- 19 Mayıs 2020
- 46.504
- 208.255
-
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Ya bir talebin yoksa altınları al, dümdüz bir protokol hazırlayın, açın davayı bitsin gitsin.Şimdi zaten ben bunları alırsam başka talebim yok onu anlatamıyp4um .Avukatlar zaten her kuruş hak ediyor, gereksiz diye de düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama benim anlaşmalı ve hiç talebim yok .
Protokolde ziynet eşyalarımı aldım bask herhangi bir nafaka vs istemiyorum diyecemYa bir talebin yoksa altınları al, dümdüz bir protokol hazırlayın, açın davayı bitsin gitsin.
Alacağınızı almadan anlaşmalı boşanma evrakı imzalamayın. Arkadaşımda altınlarını istedi sadece başka hiç bir şey istemedi, işin sonunda üçün birini aldı.Kızlar eski eşimle eşyalarım ve ziynet eşyalarım hakkında konuştuk .Bana çarşamba günü getireceğini ve anlaşmalı boşanmayı istediğin söyledi. Ziyneti de eksik de olsa getirecek gibi .Ben de bu yüzden avukat tutmayı düşünmüyorum. Altınlarımı getirirse kuyumcuda kontrol ettirip bu insandan başka bir şey talep etmeyi düşünmüyorum. Yanı biz o eski eşle mahkemeye gitsek anlaşmalı boşanma dilekcesini doldurup versek olur mu ?Ben devlet memuruyum nafaka ya da tazminat istemiyecegim. Çocuk da yok ,1 yıl geçti biz evleneli .Bu şekilde olur mu yoksa avukat mı tutmam yine gerekir mi ?Avukat anlaşmalı boşanma için 20 bin istedi sadece .Yanı zaten altın alacağım o yüzden tutmak istemiyorum .Bana akıl verir misiniz ne yapmalıyım ?Avukatla konuştum hemen açalım, diyor ama inanın kendime tekrar düzen kurdum ,borcum var .Yardımcı olur musunuz
Aldıktan sonra git kontrol ettir kuyumcuya, öyle imza at dava aç.Protokolde ziynet eşyalarımı aldım bask herhangi bir nafaka vs istemiyorum diyecem
Altınları daha önce almamış mıydıAlacağınızı almadan anlaşmalı boşanma evrakı imzalamayın. Arkadaşımda altınlarını istedi sadece başka hiç bir şey istemedi, işin sonunda üçün birini aldı.
Ben de öyle yapıcamAldıktan sonra git kontrol ettir kuyumcuya, öyle imza at dava aç.
Adliye önünde arzuhalciler oluyor onlar ne yapacaklarını biliyor adliyeye verip günü bekliyorsunuzAlacağım pek bir şey yok o yüzden eş kişisiyle gidip adliyeye orda birine yadsırsam ya da kendimiz yazsak olmaz mi
Bende arzuhal önerisini sundum çünkü ortada çocuk yok nafaka yok tazminat yok sadece boşanmak istiyoruz konulu bir dilekçe bende bu yolla dava açmıştım sıkıntı yaşamadım bı talebim olmadığı için karşılıklı talepler olunca avukat şart evetBugun avukata vermeye erindiginiz 20 bincikler yarin yapacaginiz usuli hatalar ve vereceginiz hatali kararlar.neticesinde cebinizden beser onar kat ciktiginda uzulmeyin ama. Hele de arzuhalciye yazdirin tavsiyesi verenler var. Siz bu hususu ciddiye almiyorsunuz ama yeri geldi mi bir kelime size bir davayi kaybettirir de basinizi vuracak tas bulamazsiniz. Bilginin degerini siz olcmuyorsunuz, sirf fiziken gorulebilir bir netice elde etmediginizi dusundugunuz icin avukata verilen parayi cok goruyorsunuz ama mesela daha anlasmali bosanma davasi nasil yurutulur onu bile bilmiyorsunuz. Avukat bunu bildigi icin o parayi aliyor. Suanda burda bedava hukuki bilgi istiyorsunuz peki avukatlar size bedava hukuki bilgi vermek icin mi o kadar sene okuyor ustune yetmiyor, guncel mevzuati, mahkeme uygulamalarini takip ediyor? Bir de bir avukat oldugunu iddia eden kisi bedava is yapacaksan bunu barona bildirmen gerektigini de iyi biliyorsundur sanirim. Boyle avukata para verme bosuna ibarelerini gorunce tuylerim diken diken okuyor. Doktorun kapisini calip doktor ufscik bir sorum var diyemezsiniz ama konu hukuki bilgi olunca nedense herkesin cebinde akrep var.
