Haklısınız aslında tekrar dava açmamdan it gibi korkuyor.ama olan çocuklara oluyor.psikolojilerini yeni toparladım daha.Kendin demisdin adsmin derrdi para diye. Bosandiktan sonra da somurur bu adam seni... istedigini verme su adama. Sen hic burnunu surtmemisdin ki bu adamin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlaşmalı ayrılacağız ama anlaşamıyoruz.Bana akıl verin nasıl çıkarım bu işin içinden.
- Konu Sahibi Green1453
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anlaşmalı boşanma ayrılık maddiyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sana para yok , bu ev benim çocuğumun geleceği. Adam olan o eve göz dikmez.o pislikte paraya doymaz. Evin parasını alır , yarın sana nafakada ödemez. Siz gidin avukatla konuşun evinizi satmamak için ne gerekiyorsa yapın.İkisini de düşündüm ve denedim.bankayla konuştum.sizin taksitleri ödememe gibi bir şansınız yok.ancak işten ayrılırsanız ya da herhangi bir nedenle maaşınız yatmazsa ev icra ile satılır dedi.diğer teklifimi ise asla kabul etmedi.önce ev satılacak paramı vereceksin diyor.
Eski eşiniz demişsiniz ya bu bile keyiflendirdi beni şu an ama maalesef hala soyadını taşıyorum.bana da tekin gelmediği için gecenin bu saatinde buralardayım yoksa yatar uyurum demi.teşekkür ederim hepinize.Bence siz bu adamla fazla muhatap oluyorsunuz. Verin emlakciya. O satsın verin yarısını tamam. Eski esiniz karışsa ortalığı karıştırır. Bana bu adam gerçekten boşanacağınıza inanmadığı gibi geldi. Daha önce de dava açıp bırakmışsınız. Dediğim gibi avukat aracılığı ile halledin işinizi. Eski esiniz bana tekin gelmedi
Biraz bahsetseniz nasıl oldu durum ne şu an..Evinizi satmayın, toplasın eşyasını defolsun gitsin. Çocuklarınız da var. O ev sizin üzerinize olmasa bile gidecek kişi kocanız. Çıkmayın evinizi dr satmayın.Yapmayın bırakın anlaşmayın nasılsa boşanacaksınız. Ama o evi sattığınız için çok pişman olacaksınız. Biz yaptık çünkü aynı sizin gibiydi durum ama yazık oldu.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Kusura bakma da cok pasifsin. Ev senin ustune. Borcunu odeyen sensin. Emlakciyla ya da gelen kisilerle sen gorusmelisin o muhatap olmamali. Ben olsam dekontlari mahkemeye sunardim. Adama zirnik pay vermezdim. Evi catir catir alirdim. Isi gucu olmayan babalar bile nafaka odenek zorunda. Bir de bunca yilin yaptiklarina nafaka isterdim.
Nafaka yok, evin yarisi.. Allah bilir evi de sen gecindiriyorsundur... adam da yan gelip yatiyordur...boyle adam niye bosansin ki... o hesabini yapmistir... onun hesabini boz git catir catir bosan. Ac davani. Tum haklarini iste. Esyalarini topla baska bir yerde duzen kur. Adamin da telefonlarini bile acma...sifir iletisim...cocuklari da hakimin belirledigi gunler gorsun. Zaten bir iki gelir gormeye bir daha gelmez.
Nafaka yok, evin yarisi.. Allah bilir evi de sen gecindiriyorsundur... adam da yan gelip yatiyordur...boyle adam niye bosansin ki... o hesabini yapmistir... onun hesabini boz git catir catir bosan. Ac davani. Tum haklarini iste. Esyalarini topla baska bir yerde duzen kur. Adamin da telefonlarini bile acma...sifir iletisim...cocuklari da hakimin belirledigi gunler gorsun. Zaten bir iki gelir gormeye bir daha gelmez.
- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.753
- 83
Neden uğraşıyorsunuz anlamadım ki ?
Çekişmeli dava açın siz uğraşıcağınıza bırakın o uğraşsın bu sürede de gayet çocuklarınıza da nafaka talep edersiniz.
Çünkü hiçbir şekilde anlaşmadan yana değil sömürmek istiyor sonuna kadar, kaldı ki ev satılsa da boşanmak istemiyor vs diyorsunuz.
Çocuklar içinde endişelenmeyin gerekli yasal haklarınızı kullanın, nafakanızı alıp ev ile ilgili mahkeme gerekli kararı verir, normal bir fiyata satmak zorunda kalıcak çünkü icraya gitmesin diye korkar, bu nedir böyle senelerdir çalış didin uğraş adam kene gibi yapışsın.
