Anlayışsız ve Saygısız Komşu

Eviniz olunca bu kıslançlık geçer korkmayın.
Neyini kıskanacağım ya? Sen ne saçmalıyorsun? Bedavaya oturmuyoruz herhalde bizde.

İnsanda karakter olmadıktan sonra ev olsa ne olur ki? Tabi sizin gibi kafa yapısına sahip kişilerin anlaması zor bunu.

He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artık Hepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm

15 yıl almasa da savcıya ifade verir. Veya para cezası alır. Siciline işlenir. Apartman kanunu açın okuyun. Ayrıca bunun sarayda büyümekle ilgisi yok, toplu yerlerde yaşamayı bilmekle ilgisi var. Konu sahibi çok ciddiyim kesinlikle geri adım atmayın.

He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artık Hepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
Ne demek balkondan hali silkelemek normal? Kimse mecbur değil sizin silkelediğiniz pisliği evine almaya! Ne kadar ayıp yahu. Size yapılsa ve elalemin pislikler sizin evinize girse hoş mu karşılayacaksınız? Savunduğunuza göre siz yapıyorsunuz ve maalesef hiç kimse size bir şey demiyor. Demedikleri için devam ediyorsunuz ve bu hareketi normal sanıyorsunuz. Fakat bu insanlık dışı. Hiç kimse elalemin gürültüsünü ve pisliğini çekmek mecburiyetinde değil. Kul hakkı bu. Egoistlik yapmayın. Bu zamanda süpürge makinası diye bir alet var.

Bizimde üst katımızda 5! çocuklu bi aile vardı.
Yaz boyunca çook çoook çok fazla tepindiler, yemek yedikleri örtüyü balkonuma çırptılar.. 2 kedim var, balkona çıkarttığım bir gün, zeytin çekirdekleri yerken gördüm bunları.
Nerden bileyim balkonda zeytinçekirdeği olacağını? ki asla zeytin vermiyorum zararlı diye.
Tabi ekmek parçaları, peçeteleri saymıyorum...
gece 11'de çamaşır makinesi çalıştırdılar, önce eşim çıktı söyledi aa saati görmemişiz, çocuklar gece 12'de zıplamaya başladılar çıktık hemen ilgileniyorum dediler...
Ses varken asla uyuyamam, çok zorlandım.Derken sanırım bi 10 kez çıktık yukarı..
Kadın en sonunda biz okul açılınca taşınacağız dedi oohh dedim..
Dayanmaya çalıştım.
E gittiler, aşağı dairede de 2 çocuk var onlarda sağolsun! eksikliğini yaşatmıyorlar..
Yapacak bişey yok durmuyo çocuklar.. Kabullendim.
Bende kedilerimin ses çıkarmasını engellemiyorum bi nevi içim rahatlıyo.

işte zengin olacaksın kendine ait bahçeli evin olacak... gecenin 3 ünde temizlik yapan insancık bana demişti , sen sorunlu birisin git müsatakilde otur... gece iş yapan hele apartmanda .sen bunlara laf izah edemezsin bundan adım gibi eminim. hep kendileri haklı olacak. ne mutlu sana bir yıl içinde ev alıp gideceksin ya ben ne yapayım. bide hiç problem yokmuş gibi davranıyor , komşuyuz aman laf dedikodu olmasın diye göz yumdum yaptıklarına . O kendi vijdanı ile hesaplaşsın inşallah .

Acaba siz kimlerin canını yaktiniz ya da yakmaya devam ediyorsunuz. Yahut sizden şikayet eden olmadıysa size olan saygısından değil sabrı son derece yüksek bir alt komsunuz olduğundandır.

Ne diyeyim Finrod Felagund ben de yedi yıla yakın farklı kişilerden çektim böyle durumları. Anlamıyorlar. Kul hakkına girmeye çok hevesliler çünkü. Benim size tavsiyem bulasmayin. Çünkü böylelerinin sağı solu belli olmuyor. Bana da türlü iftira attı. Allah'a havale ettim. Taşındım evimden. Size verebileceğim tek tavsiye. Görüntüsünü aşağıdan video cekebilirseniz dışardan bir insan gibi şikayet edin. Ben asagidan goruyorum ama alt katındaki bakana kadar silkelemesi bitiyor diyerek açıklama yapabilirsiniz. Diğer türlü siz şikayet edip adinizla gidilirse yüzde doksan size sararlar.

Allah yardımcın olsun canım. Umarım kendi evinizi de alırsınız bir gün.
Denk gelirse (kesin gelecektir) yapacağım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…