Hiç yani, mesela yazlıkçılar vardır , tatile gider o ay bina elektriği az gelir, 1000 lira mı ucu ucuna gider?binanın kenarda 100 tlsi bile yok mu? gelir gider bu kadar mı tutuyor birbirini?
Ayy iyi en zengin, en büyük, en lüküs evlerde yaşayan hep senmişin.sunu da eklemeden gecemeyecegım
100 tl tutan daıre bası 10 tl tadılat dusen apartman muhtemelen maksımum 4 katlı maksımum 3 bloklu bır sıtedır
tahmınen...
burda sızın sandıgınız gıbı apartman gorevlılerı aıdat ıslerı olmaz
bınadan bınaya degısen durumlar vardır mesela ;
ılk oturdugumuz evde esım yonetıcıyken gorevlı daıresını kıraya vermıstı
o kıra ıle aptnın tum gıderlerı karsılanıyordu aıdat hıc yoktu
ıkıncı oturdugumuz evde esım yıne yonetıcıydı aıdat 150 tl ıdı guvenlık bahce bakım gunde bır kere servıs ve cop toplama haftada bır etkınlıkler gunluk temızlık vardı 4 bloklu 13 katlı her katda 4 daırelı sıteydı
son oturdugumuz yerde 5 bloklu 14 katlı her katda 4 daırelı bır sıte ve yıne yonetıcı
mesela burdakı sıstemde aıdat 90 tl sadece bahce bakım parası bu temızlık ıcın ayrı para verılıyor servıs ıcın ayrı
burda sıstem boyle oturmustu cunku . oturmus bır sıstem degıstırılmez her yerın ayrı sıstemı vardır sızde sıstem oyle dıye heryerde oyle olmak zorunda degıl
sız kucuk sehırde kucuk bınada yasıyorsunuz bılmemenız normal tarzı uslup cok nahoş yanı
ıyı forumlar sıze
Komsu kadin hakli hanimefendi
Cok buyuk sitede oturuyosunuz ama odediginiz aidatin icerigini bilmiyosunuz kat malikleri odedikleri aidat calisanlarin maasi elektrik su gideri ve diger ortak giderlerdir
Heray extra ortak gider olmadigi icin o para birikir ve onunla yapilir
Anten tum apartmana ait dolayisiyla bu ortak giderdir
Apartmanin asanaoru bozulursada ortak giderdir apartmanin genel su vanasinda sorun olursa ortak gider sizin evinizde su da problem olursa bu sizin sorununuzdur
Binaya boya yalitim yaptirilir ozaman extra para toplanir kilit bozuldu otomat bozuldu cam kirildi bunlara pra toplanmazlar cunku bununicin heray odeme yapiyosunuz
Ee o zaman baban da kadina..sitenin 30 yillik kurali bu vermek zorundasiniz..deseydi ya.Ama maalesef sitenin kurali bu. 30 yildir kurulmuş böyle gidiyor, yani bizim yapabileceğimiz bişey yok. Ayrica kadinin babamla böyle gereksiz bi muhabbete girmesi can sıkıcı olan sizin de dediğiniz gibi..
Sen değilsin kadının muhattabı. Baban.Tamam, yarin gider söylerim değiştirirler 30 yillik düzeni. Mecburiyetten yapiyor diyorum, her bina kendi sorumlusuna veriyor aidati. Biz boyle olsun demedik ki. Ben bunu mu soruyorum ya konu bu mu?
Sen değilsin kadının muhattabı. Baban.
İşte soruna cevap.
[/QUOTE]Pardon ya babam gidip konuşsun demeliydim.Buna mı takılıyorsunuz gerçekten?
Ben de şunu söyleyim o zaman "muhattap" diye bir yazım doğru değil "muhatap" olmalı
Sağ ol.
Konunla ne ilgisi var, sorunla?
Sen acaba o bağıran komşusunun evinde mi yetiştin?Bilmem onu önce sana sormalı? Gereksiz detaylara takılan sensin
Bi konuya yorum yaparken oku düşün sonra yaz. Yoksa yazip yazip düzenlemek zorunda kalirsin böyle.
Sen de galiba o bağıran komşusun.Sen acaba o bağıran komşusunun evinde mi yetiştin?
Ne çirkin sözlerin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?