- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
-
- Konu Sahibi heceyarisi
bende beklemek istiyorum şu anda bütün kötü duygularımı üzüntülerimi attım arkama. kadını umursamıyorum artık ama şimdi çocuk var ortada ister istemez bir kontakt var arada. umrumda değil bu durum. ama şimdide eşimin bu tavrı garip geliyor.ilk eşini kıskanmayın bence buna hakkınız yok ama tabi eşinizin sizden istememesi falan sinir bozucu, eşiniz biraz dengesiz olabilir bir isteyip bir istememekle ilgili, bence biraz daha bekleyin
bende beklemek istiyorum şu anda bütün kötü duygularımı üzüntülerimi attım arkama. kadını umursamıyorum artık ama şimdi çocuk var ortada ister istemez bir kontakt var arada. umrumda değil bu durum. ama şimdide eşimin bu tavrı garip geliyor.
bende o yüzden geri adım atmak istemiyorum sırf üzülmesin diye. yani şu anda hap mevzusunu onunla da konuşmuştum farklı korunma yöntemi kullanmamız için. ama ilk defa bu kadar içten konuştu ve evet doğru zaman değil belki ama kalırsanda hep desteklerim seni falan dedi. aam erkek işte geri adım atmaya gelmezeşiniz garip davrandığı için biraz daha bekleyin bence iyice anlayın, sanırım bazı erkeklerde bu durum var siz geri çekilince kendine güveni gidiyor ve üstüne düşüyor, siz bir konuyla ilgili üstüne düşüncede istemem falan ayaklarına yatıyor, bu tarz erkekler var, onu iyice çözün ona göre davranın bence denge konusunda, yani siz isteyince istemez ama siz istemeyince ister gibi düşünün,
bebek konusu beklemede zaten ama hap konusu çok takıldı kafama.zor bir adam sanırım..hemen çocuk yapma bencede..
tam almak istediğim cevap çok teşekkür ederimilk yazdığınla ilgili konuşacağım doğum kontrol hapına adet olsan da olmasan da 7 gün ara verilir 8. gün tekrar başlanır o eczacı saçmalamış.
3 gün içinde olmuyor işte bende. pcos var ve adet düzensizliği yaşıyorum. genelde hep gecikir adetim7 gun ara verip baslayin, hapi biraktiktan sonra 3 gun icinde regl olursunuz zaten, olmasaniz da 7. Gun tekrar baslamalisiniz.
3 gün içinde olmuyor işte bende. pcos var ve adet düzensizliği yaşıyorum. genelde hep gecikir adetim
çok teşekkür ederim yardımlarınız için. eşimde kafamı karıştırmıştı çünkü belki o istediği için. şu an tam net oturdu kafamdaOncekinde yazdigim gibi regl olmasaniz da 7. Gun baslamalisiniz, dogum kontrol hapi bikac ay icinde reglinizi duzenler zaten, duzenlemese bile siz ayni duzendr 21 gun kullanıp 7 gun ara vererek devam etmelisiniz.