anlaşmalı boşanmaya ikna etmek!

Bosanin ya da bosanmayin diyemem sonucta bu sizin hayatiniz ve bir de ortada cocuk var.ama sunu soyleye bilirim nacizane (eger ki bosanmayi istiyor ve anlasmali olsun diyorsaniz).birincisi daha kendiniz netlestirmemissiniz.yani o gelse devam edecek gelmezse tamam.gelse derken de ysni tamam ben boyle boyle olucam fslan dese duzeltme yollu olarak.ama siz net degilsiniz.Biliyorum cok zor bir durum.ben de ayni surecteyim.ve resmiyete dokulmeden insan hep tedirgin ya da umutlu oluyor.eger ki kesin kararliysaniz duzeninizi kurun.esyalarinizi alin.ikinci olarak da onun hicbir es dost akraba vs.gorusmeyin.cunku boyle ysptikca esiniz de ortadaki sorunu anlamsz ve sizi ve ailenizi suclu gormeye devam eder.ve ne olursa olsun kim olursa olsun evladiniza ysnsitmayin.bakin o minicik anneye muhtac kuzunuzun rizki olan anne sutunuz azalmis.hicbisey ondan ve sizden onemli degil.insallah hayirlisi ile duzelir birseyler.Allah sizin, benim ve bizim gibi olan tum anneleron ve kadinlarin yaninda veyardimcisi olsun...

canım şimdi annemle oturup konuşurken senin yazını anneme okudum.
valla napacağımı şaşırdım.
ama dedikleriniz çok mantıklı.
sağlam durmak dik durmak gerekiyor. bundan sonra tavrımı koyucam.!

Vallahi gururlandım :KK19:

Bu adam acaip şımarık , bir de sizi cepte gördüğüne eminim çünkü davranışlarınız öyle. Barışmaya tav olduğunuzu bu kadar belli etmeyin, iletişimi birden bıçak gibi keserseniz Alla Alla ne oluyor diyecektir bence. İnşallah aklı başına gelir, kıymetinizi bilir.

Vallahi gururlandım :KK19:

Bu adam acaip şımarık , bir de sizi cepte gördüğüne eminim çünkü davranışlarınız öyle. Barışmaya tav olduğunuzu bu kadar belli etmeyin, iletişimi birden bıçak gibi keserseniz Alla Alla ne oluyor diyecektir bence. İnşallah aklı başına gelir, kıymetinizi bilir.

Tavrımı koyucam
Laçka olmıycam
Ya batarız ya çıkarız

Ufak tefek farkliliklarla kendi hayatimi okudum.. Önceki konunuzu bilmiyorum, nicin ayrildiniz mesela? Yalnız su konuya istinaden ve yasadiklarimdan yola cikarak, neden anlasmaliya ikna etmek istiyorsunuz ki? Tek tarafli acacaginiz davada gelmemesiyle bosanilmaz diye bisey yok. Gelir de bosanmak istemiyorum derse uzar asıl.

Ufak tefek farkliliklarla kendi hayatimi okudum.. Önceki konunuzu bilmiyorum, nicin ayrildiniz mesela? Yalnız su konuya istinaden ve yasadiklarimdan yola cikarak, neden anlasmaliya ikna etmek istiyorsunuz ki? Tek tarafli acacaginiz davada gelmemesiyle bosanilmaz diye bisey yok. Gelir de bosanmak istemiyorum derse uzar asıl.

Canım çekişmrli boşanma biraz yıpratıcı ve benim elimde çok fazla kanıt yok
O bunu dedi şunu yaptı diyebilirim sadece
Genelde böyle davalar uzuyormuş
Küçük bebeğim de var bununla uğraşmak istemiyorum ama tabi bunw yanaşmazsa mecbur açıcam davamı

çok zor be mihri işin senin bu adamla
nefret ediyorum mızmız adamlardan
net olacaksın erkeksen
bırak şunun ailesine girip çıkıp durma
sana 5 kuruş yardım etmiyor bu adam çocuğum ne yiyip içiyor bile demiyor

çok zor be mihri işin senin bu adamla
nefret ediyorum mızmız adamlardan
net olacaksın erkeksen
bırak şunun ailesine girip çıkıp durma
sana 5 kuruş yardım etmiyor bu adam çocuğum ne yiyip içiyor bile demiyor

canım o kadar mızmız o kadar da sorunlu ki

paranoyak kesinlikle. üzülüyorum tedavi olması lazım onun.

her haftasonu oğlunu görüyor beni alıyor bi yere gidiyoruz sonra eve bırakıyordu

ama dün ipler koptu.

yine annesine götürmek istediğini söyledi bebeği
ben de götüremezsin dedim.
bana engel olamazsın dedi
ben de olurum dedim.

başladı senin ailen plan yapıyor, siz ahlasızsınız, siz terbiyesisiniz. ama nasıl çemkiriyor. her zamanki gibi. nefes bile almıyor cümle aralarında.

her dediğini iade ettim.
benim yuvam senin ailenin bana karşı doldurması yüzünden yıkıldı dedim

eğer göreceklerse gelsinler buraya kapımız herkese açık dedim.

o apartmanı başınıza yıkarım dedi.

ben de gel yık dedim.

kapadı telefonu.

ya bi kere bile aramadılar torunumuz iyi mi sağlıklı mı nasıl diye.
anneanne dede ben birlikte büyütüyoruz.
gidip onların ellerine alın bakın büyüttüm sevin mi diycem.
eskiden olsa böyle bi salaklık yapardım ama şimdi umrumda değil.

eşiminde ne telefonlarına ne mesajına cevap vermiycem.

