- 24 Aralık 2014
- 4.971
- 6.718
-
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Aynen dayınızın ve yengenizin boşanma sürecinden dehşet verimli bir çıkarım yapmışsınız. Tebrikler.Benim dayımla yengem de boşanmaya karar vermislerdi dava acmak icin gittiler dilekce vs yazdilar avukat sizinki gibi 20 bin istemis vermisler sonra bosanmaktan vazgectiler 5 binini geri alabildiler sadece 15 bini kaldı avukatta.Cekismeli degilse ve velayet olayi yoksa avukata gerek yok bence de
tamam anlaşmışsınız avukatlık bi durum yokKızlar eski eşimle eşyalarım ve ziynet eşyalarım hakkında konuştuk .Bana çarşamba günü getireceğini ve anlaşmalı boşanmayı istediğin söyledi. Ziyneti de eksik de olsa getirecek gibi .Ben de bu yüzden avukat tutmayı düşünmüyorum. Altınlarımı getirirse kuyumcuda kontrol ettirip bu insandan başka bir şey talep etmeyi düşünmüyorum. Yanı biz o eski eşle mahkemeye gitsek anlaşmalı boşanma dilekcesini doldurup versek olur mu ?Ben devlet memuruyum nafaka ya da tazminat istemiyecegim. Çocuk da yok ,1 yıl geçti biz evleneli .Bu şekilde olur mu yoksa avukat mı tutmam yine gerekir mi ?Avukat anlaşmalı boşanma için 20 bin istedi sadece .Yanı zaten altın alacağım o yüzden tutmak istemiyorum .Bana akıl verir misiniz ne yapmalıyım ?Avukatla konuştum hemen açalım, diyor ama inanın kendime tekrar düzen kurdum ,borcum var .Yardımcı olur musunuz
Benim dayımla yengem de boşanmaya karar vermislerdi dava acmak icin gittiler dilekce vs yazdilar avukat sizinki gibi 20 bin istemis vermisler sonra bosanmaktan vazgectiler 5 binini geri alabildiler sadece 15 bini kaldı avukatta.Cekismeli degilse ve velayet olayi yoksa avukata gerek yok bence de
Ben kendimce yorumladim sizin gibi detayli bilemem tipki sizin de benim is alanımı detayli bilememeniz gibi sevgilerAynen dayınızın ve yengenizin boşanma sürecinden dehşet verimli bir çıkarım yapmışsınız. Tebrikler.
Ya yok yargilamadım ben olani söyledim vermis vermemis o beni ilgilendirmez elbetteNe yapsın avukat, vakti bedavaya değil ki. madem boşanmayacaklardı baştan gitmeyeceklerdi, ne yapsın avukat yaşasın bir çiftin daha yuvası kurtuldu, danışmanllığa koyduğum saatleri helal ediyorum yuppiii mi desin
Şöyleki bizde sadece altın var mevzuBen bu sitede çok kişiye hukuki akıl verdim bilen bilir.. ama hukuki bilgiye bedava ulaşmaya çalışanlara değil gerçekten ihtiyaç sahibi olanı gördüğümde. Burada avukatın 20 bin istemesi tuhaf karşılanmış hatta bir avukat bile eleştirmiş ki yazık diyorum. Biz avukatların uymak zorunda oldukları bir tarife var her yıl yayımlanan bu sene aile mahkemesinde alacağın minimum ücret 17.900 olarak belirlendi ki bu minimum ücrettir. Aşağısına bir dava alınması bunun teklif edilmesi disiplin suçudur. Dilekçenizi kime yazdırırsanız yazdırın duruşmada avukatınız yoksa yapılacak en ufak hata size çok zararlı bir şekilde dönebilir. Böyle gelip karşımda tüh ya diyip ağlayanlar bir başkası gel ben senin işini halledeceğim dediğinde bir kez daha parasından olanlar gördü bu gözler.
Kendileri başvurmamış miBenim dayımla yengem de boşanmaya karar vermislerdi dava acmak icin gittiler dilekce vs yazdilar avukat sizinki gibi 20 bin istemis vermisler sonra bosanmaktan vazgectiler 5 binini geri alabildiler sadece 15 bini kaldı avukatta.Cekismeli degilse ve velayet olayi yoksa avukata gerek yok bence de
Ne kullanıyonuz evde?Şöyleki bizde sadece altın var mevzu
Ne nafaka ya da tazminat talebi var .Eşya vs de yok biz kendimiz yaparız diye düşündüm açıkçası
Esyalarım depremde gitti çoğu. Çoğunu da getirdim sadece ailesinin yanında bazı eşya kıyafetlerim var onlardaNe kullanıyonuz evde?
