- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Bizimki anlaşmalıydı ama ikimizin de avukatlar gitti biz gitmedikAnlasmalida avukat oluyor mu.cekismelide avukat gidiyor anlasmalida sözlü beyan lazım diye biliyordum.hoş benim avukat tutma durumum yok zaten de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki anlaşmalıydı ama ikimizin de avukatlar gitti biz gitmedikAnlasmalida avukat oluyor mu.cekismelide avukat gidiyor anlasmalida sözlü beyan lazım diye biliyordum.hoş benim avukat tutma durumum yok zaten de
Yok artık en son kabul etti.zaten hem o yüzden hazır kabul etmişken hem de ben de annemin yanına gececem daha fazla beklemek ve doğumdan sonra muhatap olmak istemiyorum bu konularda.o sebeble bir an önce dilekçeyi vermek istiyorum ama daha doğuma 3 hafta kalmış olacak dilekçeyi verdiğimizde.ben 1 2 ay sonraya verilir gün diye düşünüyordum ama erken verilirse hamile halimle o strese girmek istememEşiniz anlaşmalı boşanacak mı,çocuğunuz doğacakmış belki çekişmeliye gidecek?
Anladım.ben kendim gidecem mecbur ama doğumdan sonra olması gerek.oncesinde yeterince stresliyim zaten.hazir ikna olmuşken ve annemin yanına geçmişken bir an önce dilekçeyi verelim istiyorum bir yandanBizimki anlaşmalıydı ama ikimizin de avukatlar gitti biz gitmedi.
Anlaşmalı da tarafların gitmesi gerekiyormuş gitmeden nasıl hallettinizEvet izmirde görüldü dava ben gitmedim istanbuldayım av gitti
Çok üzüldüm durumunuza.Sebebi nedir bilmiyorum ama umarım iyi düşünmüşsünüzdür bebek geliyor hikayenizi bilmeden de boşan veya boşanma diyemem.çok fena oldumAnladım.ben kendim gidecem mecbur ama doğumdan sonra olması gerek.oncesinde yeterince stresliyim zaten.hazir ikna olmuşken ve annemin yanına geçmişken bir an önce dilekçeyi verelim istiyorum bir yandan
İkimizde gitmeyelim diye avukat tuttuk. Gidecek olsaydık avukata ihtiyaç yoktuAnlaşmalı da tarafların gitmesi gerekiyormuş gitmeden nasıl hallettiniz
Sizin sebebiniz neydi ne kadar evli kaldınızÇok üzüldüm durumunuza.Sebebi nedir bilmiyorum ama umarım iyi düşünmüşsünüzdür bebek geliyor hikayenizi bilmeden de boşan veya boşanma diyemem.çok fena oldum
Tatlım şimdi oturup geçmişi mi konuşalım,boşver gel çay içelim!Sizin sebebiniz neydi ne kadar evli kaldınız
Tatlım şimdi oturup geçmişi mi konuşalım,boşver gel çay içelim!
Ee?Ne şekilde boşandığımı biliyorum kendi deneyimimi yazdım.Aksini iddia edecek misinizŞöyle bir ibare var
Anlaşmalı Boşanmada Mahkemeye Gitmemek Olur Mu?
Anlaşmalı boşanma davasının en önemli şartı, her iki eşin duruşmaya katılım zorunluluğudur. Her iki eşin avukatı olsa da duruşmaya avukatlarının girmesi önemli değildir. Mutlaka kendilerinin girmesi şarttır
Annenizin yanına mi gideceksiniz ?
Duruşma yı biliyorum.ben dilekçeyi soruyorum mahkemeye ilk protokol imzalanıp veriliyor yaŞöyle bir ibare var
Anlaşmalı Boşanmada Mahkemeye Gitmemek Olur Mu?
Anlaşmalı boşanma davasının en önemli şartı, her iki eşin duruşmaya katılım zorunluluğudur. Her iki eşin avukatı olsa da duruşmaya avukatlarının girmesi önemli değildir. Mutlaka kendilerinin girmesi şarttır
Evet hiç bir şekilde oluru yok çok fazla sebep var.fakat şu an işte birsuru soru var kafamda.sirasiyla halletmeye çalışıyorum.once şu dilekçe işi.Çok üzüldüm durumunuza.Sebebi nedir bilmiyorum ama umarım iyi düşünmüşsünüzdür bebek geliyor hikayenizi bilmeden de boşan veya boşanma diyemem.çok fena oldum
Yani boşanmadan sonra doğan çocuk babasının nüfusuna kaydediliyor,hani kadınların 6-9 ay gibi bir bekleme süresi vardır ya işte böyle karışıklık olmasın hamile mi değil mi diye evlenmelerine engel bir durum vardı. Sizinki de benzer durum tam olmasa da. Her türlü eşinizin soyadını alacak,biraz bekleseniz olmaz mı bebek evlilik içerisinde doğsa? Sonra boşanırsınızEvet hiç bir şekilde oluru yok çok fazla sebep var.fakat şu an işte birsuru soru var kafamda.sirasiyla halletmeye çalışıyorum.once şu dilekçe işi.
Çünkü sonradan yokuşa sürer ya da sonuçta annemle yaşayacam onun himayesinden cikacam.ustume borç yapmıştı.onu üstüne alması gerek.ve çocuk konusunda da zırt pırt çocuğu alsa hele kacirsa vs çok sorun o sebeple açmam lazım bir an once.o da işte gün konusu düşündürüyor
Biliyorum onun soyadını alması vs onlar sıkıntı değil zaten her türlü onun üstüne olacak.Yani boşanmadan sonra doğan çocuk babasının nüfusuna kaydediliyor,hani kadınların 6-9 ay gibi bir bekleme süresi vardır ya işte böyle karışıklık olmasın hamile mi değil mi diye evlenmelerine engel bir durum vardı. Sizinki de benzer durum tam olmasa da. Her türlü eşinizin soyadını alacak,biraz bekleseniz olmaz mı bebek evlilik içerisinde doğsa? Sonra boşanırsınız
Evet ben de aynı güne verileni duydum.şaşırtıcı gerçekten.Benim arkadaşımın anne babası dilekçe verdikleri gün boşandı. Ben hep öyle oluyor sanıyordum. Bir dilekçeyle şak diye. Burada öğrendim farklı farklı olduğunu.