Gayet güçlü bir şekilde hukukla arayın hakkınızı böyle insanlara iyi niyet işlemiyor.
Çekişmeli dava açın siz uğraşıcağınıza bırakın o uğraşsın bu sürede de gayet çocuklarınıza da nafaka talep edersiniz.
Çünkü hiçbir şekilde anlaşmadan yana değil sömürmek istiyor sonuna kadar, kaldı ki ev satılsa da boşanmak istemiyor vs diyorsunuz.
Çocuklar içinde endişelenmeyin gerekli yasal haklarınızı kullanın, nafakanızı alıp ev ile ilgili mahkeme gerekli kararı verir, normal bir fiyata satmak zorunda kalıcak çünkü icraya gitmesin diye korkar, bu nedir böyle senelerdir çalış didin uğraş adam kene gibi yapışsın.
Gayet güçlü bir şekilde hukukla arayın hakkınızı böyle insanlara iyi niyet işlemiyor.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Ben de bosandim. Cocuklar daha cabuk toparliyor merak etmeyin. Hele ki mutlu huzurlu olunca.Haklısınız aslında tekrar dava açmamdan it gibi korkuyor.ama olan çocuklara oluyor.psikolojilerini yeni toparladım daha.
Davayi acinca da avukat ilgilenir davayla. Sizin ilgilenmenize gerek yok. Siz kendi islerinize bakin.
Anlasmali bosansaniz cocuklar yine yipranmayacak mi? Merak etmeyin anne mutlu ise cocuklar da mutlu oluyor.
Çocukların psikolojisini bozdu adam bu süreçte gerçekten zor toparladım neden inanmıyorsunuz.ben meraklımıyım bu itle uğraşmaya.Ablacim burda sana yuzlerce yorum yazildi ozetini yazayim
1. Avukat bul
2. Anlasma, tek kurus verme, evini falan da satma. Adamin ev ustunde tek kurus hakki yok.
Pisma yahu. Kapina bir daha gelirse b.k yaparsin, anlasmiyorum, evi de satmiyorum tek kurus alamazsin yallah baska kapiya de bakalim. Tek kurus alamayacagini anlayinca basar gider bu kadar.
Neden hala anlasmak pesindesin? Burda sana yazdik, adam bir kere paranin kokusunu almis ya, bu saatten sonra anlasma falan olmaz. Yanlis davranmissin, postani koyacaktin basindan. Sen anlasmaya yatkin durdugun icin adam o tarafa oynuyor.
Kaç çocuk var sizin.benim 3 tane öyle zorlandım ki anlatamam antidepresan kullandım daha kötü oldum.çocuklar bilmiyor birşey hatta beni suçluyorlar.Ben de bosandim. Cocuklar daha cabuk toparliyor merak etmeyin. Hele ki mutlu huzurlu olunca.
Davayi acinca da avukat ilgilenir davayla. Sizin ilgilenmenize gerek yok. Siz kendi isletinize bakin.
- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Boşanacaksanız anlaşmaşı boşanmayın bu şartlarda.. Maaşınız direkt eve gitmiş mal paylaşımı davası açısından çok olumlu sizin için, hiçbir katkısı olmadığını belirtirsiniz.. Eve baktı fatura ödedi diye de düşünmeyin bu onun yükümlülüğü, bir lütuf değil yani.. Özellikle boşanma ve mal rejimi tasfiyesi davalarında uzmanlaşmış bir avukat tutun evi ona bırakmayın derim..
Kusura bakmadım doğru söylüyorsun hem de her kelimesi doğru.kafamı toparlayacağım yarın.avukatlar hep evin yarısını alır o konuda kanun net diyorlar.bana evi sattırmaya çalıştığını ve tüm yaptıklarını anlatıp yeni bir dava açmalıyım belki de.Kusura bakma da cok pasifsin. Ev senin ustune. Borcunu odeyen sensin. Emlakciyla ya da gelen kisilerle sen gorusmelisin o muhatap olmamali. Ben olsam dekontlari mahkemeye sunardim. Adama zirnik pay vermezdim. Evi catir catir alirdim. Isi gucu olmayan babalar bile nafaka odenek zorunda. Bir de bunca yilin yaptiklarina nafaka isterdim.
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Bence daha iyi olur.İşte istediğim cevap bu bende bunu düşünüyorum.sondaki söz tam durumu özetliyor.ama almaktan vazgeçerlerse kıllanıp bu asalak başıma kalır yine.
Siz uzaklaştırma alan adamı evden yollayın. Başka bi emlakçıyla anlaşın haberi olmasın. Zaten tapu üstünüzde satışın olduğu gün haber verirsiniz notere gelir sadece isterse.
