anlatın kızlar ne yapmam lazım?????

anlatın kızlar ne yapmam lazım baya uuzn oldu umarım okursunuz ..[/QUOTE]

Arkadaşlığını sürdür dostça , su akar yolunu bulur , zamana bırak , zorlama hiç doğal davran bu arada daha iyi tanımaya çalış uzaktan bize harika görünen insanların içine girince hiçte öyle olmadıklarını anladık hepimiz ne yazık ki... hayırlısı olsun hakkında

Adam hala evli.

Burada çok konu okuyoruz geri barışanlar falan. Çok yanlış. Evlerden ırak sizin gibiler. Bir de seviniyor, şaka gibi.

anlatın kızlar ne yapmam lazım baya uuzn oldu umarım okursunuz ..

Arkadaşlığını sürdür dostça , su akar yolunu bulur , zamana bırak , zorlama hiç doğal davran bu arada daha iyi tanımaya çalış uzaktan bize harika görünen insanların içine girince hiçte öyle olmadıklarını anladık hepimiz ne yazık ki... hayırlısı olsun hakkında[/QUOTE]
tanıyamam ne o yanaştı ne ben acaba diyorum boşanmaya mı bekliyordur yoksa bir şey hissetmemeişmidir veya o hali yok mudur ben bunları soruyorumm ..teşekkür ederim canım çok sağol.

Bu adam boşanmaz bak buraya yazıyorum tarihe not düşmüş olalım.
Bir kere ne absürd bir durum ki kendinden hoşlandığını bildiği bir kadına gel eşimin arkadaşı ol demiş.
Hayatımda duyduğum en saçma şey ve belki biraz sert olabilir ama eğer o dönemde eşiyle arkadaş olsaydınız adamın evliliği devam ettiği müddetçe kötü niyetini çok net anlardınız.

peki
Adam hala evli.

Burada çok konu okuyoruz geri barışanlar falan. Çok yanlış. Evlerden ırak sizin gibiler. Bir de seviniyor, şaka gibi.
Allah korusun tabi ben adım atmadım aklını çelmedim ya sen neden bahsediyorsun ...Allah senin duanı değilde beni dinlesin ben öyle biri olacaksam alsın canımı tamam mı ..sensin ırak.

Yazım tarzınız, anlatımınız bana çok çirkin geldi.
Hoşlandığınız adam “karımla arkadaş olur musun” dediğinde nasıl kabul edersiniz ki? Böyle bir şeyi asla kabul etmeyip tüm ilişkiyi kesmeniz gerekiyordu.
Ayrıca adamın boşandığını falan da sanmam. Ki çok sevinmişsiniz yuva yıkılıyor diye,pes!
Bu konu bana çok itici geldi ya. Tiksindim.

yok canım o konular özel çok çektin barışırlarsada üzülmem öyle yani

peki

Allah korusun tabi ben adım atmadım aklını çelmedim ya sen neden bahsediyorsun ...Allah senin duanı değilde beni dinlesin ben öyle biri olacaksam alsın canımı tamam mı ..sensin ırak.
Evli erkekler evlenirken
"Gitti yiğidim" demiyorum.
Boşanan insanlara sevinmiyorum.
Evli erkeklerle kahve de içmiyorum.
Mutsuzluklara sevinmiyorum.
Hoşlandığım adamın karısıyla arkadaş olmayı kabul da etmiyorum.
Sonra boşanma konusu olunca gidip atlamıyorum.

Tabi ki benim gibiler size uzak olsun. Yakışmam sizin hayatınıza ben. RABBİM korusun. Böyleleri yüzüne, kendi cinsiyetimden de utandığım oluyor. O adam şeref yoksunu anladım da bir bayan olarak siz, üstelik boşanmış bir bayan hiç hoş değil. Aynı şeyleri siz yaşasanız nasıl olur.

İnsanlara da güvenemez olacağız sayenizde

pusuya yat bekle , boşanınca biraz ilgi gösterirsin karşılıgını alınca sende atlarsın

aynen dimi saırım öyle gerçekten bende bazen öyle hissetmedim değil yinee en son secenekmişim gibi
ben sizin yerinizde olsam kaçan kovalanır yapar umursamam
geleceği varsa gelir zaten
baktınız gelmiyor hayırlısı der geçersiniz

anlıyorum tutamıyorsunuz kendinizi ama başarmak zorundasınız

Acimasiz oldugunuzu dusunuyorum o kizada yazik
Genellikle kendiside boşanmış hanımlar daha çok acımasız, benim yuvamda yıkılmış boşanmak normal bir süreç onunkide yıkılsın kafasını yaşayanı çok duydum(istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).. Ne olursa olsun hoşlandıgın kişi tamamen boşanmayınca bir erkekle yaxışmak, iletişim kurmak hiç dogru değil, bir çok metresin hikayesi bu şekilde başlıyor.. Ha boşandı, ha boşancak boşanmıyorlar, bir çogu boşanmıyor..

Hâlâ nikahlı karısı var!
Neden boşanmasını beklemiyorsunuz ???
Akbaba gibi olmayayım demissiniz ama buluşarak olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…