- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 38
-
- Konu Sahibi mihribanbalik
Elinde kozların var mı önce bunu sorayım? (önceki konularını bilmiyorum/hatırlamıyorum)
Benimki de gelmemişti bir güzel tehdit ettim sakladığım mesajlarıyla kuzu kuzu geldi.
surekli suc bastirip farkli/olmayan manalar ureten biri esin, degil mi? bi turlu esas meseleyi ve hatasini anlamayan turden..kızlar eski konularımı bilenler bilir.
özet geçemiycem. özet isteyen bundan önceki konumdaki yazıma bakabilirler.
beni bilmeyenler için söyliyeyim.
bebeğim 2.5 aylıkken babamın evine geldim. bebeğim 5 aylık oldu. babasından ayrıyız. ne boşanıyor ne barışırıyor.
bugün öğlen vakitlerinde babaannesine gittik.
her buluşmamızda eve gergin sinirli bitkin ve üzgün geliyorum.
babaannesinde halası da vardı.
ikisi de beni içlerini atacakmış gibi sarılıp öptüler.
babaannesi hele on kere sarıldı kadın.
babaannesine söylememişler durumu. (bana da daha önce eşim, babaaneme halam söylemiş. tansiyonu yükselmiş. fenalaşmış. doktor çağırmışlar demişti)
halası ayaküstü mutfakta annem bilmiyor dedi. kızım üzülme düzelecek dedi. ben de hiç umudum yok hala dedim. halayı üzmemek için ben boşanmaya kararlıyım diyemedim.
ben size gelmek istiyodum dedim ama eşimle bebek oldu olalı düzelmedi aramız dedim.
hala ah kızım biliyorum dedi. sonra konuşuruz bunları dedi. eşim gidip geliyodu yanımıza.
beni haklı bulduğunu kim olsa anlardı.
eşimle dönerken yolda konuştuk. madem bizi geri istiyorsun hiç bi çaban yok ki dedim. hani terapist tutuyodun dedim.
bana işte bak görüşüyoruz dedi. böyle süreç devam eder dedi.
keyfin iyiyse dedim ben eşyalarımı alayım annemlere yerleşeyim artık dedim.
hem evi terkediyosun dedi hem bana böyle diyosun dedi. ben seçmedim ki bu hayatı dedi.
babamı suçladı yine. güya babam beni ve torununu yanında istiyormuş. ondan böyle olmuş. aslında ben evi terketmemişim. onlar beni istemişler.
evin anahtarını değiştirmiş.
neden değiştirdin dedim.
kilit kırılmış içerde.(bence yalan söylüyor. hep böyle şeylerin en iyisini alır. gidip çelik anahtar almıştı evi tuttuğumuzda)
haftaya getiriyorsun bana dedim anahtarı.
kızlar valla ben bu adamla uğraşmak istemiyorum.
o kadar kaypak ki boşanma davası açsam davaya gelmez. benim hem sinirimi bozar hem zamanımı çalar.
anlaşmalı boşanıp kurtulmak istiyorum.
görünce ona acıyorum. çünkü artık bana aklı çalışmıyor annesi kardeşi dolduruyor diye düşünüyorum. ama tabi onun kafadaki şeytanı da bol. böyle yalanlar iftiralar konuşabildiğine göre.
ya bu iftiralara katlanamıyorum.
onu nasıl anlaşmalı boşanmaya ikna ederim.?
çok gurulu bi de.
ben boşanalım desem tamam der. ama boşanmaz.
böyle git gelleri var. resmen bana eziyet ediyor.
bu streslerden sütüm de epey azaldı. yavruma da dokunuyor ucu. ondan da geriliyorum kızıyorum sinirleniyorum.
bazen bi kaşık suda boğasım geliyor.
Bence bir kaç ay bırakın kendine gelsin. Hem siz de bunları kafaya takmadan kendinizi toparlayın çocuğunuz büyüsün. Zaman her şeye çare. O da bu süre içerisinde ya değerinizi anlar sizin için uğraşır ya da açarsınız davayı ister gelir ister gelmez. Siz onla görüştükçe bence şımarıyor...
Dengesiz ama sizden vazgeçmek istemeyen bi adammış gibi geldi bana. Sanırım evden gitmenize takılmış ve babanızla ilgi bi takıntısı var.
Kayınvaliden ,görümcen destekliyor. Sanırım ki sen eşii sevmiyorsun
Ama daha eski konularını okumadım
surekli suc bastirip farkli/olmayan manalar ureten biri esin, degil mi? bi turlu esas meseleyi ve hatasini anlamayan turden..
maalesef yok. yani bizim her olayımız evde bağıra çağıra kavga.bi de hamileyken bana şiddet uygulamıştı iki sefer.
tokat olduğu için raporluk olmadı.
yani delil yok.
hakime ancak böyle yaptı böyle dedi diyebilirim.
bi de 2.5 aydır ayrı yaşadığımızı ispatlayabilirim o kadar.
benim kaldıramadığım şey bi de şu.
o evimde kurulu düzende oturuyor.
evi oyun alanı kahvehaneye çevirmiş.
arkadaşları geliyor. yiyorlar içiyorlar. maç izliyorlar. playstation oynuyorlar. kalıyorlar.
bizimkinin rahatı iyi.
ben annemlerdeyim. annemler yatak odalarını bana verdiler. salonda yatıyorlar. yani düzensiziz. boşansam ben de bi düzen kurucam.
canım konularımı okumadan da anladın zaten durumu az çok.
eşimi sevmiyorum acıyorum.
kayınvalidem görümcem kayıınpeder i zerre göresim yok. onları Allah ın adaletine havale ettim.