Ayrıca siz annenizin bakıcı masrafları adı altında keşke biraz kesinti yapsanız arkadaşlar haklı hakkınız için savaşsanız ama bu seferde kurtulamazsanız para başınız ağrıyacak gibi düşünüyorsunuz.
Bence en iyisi ondan gizli emlakçı.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Allah bagislasin. Bir oglum var benim. 13 yasinda. Bosanirken 7 yasinda idi. Cocuklar herseyi buyuyunce anliyor merak etmeyin.Kaç çocuk var sizin.benim 3 tane öyle zorlandım ki anlatamam antidepresan kullandım daha kötü oldum.çocuklar bilmiyor birşey hatta beni suçluyorlar.
Sizin cesaretiniz yok. Kararli olsaniz cocuklar sizdeki kararliligi gorse, hatta esiniz de...bu is coktan biterdi. Esinizin enlakciya para mi verecegiz derdi, cocuklar.... derken herkesi memnun edeyim derken sizi kim memnun edecek? Kendinizi dusunun... Valla gercekten canina tak edeip de cekismeli dava acan kadinlar cocuklari fakan bahane etmiyor...sen mutlu olursan onlari mutlu edersin zaten. Yoksa mumkun degil...
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Konuyu okuyunca şok oldum.
Benim boşanma ile ilgili bilgim sağdan soldan duyduklarım kadar.
Bildiğim şu: siz boşanma davası açtığınız günden itibaren (boşandığınız gün değil) evin evlilik birliği içinde ödenen kredi tutarı kadarının yarısı boşanırken eşe ödenir. Evin peşinatının sizin geçmiş birikiminizden olduğu ispatlanırsa sadece kredi ödemelerinin yarısına kadar girer ki bu eşiniz için en iyi senaryo. Belki hakim sizin maaş durumunuza göre pozitif ayrımcılık yapabilir. Evi boşanmadan satarsanız çok yanlış yaparsınız. Evlilik birliğinde ödenen miktar nedir? Siz uzattıkça daha çok para haketmiş oluyor ve bu boşanma ev satılsa da çekişmeliye gider bence.
Bence ikiniz de birer avukat tutun. İki avukat ve siz oturup anlaşmalı boşanma metni hazırlayın. Sizin şartlarınızı zorlarsa avukatınız çekişmeli açıyoruz diyip kalksın masadan. Kendi kendinize anlaşmalı boşanmaya çalışmayın. Çünkü adam sizi korkutmuş ve hakkınızı yiyor.
Bildiğim şu: siz boşanma davası açtığınız günden itibaren (boşandığınız gün değil) evin evlilik birliği içinde ödenen kredi tutarı kadarının yarısı boşanırken eşe ödenir. Evin peşinatının sizin geçmiş birikiminizden olduğu ispatlanırsa sadece kredi ödemelerinin yarısına kadar girer ki bu eşiniz için en iyi senaryo. Belki hakim sizin maaş durumunuza göre pozitif ayrımcılık yapabilir. Evi boşanmadan satarsanız çok yanlış yaparsınız. Evlilik birliğinde ödenen miktar nedir? Siz uzattıkça daha çok para haketmiş oluyor ve bu boşanma ev satılsa da çekişmeliye gider bence.
Bence ikiniz de birer avukat tutun. İki avukat ve siz oturup anlaşmalı boşanma metni hazırlayın. Sizin şartlarınızı zorlarsa avukatınız çekişmeli açıyoruz diyip kalksın masadan. Kendi kendinize anlaşmalı boşanmaya çalışmayın. Çünkü adam sizi korkutmuş ve hakkınızı yiyor.
Son düzenleme:
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Bir arkadasim esi evli iken ev aldiktan sonra terk etti. Kadin butun banka dekontlariyla evi krndinin odedigini ispat etti. Hakim evi arkadasima verdi.Kusura bakmadım doğru söylüyorsun hem de her kelimesi doğru.kafamı toparlayacağım yarın.avukatlar hep evin yarısını alır o konuda kanun net diyorlar.bana evi sattırmaya çalıştığını ve tüm yaptıklarını anlatıp yeni bir dava açmalıyım belki de.
Teşekkürler bana çok iyi geldin kendime bile itiraf edemediğim şeyleri pat pat söylüyorsun şu an tokat yemiş gibi oldum ama neyse.Allah bagislasin. Bir oglum var benim. 13 yasinda. Bosanirken 7 yasinda idi. Cocuklar herseyi buyuyunce anliyor merak etmeyin.
