Anlaşmalı boşanma için bakar mısınız kızlar ,çarşamba gününe ögrenmem lazım.

Benim dayımla yengem de boşanmaya karar vermislerdi dava acmak icin gittiler dilekce vs yazdilar avukat sizinki gibi 20 bin istemis vermisler sonra bosanmaktan vazgectiler 5 binini geri alabildiler sadece 15 bini kaldı avukatta.Cekismeli degilse ve velayet olayi yoksa avukata gerek yok bence de

Aynen dayınızın ve yengenizin boşanma sürecinden dehşet verimli bir çıkarım yapmışsınız. Tebrikler.

tamam anlaşmışsınız avukatlık bi durum yok

Ne yapsın avukat, vakti bedavaya değil ki. madem boşanmayacaklardı baştan gitmeyeceklerdi, ne yapsın avukat yaşasın bir çiftin daha yuvası kurtuldu, danışmanllığa koyduğum saatleri helal ediyorum yuppiii mi desin

Konu sahibesi tam getirsin her şeyi eksikse kabule tmem diye üstüne basa basa belirt. Eksik altınları nede kabul ediyorsun, kazıklanma al hakkını.

Ya yok yargilamadım ben olani söyledim vermis vermemis o beni ilgilendirmez elbette

Şöyleki bizde sadece altın var mevzu
Ne nafaka ya da tazminat talebi var .Eşya vs de yok biz kendimiz yaparız diye düşündüm açıkçası

Kendileri başvurmamış mi

Ben çekişmeli açtım , 20 bin istedi avukatım

Bugun avukata vermeye erindiginiz 20 bincikler yarin yapacaginiz usuli hatalar ve vereceginiz hatali kararlar.neticesinde cebinizden beser onar kat ciktiginda uzulmeyin ama. Hele de arzuhalciye yazdirin tavsiyesi verenler var. Siz bu hususu ciddiye almiyorsunuz ama yeri geldi mi bir kelime size bir davayi kaybettirir de basinizi vuracak tas bulamazsiniz. Bilginin degerini siz olcmuyorsunuz, sirf fiziken gorulebilir bir netice elde etmediginizi dusundugunuz icin avukata verilen parayi cok goruyorsunuz ama mesela daha anlasmali bosanma davasi nasil yurutulur onu bile bilmiyorsunuz. Avukat bunu bildigi icin o parayi aliyor. Suanda burda bedava hukuki bilgi istiyorsunuz peki avukatlar size bedava hukuki bilgi vermek icin mi o kadar sene okuyor ustune yetmiyor, guncel mevzuati, mahkeme uygulamalarini takip ediyor? Bir de bir avukat oldugunu iddia eden kisi bedava is yapacaksan bunu barona bildirmen gerektigini de iyi biliyorsundur sanirim. Boyle avukata para verme bosuna ibarelerini gorunce tuylerim diken diken okuyor. Doktorun kapisini calip doktor ufscik bir sorum var diyemezsiniz ama konu hukuki bilgi olunca nedense herkesin cebinde akrep var.

Avukatlar hayrına çalışır ve onların giderleri allah tarafından karşılanır meslektaşım.

Şimdi ortada çocuk olsa , nafaka olsa ya da mal paylaşımı olsa kesin zaten avukata başvururum. Bu adam zaten getirirse zaten benim neyi eksik yaparım yani onu anlamıyorum .

Şimdi zaten ben bunları alırsam başka talebim yok onu anlatamıyp4um .Avukatlar zaten her kuruş hak ediyor, gereksiz diye de düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama benim anlaşmalı ve hiç talebim yok .

Yn
Yani ortada tek benim altınım var onu getirirse zaten başka talebim yok başka bir ortakligiiz yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…