Anlaşmalı boşanma için bakar mısınız kızlar ,çarşamba gününe ögrenmem lazım.

Ya bir talebin yoksa altınları al, dümdüz bir protokol hazırlayın, açın davayı bitsin gitsin.

Alacağınızı almadan anlaşmalı boşanma evrakı imzalamayın. Arkadaşımda altınlarını istedi sadece başka hiç bir şey istemedi, işin sonunda üçün birini aldı.

Bende arzuhal önerisini sundum çünkü ortada çocuk yok nafaka yok tazminat yok sadece boşanmak istiyoruz konulu bir dilekçe bende bu yolla dava açmıştım sıkıntı yaşamadım bı talebim olmadığı için karşılıklı talepler olunca avukat şart evet

Ben kızlar kuyumcuya gidip kontrol ettirip adliyeye gidip dilekçe vermeyi ya da orda avukata yazdırmayı düşünüyorum. Sizce manevi tazminat felan istemiyim dimi onu vermek istemeyecek ugrasmaya değmez

Yorumun alnı olsa da öpsek.

hadi maddi imkansızlıklardan ötürü avukat tutamadığınız varsayalım. davadan saatler önce canhıraş araştırmak nedir yahu? hayatınız bu denli mi ucuz ki yumurta kapıya dayanana değin usul erkam araştırmadınız?

Doktorun kapisini calip doktor ufscik bir sorum var diyemezsiniz ama konu hukuki bilgi olunca nedense herkesin cebinde akrep var.
Hukuki bilgi ile ilgili söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, bilen bilir, bu konuda sizlerin hakkını en çok savunanlardan biriyimdir.

Sadece şunu söylemek istedim, ben doktorum, ve burada bazı insanlar “ insanlara faydalı olmayıp bedava bilgi verip yardımcı olmayacaksan sitede ne işin var? “ dedi

Yardımcı olmaktan zerre gocunmam, bu zamana kadar elimden geleni de yaptım , bu konuda da inanın bilen bilir beni, ama siteye üye olurken “ mesleklerimizle sitede var olup, bu doğrultuda yorumlar yapacağız “ diye bir sözleşme işaretledik de benim mi haberim yok?

İnsanlar gerçekten çok enteresan

Edit: kelime eksiği

Anlaşmalı bosanmada avukata gerek yok
Aranızda sözleşme hazırlıyorsunuz,
Ne kimde kalicak orda belirtiyorsunuz
Tazminat istemiyorum, nafaka istemiyorum, altınlar şunda kalacak eşya şunda kalacak vs
5 dk da bitiyor mahkeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…