartmanda yaşamanın da belli bir kuralı var, apartmanda yaşamıyorsunuzdur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…