ANLATSAM ROMAN OLUR-BUDA BENİM HAYATIM

Ve sabah oldu uyandın mı konu yanlış yerde hayatın içinden kısmına açın
İnsanların acısını anlayamayabilirsiniz ama en azından saygı duymanız gerekir, vicdan sahibi insanlar öyle yapıyor. Bu konu da bu arkadaşımızın derdi , dertleşmek iç dökmek için yazmış belli ki. Şahsen çok üzülerek okudum içim acıdı. Allah rahmet eylesin demek iki güzel teselli vermek bu kadar zor olmamalı.

Seninkine benzer bir hikayem var ama çok şükür biz annemi tedavi ettirebildik Allahın izniyle. İçim acıyarak okudum ve her okuduğumda kendi kötü anılarım canlandı gözümde. Dert insanı bitirir dedikleri bu, kadıncağız kahrından kanser olmuş. Ama babanı diğerlerini geçtim bir evlat nasıl bakmaz anaya... ablan nasıl bakabiliyor şu an yüzünüze? İnşallah evliliğin hep güzel gider ve kötü herşeyi geçmişte bırakırsın

ben böyle insanların var olduğu gerçeğine bile inanmak istemiyorum. İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlayamıyorum

ben böyle insanların var olduğu gerçeğine bile inanmak istemiyorum. İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlayamıyorum
Aynen öyle. Bazen öyle mutsuz oluyoruz ki , biri gelse üzülme geçecek dese, iki güzel söz söylese moralimiz düzeliyor. Böyle hassas konularda bile eleştiri yapmak ne bileyim tuhaf yani.

Ağlayarak okudum, neler çekmişsin, neler yaşamışsın şu yaşında.
Her dönemi sınav, her dönemi kalp ağrısı ama çok şükür ki herşeyde bir hayır varmış.
Eşinizle tanışmanıza vesile olmuş gerçekten alnından öpülesi biriymiş sizi yalnız bırakmamış annenizin istediği gibi.
ALLAH rahmet eğlesin, nur içinde yatırsın.

Ne yalan söyleyeyim hikayeniz ağlattı beni.
Bende babası olmayan,babasından zerre hayır görmemiş annesiyle hayata tutunmaya çalışan bir kadınım.
Ne yazık ki yanımda bir de küçük kız kardeşim var.
Annemi kaybetmekten,ona birşey olmasından ölesiye korkuyorum.
Şuan hasta değil,bilinen bir rahatsızlığı yok ama birşey olursa erkenden öğrenelim diye yılda bir kez kolundan tutup bütün hastane bölümlerine götürüyorum,smear'ine patolojisine kadar herşeyine baktırıyorum.
Annem candır,bu hayatta onun kadar cefakar,kendini düşünmeden paralayan bir insan daha görmedim. Keza babamı ne kadar sevmesem de son yıllarda babamda öyle. Allah ikisine de uzun ömürler versin,asla onlarsız bir hayat anne,babamsız bir hayat düşünemem. Hikayenizin sonunun güzel bittiğine sevindim,umarım annenizde babanızda ışıklar içinde uyuyordur. Allah gani gani rahmet eylesin.

Ne güzel vicdanınız rahat huzurlu .. allah hayırlı evlat versin birtane kızım var tüp bebek ile olan , birdaha olurmu bilmem allah bilir .. sizin gibi vefalı merhametli olur olur inşallah . Yasadıgı problemleri kendine kılıf edinip bin ir türlü ahlaksızlık yapan ,seçimlerini kolay yoldan para kazanmaya yapan insanlarada ders nitelikte bir hayat .. anneciginiz ve sizin yaşadığınız sıkıntılar kefaret olur inşallah. Nur içinde yatsın.

Ve sabah oldu uyandın mı konu yanlış yerde hayatın içinden kısmına açın
Ya hayati tiye alan bir mizacin var yada kalbinde merhamet duygusu kalmamis her neyse problem kadincagizin yazdiklarina karsi yazicagin yorum bu olmamaliydi,yasadiklari oyle her insanin kaldiracagi seyler degil.bu sitenin bu yonunu hic sevmiyorum sirf yorum yazmak icin birbirini asagilayan,insafsizca elestiren bir yigin kadin dolu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…