- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Büyük ihtimalle konuda anlattığım insanlar gibi bir yaşantınız var. Bu yüzden kaldıramıyorsunuz lafları :)
abooo şu üsluba bak, sanarsın ev sahibi olunca kıdem atlıyor insanlar. şok oldum şu yorumu görünce elleriniz titreyerek falan yazdınız galiba : ))
Neyini kıskanacağım ya? Sen ne saçmalıyorsun? Bedavaya oturmuyoruz herhalde bizde.Eviniz olunca bu kıslançlık geçer korkmayın.
Siz de kiracı bir fakirsiniz sanırım. :))))))
Bu bayana Cevap yazma bile canım. Ülkenin yarısı fakir o zamanahaha muhteşem bir yorum : )
Siz de kiracı bir fakirsiniz sanırım. :))))))
Öyle düşünmeye başladım bende. Ablacım sen misin ses ver sensenBirbirinizin komşusu musunuz acaba ?
Bu kin niye
Ne sabırlısın hala ablacım diyorsunÖyle düşünmeye başladım bende. Ablacım sen misin ses ver sensenVeya silkele halını anlarım ben.
Seviyelerine inmek istemiyorum :)Ne sabırlısın hala ablacım diyorsun
He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artıkHepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
Ne demek balkondan hali silkelemek normal? Kimse mecbur değil sizin silkelediğiniz pisliği evine almaya! Ne kadar ayıp yahu. Size yapılsa ve elalemin pislikler sizin evinize girse hoş mu karşılayacaksınız? Savunduğunuza göre siz yapıyorsunuz ve maalesef hiç kimse size bir şey demiyor. Demedikleri için devam ediyorsunuz ve bu hareketi normal sanıyorsunuz. Fakat bu insanlık dışı. Hiç kimse elalemin gürültüsünü ve pisliğini çekmek mecburiyetinde değil. Kul hakkı bu. Egoistlik yapmayın. Bu zamanda süpürge makinası diye bir alet var.He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artıkHepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
Bıkmadan çekin gönderin. Elinizde kanıt da olur hem. İftira diyemez.Hangi birini göndereyim ki? Baştan aşağı sorunlular. Apartman yöneticisi de bir ayrı dert zaten.
Acaba siz kimlerin canını yaktiniz ya da yakmaya devam ediyorsunuz. Yahut sizden şikayet eden olmadıysa size olan saygısından değil sabrı son derece yüksek bir alt komsunuz olduğundandır.Sonradan gelince ev sahiplerine düşman oluyorsunuz bence kiracılar olarak. Asıl görgüsüz sizsiniz. Çocuk tabii ki zıplar. Bütün binaya konser veren çocuktan niye tek siz şikayetçisiniz mesela? Kadına sokak hayvanlarından daha pis demeye ne hakkınız var? Hadsizsiniz. Her gün hali silkelediğine göre gayet temiz biri hahah. Bir de terbiyesiz terbiyesiz eşim adama saldıracaktı, dövecekti demişsiniz. Ahlak seviyeniz müthiş valla :) İnşallah siz ev filan almazsınız. Allah korusun daha kiracıyken bu kadar ortalık karıştıran ev sahibi olunca neler yapar.... Bomba atarsınız herhalde çıt çıkarana. Bu kadar çekememezlik, kıskançlıkla erken yaşlanırsınız. Uyarmadı demeyin
Allah yardımcın olsun canım. Umarım kendi evinizi de alırsınız bir gün.işte zengin olacaksın kendine ait bahçeli evin olacak... gecenin 3 ünde temizlik yapan insancık bana demişti , sen sorunlu birisin git müsatakilde otur... gece iş yapan hele apartmanda .sen bunlara laf izah edemezsin bundan adım gibi eminim. hep kendileri haklı olacak. ne mutlu sana bir yıl içinde ev alıp gideceksin ya ben ne yapayım. bide hiç problem yokmuş gibi davranıyor , komşuyuz aman laf dedikodu olmasın diye göz yumdum yaptıklarına . O kendi vijdanı ile hesaplaşsın inşallah .
Denk gelirse (kesin gelecektir) yapacağım, teşekkürler.Acaba siz kimlerin canını yaktiniz ya da yakmaya devam ediyorsunuz. Yahut sizden şikayet eden olmadıysa size olan saygısından değil sabrı son derece yüksek bir alt komsunuz olduğundandır.
Ne diyeyimFinrod Felagund ben de yedi yıla yakın farklı kişilerden çektim böyle durumları. Anlamıyorlar. Kul hakkına girmeye çok hevesliler çünkü. Benim size tavsiyem bulasmayin. Çünkü böylelerinin sağı solu belli olmuyor. Bana da türlü iftira attı. Allah'a havale ettim. Taşındım evimden. Size verebileceğim tek tavsiye. Görüntüsünü aşağıdan video cekebilirseniz dışardan bir insan gibi şikayet edin. Ben asagidan goruyorum ama alt katındaki bakana kadar silkelemesi bitiyor diyerek açıklama yapabilirsiniz. Diğer türlü siz şikayet edip adinizla gidilirse yüzde doksan size sararlar.
Allah yardımcın olsun canım. Umarım kendi evinizi de alırsınız bir gün.
Denk gelirse (kesin gelecektir) yapacağım, teşekkürler.
İnsanların içine girmeyince de anlayamıyorsun, tanıyamıyorsun içlerini. Umarım şansımız yaver gider de öyle olur...amin şekerim inşallah hepimiz sağlıkla ev sahibi ve güzel komşulara sahip oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?