Anlayışsız ve Saygısız Komşu

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
108
İyi akşamlar herkese.

Arkadaşlar biz kiracıyız. Yakın zamanda bir siteye taşındık. 4. katta oturuyoruz. Sorun da üst komşumuz. İlk başlarda iyi insanlar olarak gözlemlemiştim ancak yanılmışım. Sadece kadın da değil, bütün ev halkı topluma karşı saygısız. Çocukları saat fark etmeksizin evde tepinir, zıplar. Diğer büyük çocuğu son ses müzik ile bütün binaya konser veriyor. İlk başlarda çocuktur falan deyip pek önemsemedik ama son zamanlarda yaptıkları iyice bardağı taşırdı.

Kadın halı silkeleyecek. Görüyor camlarımın hepsi açık. Hiç uyarma falan yok, olduğu gibi silkeliyor halısını. Halıdaki bütün pislik, toz evime doluyor. Hatta bir pazar sabahı hava güzeldi. Kahvaltımızı balkonda yapalım dedik. Sanki kokusunu aldı gidip balkonda bir şeyler yapmaya çalışıyor. İyice tadımızı kaçırdı. Ben de bağırdım ''abla burada insanlar yaşıyor, yemek yiyorlar biraz duyarlı olun'' diye.

Birkaç kere düzgünce konuştum, anlattım rahatsız olduğumuzu ama kadının laftan anlamayan bir tip olduğunu görünce vazgeçtim. Site yöneticisi ile konuştum. Sözlü olarak uyarmışlar. Kadın da benim hakkımda iftira atıyor, öyle şeyler yapmıyorum diye söylediklerimi yalanlamış. Üstüne de ben burada yıllardır oturuyorum, hiçbir komşum şikayet etmedi. Yeni taşınan kiracının lafına mı inanıyorsunuz demiş. Bunu duyunca iyice tiksinip, bozuldum.

Ben sokak hayvanları için müsait oldukça dışarıya 1 kap mama ve 1 kap da süt koyuyorum. Bana gıcıklığından ''x kişisi bunları buraya koyup bütün pislik hayvanları buraya çekiyor, kapının önünü kirletiyorlar, tuvaletlerini yapıyorlar'' demiş.

Ya o pis dediğin hayvanlar senden daha temiz. Tuvalet ihtiyaçları geldiğinde bile gidip toprağı kazıyorlar, yapıyorlar, kapatıp gidiyorlar. Ki 1 kere bile kapının önünün kirlendiğini bile görmedim.

Eşimde geçende o kadının eşini görmüş. Durumu söylemiş. Adam da hakaret edip dağdan gelip bağdakine laf mı ediyorsunuz demiş. Eşim orada onu dövecektim de zor tuttum kendimi dedi. Ben de boşver bulaşma saygısız insanlara dedim.

İki çalışan insanız. Gün içinde evde bile olmuyoruz çoğunlukla. Bir haftasonumuz var onu za zehir ediyor bu insanlar.

Uzun süredir birikim yapıyoruz, ev alacağız. Artık şu ortamdan kurtulmak için gün sayıyorum. Hiç uğraşma taşın falan diyecekler için zaten dediğim gibi en geç 1 yıl içinde ev alacağız. Bir daha taşınma olayı falan olmasın diye sabretmeye çalışıyoruz.

Şu anda yeni hamileyim. Küçük bebeğim olsa bunlara karşı nasıl dayanır bilemiyorum...

EV ALMA KOMŞU AL diye boşuna dememişler!

Son düzenleme:
En alt katta oturduk yıllarca çok çektik üst katlardan birde en kalt olunca sokağın bütün gürültüsü evdeydi hadi onuda geçtim üst katlardan silkeleme,çöp atma,su dökmeler daha bir sürü şey şimdi en üst kattayım dünya varmış diyorum ki çok sıcak bir şehirdeyim hala sıcak, evimiz öyle söylenildiği gibi yazın sıcak kışın soğuk değil eğer ev alacaksanız en üst kat alın.

Sonradan gelince ev sahiplerine düşman oluyorsunuz bence kiracılar olarak. Asıl görgüsüz sizsiniz. Çocuk tabii ki zıplar. Bütün binaya konser veren çocuktan niye tek siz şikayetçisiniz mesela? Kadına sokak hayvanlarından daha pis demeye ne hakkınız var? Hadsizsiniz. Her gün hali silkelediğine göre gayet temiz biri hahah. Bir de terbiyesiz terbiyesiz eşim adama saldıracaktı, dövecekti demişsiniz. Ahlak seviyeniz müthiş valla :) İnşallah siz ev filan almazsınız. Allah korusun daha kiracıyken bu kadar ortalık karıştıran ev sahibi olunca neler yapar.... Bomba atarsınız herhalde çıt çıkarana. Bu kadar çekememezlik, kıskançlıkla erken yaşlanırsınız. Uyarmadı demeyin

Çocuk tabii ki zıplar.
Evet, bir gün bütün eşyalarla birlikte salonumuza düşecekler.
Bütün binaya konser veren çocuktan niye tek siz şikayetçisiniz mesela?
Bir tek benim şikayetçi olduğumu nereden çıkardınız? Ben konuda sadece kendi yaşadıklarımı belirttim. Çalışıyorum, diğer binadakiler ile pek iletişim kuramıyorum. İlla ki benim gibi rahatsız olan insanlar vardır.
Kadına sokak hayvanlarından daha pis demeye ne hakkınız var? Hadsizsiniz.
Kadın bana iftira attı, eşi hakaret etti. Buna karşı saygımızı sürekli koruduk. Ve biz mi hadsiz olduk, peki...
Bir de terbiyesiz terbiyesiz eşim adama saldıracaktı, dövecekti demişsiniz. Ahlak seviyeniz müthiş valla :)
Ahlak dersini klavyedeki tanımadığım bir insandan alacak değilim. Kelimelerine dikkat et.
Çok komiksin cidden, asıl sen bu kafayla pek yaşamazsın :)

Siz ne dediğinizi farkindamisiniz asıl kıskanç sizsiniz

Şok oldum yazınızı okuyunca. Konu sahibinin yazdığının neresi densizce? Bence çok haklı. Bir kere apartmanlarda halı silkelenmez. Buradan belli ne tip insanlar oldukları. Apartman kanuna aykırı. Konu sahibi bence siz bir daha halı silkelerse çekin ve polise şikayet edin, olmadı savcılığa şikayet dilekçesi verin. Halı silkelenmez bu kadar basit.

He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artık Hepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm

He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artık Hepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
Büyük ihtimalle konuda anlattığım insanlar gibi bir yaşantınız var. Bu yüzden kaldıramıyorsunuz lafları :)

abooo şu üsluba bak, sanarsın ev sahibi olunca kıdem atlıyor insanlar. şok oldum şu yorumu görünce elleriniz titreyerek falan yazdınız galiba : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…