• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamadım bu işi..

Kızlar yeni üye oldum aranıza katıldım..Üniversitede okuyorum ev arkadaşım var iyi anlaşıyoruz 2 senedir beraber kalıyoruz.. 2 yıllık bir ilişkim var oda başka şehirdeydi.Bana doğum günü süprizi yapmak için gelmiş okuduğum yere.Facede bu yakın kız arkadaşımla arkadaş olmuş beraber düzenlemişler.Daha önce tanıştırmamıştım bunları.Neyse süpriz yapıldı bitti evi topluyoruz ben lavaboya girdim çıktım mutfağa yaklaşıyordum ki kıkır kıkır gülme sesi duydum şöyle bir baktım sevgilimin eli kızın saçında.Şok oldum beni görünce hiçbir şey olmamış gibi muhabbete devam edildi.Sordum bişey vardı saçında onu aldım dedi.Kız arkadaşım aşırı güzel bir kız bu arada bilmiyorum benimki birşey mi hissetti dedim içimi kemire kemire konuyu kapattım o anlık.Neyse derse gittim sevgilim 2 gün kalıp döncekti.Dersten çıktım mesajlaşıyordum ikisiyle de.Kız arkadaşım başka bir arkadaşının evinde olduğunu söyledi.Erkek arkadaşım evdeyim dedi.Bunları kontrol etcem aklım sıra.Bende daha ders var 2 3 saate gelirim dedim.Sonra eve gittim kapıyı açtım hemen ne göreyim bunların ikisi de evde.Kız arkadaşımın boynu kıpkırmızı dudakları falan.Ellerim ayaklarım titredi ağlamaya başladım.Kavga çıkardım erkek arkadaşım gitti güvenmiyorsun hata ediyorsun vs diye.Arkadaşımda ağladı falan öyle olunca.Sizce de bir durum yok mu?Kafayı yicem.Belirsizlik çok kötü birşey..

önemli olan senin hissiyatın
bence sen neyin ne olduğunu hissetmişsin zaten
arkana bile bakma

Unutursun:KK76::eek: boşver gitsin sana yar olmayan arkadaşına mı olacak:KK4:

benim takıldığım yazdıklarınıza göre büyük ihtimalle sevgiliniz tarafından aldatılırken bu konuyu açmadan sadece 15 dakika önce kalçanızdaki çatlaklar için endişeleniyor olmanız (!) :KK47:

HAHAHAH aşırı yaratıcı komik bir hikaye. Biz de yedik. İyi deneme.

Fake diyorlar ki değilsen,, Çok mide bulandırıcı ikisindende koşarak uzaklaş

Hersey ortada daha hangi durumdan bahs ediyorsun.

Resmen aldatiliyosun..

Arkadaşlar bu olayın üstünden yaklaşık olarak 10 15 gün geçti evet düşününce takılıyorum üzülüyorum ama ilk günkü kadar kötü değilim.Yalan diyorsunuz siz bilirsiniz ne düşünceniz size kalmış.Başka konu açtım diye edilen laflara bak sanki oturup yas tutcam bakarım keyfime ama sizin yorumlarınızda merak ettim üye oldum olmuşken de başka bir sorunumuda sordum.Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederm konuşmuyorum zaten tatil dönüşü ev ayırıcam başka arkadaşıma geçicem hallettim zaten o işleri az çok.

Kızlar yeni üye oldum aranıza katıldım..Üniversitede okuyorum ev arkadaşım var iyi anlaşıyoruz 2 senedir beraber kalıyoruz.. 2 yıllık bir ilişkim var oda başka şehirdeydi.Bana doğum günü süprizi yapmak için gelmiş okuduğum yere.Facede bu yakın kız arkadaşımla arkadaş olmuş beraber düzenlemişler.Daha önce tanıştırmamıştım bunları.Neyse süpriz yapıldı bitti evi topluyoruz ben lavaboya girdim çıktım mutfağa yaklaşıyordum ki kıkır kıkır gülme sesi duydum şöyle bir baktım sevgilimin eli kızın saçında.Şok oldum beni görünce hiçbir şey olmamış gibi muhabbete devam edildi.Sordum bişey vardı saçında onu aldım dedi.Kız arkadaşım aşırı güzel bir kız bu arada bilmiyorum benimki birşey mi hissetti dedim içimi kemire kemire konuyu kapattım o anlık.Neyse derse gittim sevgilim 2 gün kalıp döncekti.Dersten çıktım mesajlaşıyordum ikisiyle de.Kız arkadaşım başka bir arkadaşının evinde olduğunu söyledi.Erkek arkadaşım evdeyim dedi.Bunları kontrol etcem aklım sıra.Bende daha ders var 2 3 saate gelirim dedim.Sonra eve gittim kapıyı açtım hemen ne göreyim bunların ikisi de evde.Kız arkadaşımın boynu kıpkırmızı dudakları falan.Ellerim ayaklarım titredi ağlamaya başladım.Kavga çıkardım erkek arkadaşım gitti güvenmiyorsun hata ediyorsun vs diye.Arkadaşımda ağladı falan öyle olunca.Sizce de bir durum yok mu?Kafayı yicem.Belirsizlik çok kötü birşey..
evet belirsizlik kötü bişeyde, sizinki belirsiz gibi durmuyo maalesef bu belirli bir kötü:(

bi pislik yoksa kiz neden baska yerde oldugunu soylemis evde oldugu halde? bi de suc mu bastirdilar, aciklama yapacaklarina, yavuz hirsizlar gibi?

Sevgilinmiş boşver biri gider biri gelir yeterki hemen herkeze güvenme herkezi kendin sanma apacık belli kızı begenmiş onunla görüşmek için bu sefer seni seven genç kullanmaya başlamış acı ama gerçek :(

Ben olsam o gun ikisini de evden atar kizi kapida yatirirdim hicbi esyasini vermeden kapiyi yuzune kilitlerdim keske oyle yapsaydin

Eğer bu anlattıklarınız doğruysa çok iğrenç bir şekilde aldatılmışsınız. Ben olsam o an ortalığı yıkar çıkıp giderdim. Uzunca seneler de unutamazdım ki siz çabuk toparlanmış gibi duruyorsunuz

sen niye evden çıkıyorsun ki kira kontratı kimin üzerine tabi onu bilmiyorum ama böyle alçakça davaranan birisi yüzünden sen niye evsiz kalıyorsun keşke evden çıkmadan önce ani karar vermeseydin bence gitmesi gereken biri varsa o da ev arkadaşın olmalıymış

"Doğum günü süprizi " "aldatılmak" o_O

boyun, dudak kızarması nasıl oluyor ki ya biz genelde morartırız ama bilemedim :KK14:

Back