- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Nerede yanındaydım ayol?
Duyan da evli adamla görüşmelerinde yanınızda kahve içtim sanacak! ablacım taamam sağol bir şey yok kusura bakma ama böyle şeyler yazma lütfen
Onun mutsuzlukları uzerıne mutlu olmak etık yani? Bırde durum esıtlendı demışsın yogurdu ufleyerek ye azkorkutma beni etik olmayan bir şey yapmadım henüz ben size soruyorum
anlatın kızlar ne yapmam lazım baya uuzn oldu umarım okursunuz ..
emin ol öyle yapıyorum canım ,neler yaşadığımı düşündüğümü bilsen destek olurdun bana emin ol.Onun mutsuzlukları uzerıne mutlu olmak etık yani? Bırde durum esıtlendı demışsın yogurdu ufleyerek ye az
Allah korusun tabi ben adım atmadım aklını çelmedim ya sen neden bahsediyorsun ...Allah senin duanı değilde beni dinlesin ben öyle biri olacaksam alsın canımı tamam mı ..sensin ırak.Adam hala evli.
Burada çok konu okuyoruz geri barışanlar falan. Çok yanlış. Evlerden ırak sizin gibiler. Bir de seviniyor, şaka gibi.
yok canım o konular özel çok çektin barışırlarsada üzülmem öyle yaniBu adam boşanmaz bak buraya yazıyorum tarihe not düşmüş olalım.
Bir kere ne absürd bir durum ki kendinden hoşlandığını bildiği bir kadına gel eşimin arkadaşı ol demiş.
Hayatımda duyduğum en saçma şey ve belki biraz sert olabilir ama eğer o dönemde eşiyle arkadaş olsaydınız adamın evliliği devam ettiği müddetçe kötü niyetini çok net anlardınız.
Evli erkekler evlenirkenpeki
Allah korusun tabi ben adım atmadım aklını çelmedim ya sen neden bahsediyorsun ...Allah senin duanı değilde beni dinlesin ben öyle biri olacaksam alsın canımı tamam mı ..sensin ırak.
Ben kib ledim konunuzu gelınce kapatırlar.
ben sizin yerinizde olsam kaçan kovalanır yapar umursamamaynen dimi saırım öyle gerçekten bende bazen öyle hissetmedim değil yinee en son secenekmişim gibi
Genellikle kendiside boşanmış hanımlar daha çok acımasız, benim yuvamda yıkılmış boşanmak normal bir süreç onunkide yıkılsın kafasını yaşayanı çok duydum(istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).. Ne olursa olsun hoşlandıgın kişi tamamen boşanmayınca bir erkekle yaxışmak, iletişim kurmak hiç dogru değil, bir çok metresin hikayesi bu şekilde başlıyor.. Ha boşandı, ha boşancak boşanmıyorlar, bir çogu boşanmıyor..Acimasiz oldugunuzu dusunuyorum o kizada yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?