- 22 Nisan 2023
- 413
- 351
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz anlaşmalı dava açtık ama sanki çekişmeli adama açılmış gibi?Anlaşmalı boşanma davası açıldığına emin misiniz?
Evet biz protokol imzalayıp verdik anlaşmalı yazıyor hatta dava konusunda da çok saçma çekişmeli dava gibi aynı. Eşim gidip itiraz mı etti acaba yapmaz ama bilmiyorum sormadım henüz onaEvet bu çekişmeli davaya benziyor, anlaşmalı olsa sizin ve eşinizin anlaştığınız maddeleri içeren iki tarafında imzaladığı bir protokol olmalıydı.
O delil sunulmazsa ne olacakDava ertelenmiş öncelikle bir de sanırım ya siz ya karşı taraf bir ithamda bulunmuş ve hakim bunun delillerini, belgelerini istiyor ve bununda bir ücreti varmış bunun toplamıda 710 tl yapıyor. Ödenecek yani
Protokolda sanırım eşimin kendine ait borcu vardı onu belirttim ona ait diye beni sorumlu tutulmasın. Bankadan çektiği kredi vs bunu mu istiyor ki. Birde ben nasıl bulacağım baka onun yani! Çocuk içinde olabilir mi ortak çocuk var diye delil?Dava ertelenmiş öncelikle bir de sanırım ya siz ya karşı taraf bir ithamda bulunmuş ve hakim bunun delillerini, belgelerini istiyor ve bununda bir ücreti varmış bunun toplamıda 710 tl yapıyor. Ödenecek yani
Bu çekişmeli dava, anlaşmalı boşanma davasında, cevap hakkı, delil fln olmaz zaten. Ne zaman açmıştınız davayı? Size gelen dava dilekçesini iyice bir okuyun.Evet biz protokol imzalayıp verdik anlaşmalı yazıyor hatta dava konusunda da çok saçma çekişmeli dava gibi aynı. Eşim gidip itiraz mı etti acaba yapmaz ama bilmiyorum sormadım henüz ona
Dilekçe ben yazdım anlaşmalı yani bu kağıtta yeni geldi Ve biz beraber gittik anlaşmalı olarak dava açıldı. Çekişmeli ava açmadık eşim gidip sonradan dilekçe mi verdi acaba kafam karıştıBu çekişmeli dava, anlaşmalı boşanma davasında, cevap hakkı, delil fln olmaz zaten. Ne zaman açmıştınız davayı? Size gelen dava dilekçesini iyice bir okuyun.
27 nisanda açtıkBu çekişmeli dava, anlaşmalı boşanma davasında, cevap hakkı, delil fln olmaz zaten. Ne zaman açmıştınız davayı? Size gelen dava dilekçesini iyice bir okuyun.
Eşimle beraber gittik imzaladık onunda benimde avukatım yok anlaştık yani. Mahkeme bizi mi kandırıyor bu durumda! Eşim sonradan gidil dilekçe mi verdi acaba.Siz bir avukat bulun bence, karsi taraf sizi anlasmali diyip kazikliyor belli ki.
Mahkeme sizi niye kandırsın ya :)) kandırsa kandırsa eşiniz kandırır siziEşimle beraber gittik imzaladık onunda benimde avukatım yok anlaştık yani. Mahkeme bizi mi kandırıyor bu durumda! Eşim sonradan gidil dilekçe mi verdi acaba.
Biz baya anlaşmalı dava açtık protokolde hazırladık beraber gidip imza verdik. Böyle durumda bu kağıdın gelip delil istemesi çok saçma
Eşimle beraber gittik imzaladık onunda benimde avukatım yok anlaştık yani. Mahkeme bizi mi kandırıyor bu durumda! Eşim sonradan gidil dilekçe mi verdi acaba.
Biz baya anlaşmalı dava açtık protokolde hazırladık beraber gidip imza verdik. Böyle durumda bu kağıdın gelip delil istemesi çok saçma
edevletten, uyap vatandaş uygulamasına gir, orada dava dosyasındaki bütün evrakları görürsün.Eşimle beraber gittik imzaladık onunda benimde avukatım yok anlaştık yani. Mahkeme bizi mi kandırıyor bu durumda! Eşim sonradan gidil dilekçe mi verdi acaba.
Evet davalıdan delil istiyor öyle yazıyor kağıtta. Kafam iyice karıştı gerçektenAblacım aç gözünü adam seni kandırıyor, sonradan gidip davayı çekişmeliye dönüştürmüş yani. Ayrıca adam senin hakkında bazı suçlamalarda bulunuyor belli ki, kanıt getirmesi istenen taraf da karşı taraf. mahkemeye gidip zonko olma, bir an önce avukat bul.
:)))) doğru kimseye güven yokMahkeme sizi niye kandırsın ya :)) kandırsa kandırsa eşiniz kandırır sizi
Herhangi bir durum yok sadece çalışmıyor şu an nafaka içinde bir şey demedi. Söyledim maddeleri aramızda tartışmada olmadı okumadı imzaladı.Davanın eşiniz açısından çekişmeliye dönmesini gerektirecek bir durum var mıydı ? Prokotolde uzlaşmadığınız ya da acabalarla imzalanan bir madde var mıydı?