20 bin miorayı okumamistım. İnanın çok şaşırdım.
Siz on bine nasıl alıyorsunuz? Asgari ücret tarifesine göre 17900 TL değil mi? Sadece dilekçe hazırlayıp dava takibini yapmıyorsunuz sanırım.Şaşırdım bende bu mesleği yapıyorum ortalama 10 bin alıyoruz. Sadece dilekçe yazmak daha uygun oluyor.
Yorumun alnı olsa da öpsek.Bugun avukata vermeye erindiginiz 20 bincikler yarin yapacaginiz usuli hatalar ve vereceginiz hatali kararlar.neticesinde cebinizden beser onar kat ciktiginda uzulmeyin ama. Hele de arzuhalciye yazdirin tavsiyesi verenler var. Siz bu hususu ciddiye almiyorsunuz ama yeri geldi mi bir kelime size bir davayi kaybettirir de basinizi vuracak tas bulamazsiniz. Bilginin degerini siz olcmuyorsunuz, sirf fiziken gorulebilir bir netice elde etmediginizi dusundugunuz icin avukata verilen parayi cok goruyorsunuz ama mesela daha anlasmali bosanma davasi nasil yurutulur onu bile bilmiyorsunuz. Avukat bunu bildigi icin o parayi aliyor. Suanda burda bedava hukuki bilgi istiyorsunuz peki avukatlar size bedava hukuki bilgi vermek icin mi o kadar sene okuyor ustune yetmiyor, guncel mevzuati, mahkeme uygulamalarini takip ediyor? Bir de bir avukat oldugunu iddia eden kisi bedava is yapacaksan bunu barona bildirmen gerektigini de iyi biliyorsundur sanirim. Boyle avukata para verme bosuna ibarelerini gorunce tuylerim diken diken okuyor. Doktorun kapisini calip doktor ufscik bir sorum var diyemezsiniz ama konu hukuki bilgi olunca nedense herkesin cebinde akrep var.
Hukuki bilgi ile ilgili söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, bilen bilir, bu konuda sizlerin hakkını en çok savunanlardan biriyimdir.Doktorun kapisini calip doktor ufscik bir sorum var diyemezsiniz ama konu hukuki bilgi olunca nedense herkesin cebinde akrep var.
Anlaşmalı bosanmada avukata gerek yokKızlar eski eşimle eşyalarım ve ziynet eşyalarım hakkında konuştuk .Bana çarşamba günü getireceğini ve anlaşmalı boşanmayı istediğin söyledi. Ziyneti de eksik de olsa getirecek gibi .Ben de bu yüzden avukat tutmayı düşünmüyorum. Altınlarımı getirirse kuyumcuda kontrol ettirip bu insandan başka bir şey talep etmeyi düşünmüyorum. Yanı biz o eski eşle mahkemeye gitsek anlaşmalı boşanma dilekcesini doldurup versek olur mu ?Ben devlet memuruyum nafaka ya da tazminat istemiyecegim. Çocuk da yok ,1 yıl geçti biz evleneli .Bu şekilde olur mu yoksa avukat mı tutmam yine gerekir mi ?Avukat anlaşmalı boşanma için 20 bin istedi sadece .Yanı zaten altın alacağım o yüzden tutmak istemiyorum .Bana akıl verir misiniz ne yapmalıyım ?Avukatla konuştum hemen açalım, diyor ama inanın kendime tekrar düzen kurdum ,borcum var .Yardımcı olur musunuz