• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı boşananlar!duruşma günü ne kadar sonraya verdiler

Anlasmalida avukat oluyor mu.cekismelide avukat gidiyor anlasmalida sözlü beyan lazım diye biliyordum.hoş benim avukat tutma durumum yok zaten de
Bizimki anlaşmalıydı ama ikimizin de avukatlar gitti biz gitmedik

Eşiniz anlaşmalı boşanacak mı,çocuğunuz doğacakmış belki çekişmeliye gidecek?
Yok artık en son kabul etti.zaten hem o yüzden hazır kabul etmişken hem de ben de annemin yanına gececem daha fazla beklemek ve doğumdan sonra muhatap olmak istemiyorum bu konularda.o sebeble bir an önce dilekçeyi vermek istiyorum ama daha doğuma 3 hafta kalmış olacak dilekçeyi verdiğimizde.ben 1 2 ay sonraya verilir gün diye düşünüyordum ama erken verilirse hamile halimle o strese girmek istemem

Bizimki anlaşmalıydı ama ikimizin de avukatlar gitti biz gitmedi.
Anladım.ben kendim gidecem mecbur ama doğumdan sonra olması gerek.oncesinde yeterince stresliyim zaten.hazir ikna olmuşken ve annemin yanına geçmişken bir an önce dilekçeyi verelim istiyorum bir yandan

Anladım.ben kendim gidecem mecbur ama doğumdan sonra olması gerek.oncesinde yeterince stresliyim zaten.hazir ikna olmuşken ve annemin yanına geçmişken bir an önce dilekçeyi verelim istiyorum bir yandan
Çok üzüldüm durumunuza.Sebebi nedir bilmiyorum ama umarım iyi düşünmüşsünüzdür bebek geliyor hikayenizi bilmeden de boşan veya boşanma diyemem.çok fena oldum:(

Şöyle bir ibare var
Tatlım şimdi oturup geçmişi mi konuşalım,boşver gel çay içelim!

Anlaşmalı Boşanmada Mahkemeye Gitmemek Olur Mu?​

Anlaşmalı boşanma davasının en önemli şartı, her iki eşin duruşmaya katılım zorunluluğudur. Her iki eşin avukatı olsa da duruşmaya avukatlarının girmesi önemli değildir. Mutlaka kendilerinin girmesi şarttır

Şöyle bir ibare var

Anlaşmalı boşanma davasının en önemli şartı, her iki eşin duruşmaya katılım zorunluluğudur. Her iki eşin avukatı olsa da duruşmaya avukatlarının girmesi önemli değildir. Mutlaka kendilerinin girmesi şarttır
Ee?Ne şekilde boşandığımı biliyorum kendi deneyimimi yazdım.Aksini iddia edecek misiniz

Şöyle bir ibare var

Duruşma yı biliyorum.ben dilekçeyi soruyorum mahkemeye ilk protokol imzalanıp veriliyor ya

Çok üzüldüm durumunuza.Sebebi nedir bilmiyorum ama umarım iyi düşünmüşsünüzdür bebek geliyor hikayenizi bilmeden de boşan veya boşanma diyemem.çok fena oldum:KK43:
Evet hiç bir şekilde oluru yok çok fazla sebep var.fakat şu an işte birsuru soru var kafamda.sirasiyla halletmeye çalışıyorum.once şu dilekçe işi.
Çünkü sonradan yokuşa sürer ya da sonuçta annemle yaşayacam onun himayesinden cikacam.ustume borç yapmıştı.onu üstüne alması gerek.ve çocuk konusunda da zırt pırt çocuğu alsa hele kacirsa vs çok sorun o sebeple açmam lazım bir an once.o da işte gün konusu düşündürüyor

Benim arkadaşımın anne babası dilekçe verdikleri gün boşandı. Ben hep öyle oluyor sanıyordum. Bir dilekçeyle şak diye. Burada öğrendim farklı farklı olduğunu.

Evet hiç bir şekilde oluru yok çok fazla sebep var.fakat şu an işte birsuru soru var kafamda.sirasiyla halletmeye çalışıyorum.once şu dilekçe işi.
Çünkü sonradan yokuşa sürer ya da sonuçta annemle yaşayacam onun himayesinden cikacam.ustume borç yapmıştı.onu üstüne alması gerek.ve çocuk konusunda da zırt pırt çocuğu alsa hele kacirsa vs çok sorun o sebeple açmam lazım bir an once.o da işte gün konusu düşündürüyor
Yani boşanmadan sonra doğan çocuk babasının nüfusuna kaydediliyor,hani kadınların 6-9 ay gibi bir bekleme süresi vardır ya işte böyle karışıklık olmasın hamile mi değil mi diye evlenmelerine engel bir durum vardı. Sizinki de benzer durum tam olmasa da. Her türlü eşinizin soyadını alacak,biraz bekleseniz olmaz mı bebek evlilik içerisinde doğsa? Sonra boşanırsınız

Yani boşanmadan sonra doğan çocuk babasının nüfusuna kaydediliyor,hani kadınların 6-9 ay gibi bir bekleme süresi vardır ya işte böyle karışıklık olmasın hamile mi değil mi diye evlenmelerine engel bir durum vardı. Sizinki de benzer durum tam olmasa da. Her türlü eşinizin soyadını alacak,biraz bekleseniz olmaz mı bebek evlilik içerisinde doğsa? Sonra boşanırsınız
Biliyorum onun soyadını alması vs onlar sıkıntı değil zaten her türlü onun üstüne olacak.
Benim sebebimdedigim gibi hem ikna olmusken hem de annemle yaşayacam sonuçta.o gününü gün edece.dogumdan sonra uğraşmak istemiyorum.madem annemin yanına gidiyorum gereken yapılsın.ve de bir kızım daha var.onu alır getirmez vs zırt pırt gelmek isteyecek.ya da bişey olsa o dönemde vazgeçebilir anlasmalida.
Bir de üstüme borç yaptı.onu alması için de acacaz aynı zamanda.
O borcu almadığı sürece ben ne çalışabilecem.ne devletin birsuru yardımı var onları alabilecem.cunku direk bankaya yatıyor ve borca kesiliyor.
Bir de ayriyetten kendinden alacağım 25 bin lira para var.bunu da ekleyecez.onu da almam gerek ki en azından toparlanana kadar o para gecimimi idare etsin.bu sebeplerden dolayı işte dilekçeyi geciktirmek istemiyorum

Dilekçeyi imzaladık ertesi hafta gün verildi, avukatlar tarihi öne aldılar, 3 gün sonra boşandım ben de. duruşmaya hem eşler hem avukatlar katıldı. Benimki cekismeliden anlasmaliya döndü. Başta anlaşmalı kabul etmeyince c kismeli dava dilekçemi verdim, dilekçeyi görünce anlaşmaya yanaştı karşı taraf.

Hakkınızda hayırlısı olsun, anlaşmalı çabuk bitiyor. Dogumunuz çok yaklaşmış kendinizi strese sokacaksaniz ki ister istemez insan bir geriliyor doğumu bekleyin derim. Zor durum gerçekten

Back