Anlayamadım bu işi..

ghajini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
12
0
1
31
Kızlar yeni üye oldum aranıza katıldım..Üniversitede okuyorum ev arkadaşım var iyi anlaşıyoruz 2 senedir beraber kalıyoruz.. 2 yıllık bir ilişkim var oda başka şehirdeydi.Bana doğum günü süprizi yapmak için gelmiş okuduğum yere.Facede bu yakın kız arkadaşımla arkadaş olmuş beraber düzenlemişler.Daha önce tanıştırmamıştım bunları.Neyse süpriz yapıldı bitti evi topluyoruz ben lavaboya girdim çıktım mutfağa yaklaşıyordum ki kıkır kıkır gülme sesi duydum şöyle bir baktım sevgilimin eli kızın saçında.Şok oldum beni görünce hiçbir şey olmamış gibi muhabbete devam edildi.Sordum bişey vardı saçında onu aldım dedi.Kız arkadaşım aşırı güzel bir kız bu arada bilmiyorum benimki birşey mi hissetti dedim içimi kemire kemire konuyu kapattım o anlık.Neyse derse gittim sevgilim 2 gün kalıp döncekti.Dersten çıktım mesajlaşıyordum ikisiyle de.Kız arkadaşım başka bir arkadaşının evinde olduğunu söyledi.Erkek arkadaşım evdeyim dedi.Bunları kontrol etcem aklım sıra.Bende daha ders var 2 3 saate gelirim dedim.Sonra eve gittim kapıyı açtım hemen ne göreyim bunların ikisi de evde.Kız arkadaşımın boynu kıpkırmızı dudakları falan.Ellerim ayaklarım titredi ağlamaya başladım.Kavga çıkardım erkek arkadaşım gitti güvenmiyorsun hata ediyorsun vs diye.Arkadaşımda ağladı falan öyle olunca.Sizce de bir durum yok mu?Kafayı yicem.Belirsizlik çok kötü birşey..

Öncelikle nickine bayildim sevgili ghajini.
Ne demişler bu devirde babana bile guvenmicen.
Anlamadığım ne ara bu kadar yakin oldular bunlar, muhtemelen baya bi yazismislar da.
Yani günah da almak istemem ama anlattıklarına bakılırsa durum ayan beyan ortada
Ayni durumda, kendini erkek arkadaşının yerine koy bakalim, neler olurdu...

Yerinde olsam yakinlasmis ya da yakinlasmamislar diye dusunmeden ikisine de arkami donerdim aklindaki go lundeki saibe yeter sana zaten.

Herşey ortada yani açıklanacak bir şey kalmış mı ki?

Anlamayacak bişey yok, her şey net.
Aldatılıyorsun ya da sevgilin niyetlenmiş aldatmaya.

Durum yeterince açık bence. Yüzlerine bile bakma bundan sonra beter olsunlar utanmazlar

Maalesef durum vahim. Herşey ortada. Zaten içine kurt düşmüş bir kere yerinde olsam ikisinden de uzaklasirdim.

İkisini de çıkar hayatından...Rezilliğin daniskası bu...Tam vaktinde yakalamışsın herseyi...Ardına bakmadan hayatına devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…