- Konu Sahibi mihribanbalik
Bosanin ya da bosanmayin diyemem sonucta bu sizin hayatiniz ve bir de ortada cocuk var.ama sunu soyleye bilirim nacizane (eger ki bosanmayi istiyor ve anlasmali olsun diyorsaniz).birincisi daha kendiniz netlestirmemissiniz.yani o gelse devam edecek gelmezse tamam.gelse derken de ysni tamam ben boyle boyle olucam fslan dese duzeltme yollu olarak.ama siz net degilsiniz.Biliyorum cok zor bir durum.ben de ayni surecteyim.ve resmiyete dokulmeden insan hep tedirgin ya da umutlu oluyor.eger ki kesin kararliysaniz duzeninizi kurun.esyalarinizi alin.ikinci olarak da onun hicbir es dost akraba vs.gorusmeyin.cunku boyle ysptikca esiniz de ortadaki sorunu anlamsz ve sizi ve ailenizi suclu gormeye devam eder.ve ne olursa olsun kim olursa olsun evladiniza ysnsitmayin.bakin o minicik anneye muhtac kuzunuzun rizki olan anne sutunuz azalmis.hicbisey ondan ve sizden onemli degil.insallah hayirlisi ile duzelir birseyler.Allah sizin, benim ve bizim gibi olan tum anneleron ve kadinlarin yaninda veyardimcisi olsun...