anlaşmalı boşanmaya ikna etmek!

Zaten erkekler söyleyecek bişey kalmayınca iftira atmaya başlarlar.
Gurur kırmak, karşı tarafa çamur atmaktan çekinmezler
Benim eski eşimde neler neler söylemişti.
Planların var senin.. şu arkadaşın sana birilerini ayarlar ohooo neler neler....

Senin çocuğun henüz bebek. 15 gün vermezler, her hafta cumartesi saat 10-13 arası senin gözetiminde, senin babanın evine gelip görür. Dışarıya çıkmasına izin vermezsen alıp götüremez. Bizim karar aynen bu şekilde. Ben dışarıya çıkmasına izin verdiğimde çıkıyordu. Artık o devirde kapandı:)

ay hepsi aynı demekki.
bize de ısrarla plancı diyor.
en son lafı da bu oldu.
paranoyak bunlar.
zayıf karakterliler.
peki seninki hiç pişman oldu mu boşanma aşamasında ya da boşandıktan sonra?

mesajını okuyunca çok sevdim.
annemlerle bir oh çektik.
inşallah böyle bir karar çıkar.
kafamı toplarlayıp yaşadıklarımı kağıda döküp avukatımla görüşücem inşallah bakalım

mesajını okuyunca çok sevdim.
annemlerle bir oh çektik.
inşallah böyle bir karar çıkar.
kafamı toplarlayıp yaşadıklarımı kağıda döküp avukatımla görüşücem inşallah bakalım
Sakın avukatsız iş yapma. Benim oğlumun geçici velayeti babaya verilmişti ( havada uçuşan iftiralar yüzünden, suçsuzluğumu ispatlayana kadar neler yaşadım). Hoş 6 ay süreyle geçici velayet onda kaldı 1 kez bile almaya teşebbüs etmedi o ayrı:).

şanslıymışssın canım.
benimkine öyle geçici velayet verseler hiç kimseyi takmaz alırdı oğlumu benden.
kötü günler geçirmisn ama çok iyi atlatmışsın canım. bakalım neler olacak?

Bence annenlerde durdukca iyice psikolojin bozulacak. Herseyi goze alip evine geri don, ama adam icin demiyorum senin ve cocugunun yarari acisindan. Size bakmak zorunda. Ayrica baktin olmuyo bu sefer gercekten terketmek icin en azindan hazirlikli olursun. Bir de annelerde kaldikca evi terkettin diye mahkemede seni suclayabilir. Anahtar ve kapi konusuna hic girmiyorum ev senin cunku istedigin zaman girebilirsin. Biraz yuzsukluk ve arsizlik maskesi takin karsi taraf oyle cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…