çocuğu görmek isteyen baba dağları deler gelir. onun derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.!!!

Aile büyükleri araya girip dava günü alınmalı dilekcenizi hazırlayın imzalatın.
Keşke o ilk dava açtığında kabul etseydiniz. Avukat tutmadan
Siz de avukat tutunca bunlar sandı ki bizden baya nafaka alacak hem çocuk hem kendi için
Bence eşin beş kuruşsuz nafaka almadan boşansan kabul eder gibime geliyor.(tabi çocuk için alacaksın)
Ciddi ciddi baban eşinle konuşsun, yada eşin tarafından sözü gecen biri varsa onunla konuşsun
Bu süreçler ne kadar uzarsa o kadar sancılı oluyor.
Eşiniz olacak kişi çok dengesiz ciddiyetsiz biri gibi geldi..
Senin baban neden torununu kızını yanında istesin, bu akıl işimi kızım evinde mutlu olsun ister babanızda
Eşiniz işin rahatlığına kaçıyor. En güzel zamanlarınız nasılda burnunuzdan gelmiş.
Halbuki hamilelik, loğusalık ya bunlar güzel şeyler.. neden zehir etti.. bunu yanına bırakma ve yoluna bak

her haftasonu oğlunu görüyor beni alıyor bi yere gidiyoruz sonra eve bırakıyordu

ama dün ipler koptu.

ben de olurum dedim.

başladı senin ailen plan yapıyor, siz ahlasızsınız, siz terbiyesisiniz. ama nasıl çemkiriyor. her zamanki gibi. nefes bile almıyor cümle aralarında.

her dediğini iade ettim.

ben de gel yık dedim.

kapadı telefonu.

çocuğu görmek isteyen baba dağları deler gelir. onun derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.!!!

Bak canım benim çocuğumu da hiç aramadı babanne büyükbaba olacak yaratıklar... bunlar vicdansız, yüreksiz
Hiç şaşırma bak ben yılları devirdim. Babası da aramadı sormadı, bir kitap kalemi geçmemiştir çocuğuna
Yılma, bunlar seni şok ediyor biliyorum ama var böyle insanlar. Sen güçlü ayakta olursan herşey iyi olur.
Bak işin gücünde varmış, gencsin.. bak önüne, sen eşinle artık bu konuları tartışma, sadece anlaşmalı boşanmaya odaklan.
Bitir şunları..

Hala uğrasıyorsun mihribancım ya. Eskidendi o 4 yıl süren çekişmeli davalar. Git ac davanı boşanırsa boşanır boşanmazsa da hakim icabına bakar.

Umudun var biliyorum ama tersine akıyor su.

ama dün ipler koptu.

ben de olurum dedim.

her dediğini iade ettim.

ben de gel yık dedim.

kapadı telefonu.

Mihribancim nasilsin merak ettim seni konuna bakiyorum da gelisme gormeyince tedirgin oldum umarim iyisindir

kızlar valla bildiğiniz gibi yine acaip dalgalı durumlar yaşıyoruz.
hangisini anlatayım.
bebeği gece uyutunca yazıcam.

çooook sorun var kızlar.

eşim ne arıyor ne soruyor.
en son watsaptan eşyalarımın tamamnı alayım ya da kargola dedim. beni engelledi.

daha büyük sorun şu ki:

oğlumun nüfus kağıdı evde kaldı ben çıkarken.

şimdi bunun için mesaj atsam dönmez. arasam açmaz.

mayısta muğlaya gidicez. annemlerle.

ne yapsam kızlar ya?????

çooook sorun var kızlar.

en son watsaptan eşyalarımın tamamnı alayım ya da kargola dedim. beni engelledi.

daha büyük sorun şu ki:

ne yapsam kızlar ya?????
Birincisi evin kilidini degistirmek suc. Cunku orasi senin yasam alanin. Ikincisi evi terk etmeyip sen onu gonderseydin keske.
Ben dava actikran sonra bir gun babam aradi. Esyalari almaya geliyoruz yarin diye haber verdi. O da birsey yapamadi.
Cilingir cagir tut bir kamyon. Kisisrl esyalarini al. Bunu yapmaya hakkin var.
Keske evi sen degil o birakip gitseydi. Bu senin icin eksi not olmus.

çooook sorun var kızlar.

daha büyük sorun şu ki:

ne yapsam kızlar ya?????
Kayıp de yenisini çıkar bunda bisi yok
Ac davayı gönder celbi bak nasıl tutuşuyor

• Beğen
Reactions: anu
X