• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı boşananlar!duruşma günü ne kadar sonraya verdiler

Bayan111

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
102
-21
13
30
Biz de anlaşmalı bosanacaz.Tekirdağ mahkeme çok yoğun olur mu bilmiyorum.ama tahminen ne zamana verilir acaba merak ediyorum

Bana 1 ay sonraya gün vermişlerdi arkadaşıma 1 hafta içinde
Çok değişken bu durum yere göre

Evet bir çok sebebi var.yeni bir düzene gececem o sebeble doğumdan sonra pek muhatap olmak istemiyorum.sadece duruşmaya çıkmak istiyorum.o sebeple dilekçeyi verecez
Bir de acaba şöyle olur mu biz protokol hazirlayip iki taraf ta imzalasak ben doğumdan sonra gidip tek verebilir miyim dilekçeyi acaba yoksa ıslak imza iki tarafın da bir gitmesi mi gerekiyor.dogum zamanı verirlerse bir de nasıl gidecem duruşmaya o da var.dogumdan 2 hafta sonra falan anca giderim sezeryan olacam çünkü

Evet bir çok sebebi var.yeni bir düzene gececem o sebeble doğumdan sonra pek muhatap olmak istemiyorum.sadece duruşmaya çıkmak istiyorum.o sebeple dilekçeyi verecez
Bir de acaba şöyle olur mu biz protokol hazirlayip iki taraf ta imzalasak ben doğumdan sonra gidip tek verebilir miyim dilekçeyi acaba yoksa ıslak imza iki tarafın da bir gitmesi mi gerekiyor.dogum zamanı verirlerse bir de nasıl gidecem duruşmaya o da var.dogumdan 2 hafta sonra falan anca giderim sezeryan olacam çünkü

Eşiniz anlaşmalı boşanacak mı,çocuğunuz doğacakmış belki çekişmeliye gidecek?

Back