Ben çekişmeli açtım , 20 bin istedi avukatımKızlar eski eşimle eşyalarım ve ziynet eşyalarım hakkında konuştuk .Bana çarşamba günü getireceğini ve anlaşmalı boşanmayı istediğin söyledi. Ziyneti de eksik de olsa getirecek gibi .Ben de bu yüzden avukat tutmayı düşünmüyorum. Altınlarımı getirirse kuyumcuda kontrol ettirip bu insandan başka bir şey talep etmeyi düşünmüyorum. Yanı biz o eski eşle mahkemeye gitsek anlaşmalı boşanma dilekcesini doldurup versek olur mu ?Ben devlet memuruyum nafaka ya da tazminat istemiyecegim. Çocuk da yok ,1 yıl geçti biz evleneli .Bu şekilde olur mu yoksa avukat mı tutmam yine gerekir mi ?Avukat anlaşmalı boşanma için 20 bin istedi sadece .Yanı zaten altın alacağım o yüzden tutmak istemiyorum .Bana akıl verir misiniz ne yapmalıyım ?Avukatla konuştum hemen açalım, diyor ama inanın kendime tekrar düzen kurdum ,borcum var .Yardımcı olur musunuz
Avukatlar hayrına çalışır ve onların giderleri allah tarafından karşılanır meslektaşım.Ben bu sitede çok kişiye hukuki akıl verdim bilen bilir.. ama hukuki bilgiye bedava ulaşmaya çalışanlara değil gerçekten ihtiyaç sahibi olanı gördüğümde. Burada avukatın 20 bin istemesi tuhaf karşılanmış hatta bir avukat bile eleştirmiş ki yazık diyorum. Biz avukatların uymak zorunda oldukları bir tarife var her yıl yayımlanan bu sene aile mahkemesinde alacağın minimum ücret 17.900 olarak belirlendi ki bu minimum ücrettir. Aşağısına bir dava alınması bunun teklif edilmesi disiplin suçudur. Dilekçenizi kime yazdırırsanız yazdırın duruşmada avukatınız yoksa yapılacak en ufak hata size çok zararlı bir şekilde dönebilir. Böyle gelip karşımda tüh ya diyip ağlayanlar bir başkası gel ben senin işini halledeceğim dediğinde bir kez daha parasından olanlar gördü bu gözler.
aynen öyle. protokole ziynetleri aldığınızı da belirtin. karşılıklı imzalayın. götürün verinBen doldursam eski eşe imzalatsam gün mü alacag
Ben de avukat tutmak istiyorum çünkü gerek yok
Yani ortada tek benim altınım var onu getirirse zaten başka talebim yok başka bir ortakligiiz ykBugun avukata vermeye erindiginiz 20 bincikler yarin yapacaginiz usuli hatalar ve vereceginiz hatali kararlar.neticesinde cebinizden beser onar kat ciktiginda uzulmeyin ama. Hele de arzuhalciye yazdirin tavsiyesi verenler var. Siz bu hususu ciddiye almiyorsunuz ama yeri geldi mi bir kelime size bir davayi kaybettirir de basinizi vuracak tas bulamazsiniz. Bilginin degerini siz olcmuyorsunuz, sirf fiziken gorulebilir bir netice elde etmediginizi dusundugunuz icin avukata verilen parayi cok goruyorsunuz ama mesela daha anlasmali bosanma davasi nasil yurutulur onu bile bilmiyorsunuz. Avukat bunu bildigi icin o parayi aliyor. Suanda burda bedava hukuki bilgi istiyorsunuz peki avukatlar size bedava hukuki bilgi vermek icin mi o kadar sene okuyor ustune yetmiyor, guncel mevzuati, mahkeme uygulamalarini takip ediyor? Bir de bir avukat oldugunu iddia eden kisi bedava is yapacaksan bunu barona bildirmen gerektigini de iyi biliyorsundur sanirim. Boyle avukata para verme bosuna ibarelerini gorunce tuylerim diken diken okuyor. Doktorun kapisini calip doktor ufscik bir sorum var diyemezsiniz ama konu hukuki bilgi olunca nedense herkesin cebinde akrep var.