Böylesine düşmanken ne ara yaptınız bebeğikızlar eski konularımı bilenler bilir.
bebeğim 2.5 aylıkken babamın evine geldim. bebeğim 5 aylık oldu. babasından ayrıyız. ne boşanıyor ne barışırıyor.
babaannesine söylememişler durumu. (bana da daha önce eşim, babaaneme halam söylemiş. tansiyonu yükselmiş. fenalaşmış. doktor çağırmışlar demişti)
halası ayaküstü mutfakta annem bilmiyor dedi. kızım üzülme düzelecek dedi. ben de hiç umudum yok hala dedim. halayı üzmemek için ben boşanmaya kararlıyım diyemedim.
ben size gelmek istiyodum dedim ama eşimle bebek oldu olalı düzelmedi aramız dedim.
hala ah kızım biliyorum dedi. sonra konuşuruz bunları dedi. eşim gidip geliyodu yanımıza.
eşimle dönerken yolda konuştuk. madem bizi geri istiyorsun hiç bi çaban yok ki dedim. hani terapist tutuyodun dedim.
hem evi terkediyosun dedi hem bana böyle diyosun dedi. ben seçmedim ki bu hayatı dedi.
babamı suçladı yine. güya babam beni ve torununu yanında istiyormuş. ondan böyle olmuş. aslında ben evi terketmemişim. onlar beni istemişler.
neden değiştirdin dedim.
kilit kırılmış içerde.(bence yalan söylüyor. hep böyle şeylerin en iyisini alır. gidip çelik anahtar almıştı evi tuttuğumuzda)
o kadar kaypak ki boşanma davası açsam davaya gelmez. benim hem sinirimi bozar hem zamanımı çalar.
görünce ona acıyorum. çünkü artık bana aklı çalışmıyor annesi kardeşi dolduruyor diye düşünüyorum. ama tabi onun kafadaki şeytanı da bol. böyle yalanlar iftiralar konuşabildiğine göre.
çok gurulu bi de.
bu streslerden sütüm de epey azaldı. yavruma da dokunuyor ucu. ondan da geriliyorum kızıyorum sinirleniyorum.
Şimdi hanımefendi, bu adam çok şımarık.
Siz cidden boşanmak istiyor musunuz peki? Evlilik terapistiyle ilişkiniz düzelebilir gibi geldi ama adamın adam gibi davranması şart.
Şöyle ki hala adamın ayağına gidiyorsunuz , normal şekilde konuşuyorsunuz, o da bu kadın benden vazgeçemez eve nasılsa döner peeeeeeeeeeeh diye düşünüyor. Madem boşanma niyetindesiniz, ablasında ne işiniz var?
Ben olsam şöyle yaparım: 2-3 ay hiiiiiiç konuşmam, aramam sormam, ararsa da kısa keserim çocuğu görmek isteyip istemediğini sorarım , istiyorsa gelsin evinizde görsün. Kesinlikle ayağına gitmeyin, siz buluşmayın, sizi değil çocuğu görecekse görsün. Sorarsa da , seni görmek duymak istemiyorum diyn. Adamı hiiiiiiiiç takmayın yani. Sizi bedava gördüğü için bir çabası yok. Akrabalarıyla da konuşmayın, ararlarsa konuşacak bir şeyim yok ben boşanmaya doğru gdyrm diyin.
Bence bebek için bir şans verin. Ama ilerde ne olur bilemem tabi.
Bence boşanma ya .kızlar eski konularımı bilenler bilir.
neden değiştirdin dedim.
çok gurulu bi de.
ve inanilmaz kompleksli biri.. dolayisiyla paranoya da mevcut.. sen kesin kararlimisin?aynen canım. sen zaten biliyorsun az çok derdimi. onu da ben yazdıkça tanıdın.
inan arkadaşlarımla konuşuyorum. diyorum ki ya ben de sorun varsa söyleyin. ben de bileyim. en azından vicdan muhasebesi yaparım. bu kadar adama kin tutmam. ama adam da zerre böyle özeleştiri yok. çünkü özgüven yok. sürekli kendisi hariç herkes haksız.
Çocuk öyle bir özgüvensiz babadan ne öğrenecek orası da var ama haklısın en azından baba bileceği birisi olur. Umarım boşanır ve çocuğunun geleceği için düzgün bir tazminat ve nafaka alabilirsin yakın zamanda.canım onun da işine gelir. görüşmesem zaten çocuğuna iyi bakılıyor. para vermiyor. sormyor. ama sonra çocuğu büyür bakımı kolaylaşır. hadi barışalım diye kapıya dayanır.
görüşsem en azından oğlu baba görür ve belki biraz mantıklı konuşursak evliliği beceremdik beşki boşanmayı beceririrz diye umudum oluyor.