2-3 kere konuşma girişimi oldu ama konuşamadık. davayı açtığımı öğrendiğinde gidip avukat tutmak yerine gelip son bir kez konuşmak istemesi gerekirdi değil mi? doğru mu düşünüyorum?bence o birşey söylemediği müddetçe sen anlaşmalı boşanalım deme...bunu haketmiyor...insan karısını hiç mi aramaz hiç mi konuşmak istemez...
aminn.. Allah razı olsun..çok zor yaa yorum bile yapamadım.ne olacağamız belli değil inan bizlerinde.böle durumda ne denirki.sadece kendimi senin yerine koyuyorum ablalaları için bitsin diyen çok sevdiğim eşimin sevgisini kalbime gömmeye çalışır aramazdım tekrar.tabi iş başa gelince ne olur bilmiyorum empati yapmaya çalıştım.Rabbim yardımcınız olsun.çocuk varmı peki
2-3 kere konuşma girişimi oldu ama konuşamadık. davayı açtığımı öğrendiğinde gidip avukat tutmak yerine gelip son bir kez konuşmak istemesi gerekirdi değil mi? doğru mu düşünüyorum?
teşekkür ederimkesinlikle doğru..
olması gereken , yapması gereken, ama doğrusu ......2-3 kere konuşma girişimi oldu ama konuşamadık. davayı açtığımı öğrendiğinde gidip avukat tutmak yerine gelip son bir kez konuşmak istemesi gerekirdi değil mi? doğru mu düşünüyorum?
dilekçeye de yazıldı bu zaten, mahkemeye de gidersem derim tabi. çok sağolun yorumunuz için.olması gereken , yapması gereken, ama doğrusu ......
olması gerekeni , doğrusunu boşverin yaşadığınız durum bu . madem ablaları yüzünden yuvasını yıkmaktan korkmuyor inanın bu düzelmez....
belki böylesi daha hayırlıdır.
evet güzel günler yaşamış olabilirsin, belki çok mutlu da olabilirsin ama bunlar geçmişte kaldı, ayrıca o yaşadığın güzel ve mutlu günleri bir başına değil o erkekle yaşadın yani o da biliyor neden o, o yaşanılan güzel mutlu günleri düşünmüyor....
hakim sorduğunda da söylersin gerekçelerini ailesi yüzünden ablalarıyla görüşmediğim için boşanıyorum diye, daha doğrusu ailesiyle görüşmediğim için benimle evliliğini yürütemeyeceğini söyledi bende bunun üzerine boşanmak istiyorum diye..
rica ederim.dilekçeye de yazıldı bu zaten, mahkemeye de gidersem derim tabi. çok sağolun yorumunuz için.
haklısınız, kendi kendimi yememin bir anlamı yok tabiki, ama bana karşı o da adımlar atınca şaşırdım haliyle.su akar yolunu bulur,
siz zamana bırakın inanın bir sonuca kavuşursunuz...
yok asla geri adım atmak gibi bir niyetim yok.rica ederim.
geri adım atıp atmamak size kalmış,ama sırf ablası ile konuşmuyor diye insan yuvasını yıkarsa, eşinden hayat arkadaşından boşanırsa bunun vebali ağırdır. ve bu eşinizin bileceği iş. belki aklı başına gelir, belki de daha da kinlenir bunu bilemeyiz.
ama siz sağlıklı kara verin ve önce kendinizi düşünün ve zarar vermelerine müsade etmeyin. sonrası Allah kerim..
erkekler çocuk, evet 4-6 yaşlarında erkek çocuğundan hiçbir farkı yok, çünkü anneleri onları hep oğluşları olarak yetiştiriyor ve hiç büyümüyor ve sorumluluk vermiyor. evlenince de tabi böyle sudan çıkmış balığa dönüyor ve evlilik gemisini yürütemiyorlar..haklısınız, kendi kendimi yememin bir anlamı yok tabiki, ama bana karşı o da adımlar atınca şaşırdım haliyle.
çünkü başım omzuna yaslı tv izlerken dedi bana bunları. bir kavga esnasında dökülen laflar değildi bunlar. onun yokluğuna değil asla, bu kadar küçülebilmesine üzülüyorum.
çok sağolun.Bu kadar gururlu ve karakterli durduğunuz için tebrik etmek istedim sizi sadece...Kocasından dayak yiyip yiyip ayyyy acaba boşansam mı diyenlere ibret olur belki...
aynen öyle yapmış. normalde zaten ben kullanıyor, borcunu da ben ödüyordum.Sende kalan kredi kartını mı iptal etmiş bir de
Siz hiç birşeye tenezzül etmezken adam kartının derdinde
Geri adım atmayın bence de.
Hayır yani yuvanız yıkılmış senin aklına gele gele kart mı geldi, iptal etmesen karın seni dolandıracak mıydı ?aynen öyle yapmış. normalde zaten ben kullanıyor, borcunu da ben ödüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?