Sizin cesaretiniz yok. Kararli olsaniz cocuklar sizdeki kararliligi gorse, hatta esiniz de...bu is coktan biterdi. Esinizin enlakciya para mi verecegiz derdi, cocuklar.... derken herkesi memnun edeyim derken sizi kim memnun edecek? Kendinizi dusunun... Valla gercekten canina tak edeip de cekismeli dava acan kadinlar cocuklari fakan bahane etmiyor...sen mutlu olursan onlari mutlu edersin zaten. Yoksa mumkun degil...
- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 158
Bu asalakla neden anlaşarak ayrılmaya çalışıyorsunuz?Arkadaşlar konumla ilgili gelişmeleri yazıp akıl almak istiyorum.keza benimki durdu şu an.kimlerle uğraşıyorum Allahım ben diyip söze başlayayım.evin satışı gerçeleşince eşimle anlaşmalı ayrılacağız.tapu benim üzerime borcunu ödemeye devam ettiğim bir evim var.ev satılmayınca yaklaşık 1 ay önce bir emlakçıyla anlaştım.eşim denecek adam emlakçıya çok karşı.prensip sahibi güya haketmedikleri parayı alıyorlarmış.komisyondan bahsediyor.anlaştığım emlakçı sizden almam alıcıdan alırım dedi.yaklaşık yüzde iki.kocam olacak şahıs yok ben karşı tarafı da düşünüyorum.niye emlakçı kazansın adama yazık değilmi falan diye zırvalıyor işte.
Sonuç olarak ben emlakçıyla anlaştım.2 hafta önce bir müşteri gönderdi. Hafta sonu olduğu için eşimde evdeydi.adama kendi numarasını verdi emlakçıyı aradan çıkardı eşim.adam evi bir akrabasına bakıyor kendine değil bu arada.neyse bugün evi alacak kişi de geldi baktı. Eşim bana diyorki biz evin fiyatını fazla diyeceğiz.aradaki farkı o adam alacakmış.ihtiyacı varmış.iki düzenbaz buldu birbirini eşim ve o adam. Kafam karıştı iyice emlakçıya kazandırmak istemeyen adam niye bu adama da tamam diyorki emlakçıdan bile fazla alıyor üstelik. Aradaki farkı kendimi alacak yani eşim.bi de emlakçı sonuçta bu işi yapıyor. Bu adam resmen düzenbaz.
Piyasa malum ev satışları durmuş tamamen.düzelecek gibi de değil.ben bu adamla yani asalak kocamla daha fazla aynı çatı altında yaşamak istemiyorum bir an önce yakamdan düşmesini istiyorum.bi de ev satıldığında bunun hakkını vermeden önce boşanma işinin gerçekleşmesi lazım.çünkü parayı aldıktan sonra boşanmaya yanaşmayacak gibi.nafaka ödemek istemiyor çocuklara.nasıl bir yol izlemem lazım nasıl zararsız ziyansız kurtulurum.
Bence gidin bir avukata.
Tüm haklarınızı alın, pis şey ya.
Bu bulaşık adam anlaşarak bile ayrılsan yarın sana gelip yine bulaşmaz mi ki?
B
Bende bundan korkuyorum zaten ilk dava açtığımda yaklaşık iki yıl oldu istediği para şu an iki katı oldu zaman benim aleyhime işliyor.yarın avukata gidip anlaşma metnini hazılatacağım ev de satılırsa parayı avukata teslim ederim oluyor mu böyle birşey.Konuyu okuyunca şok oldum.
Bildiğim şu: siz boşanma davası açtığınız gün (boşandığınız gün değil) evin evlilik birliği içinde ödenen kredi tutarı kadarının yarısı boşanırken eşe ödenir. Evin peşinatının sizin geçmiş birikiminizden olduğu ispatlanırsa sadece kredi ödemelerinin yarısına kadar girer ki bu eşiniz için en iyi senaryo. Belki hakim sizin maaş durumunuza göre pozitif ayrımcılık yapabilir. Evi boşanmadan satarsanız çok yanlış yaparsınız. Evlilik birliğinde ödenen miktar nedir? Siz uzattıkça daha çok para haketmiş oluyor ve bu boşanma ev satılsa da çekişmeliye gider bence.
Tamda bu yüzden anlaşarak ayrılmak istiyorum zaten çok pis bulaşık ve iğrenç olduğu için tahmin edersiniz ki kendisi binbir surat herkesi kandırabiliyor kolayca.Bu asalakla neden anlaşarak ayrılmaya çalışıyorsunuz?
Bence gidin bir avukata.
Tüm haklarınızı alın, pis şey ya.
Bu bulaşık adam anlaşarak bile ayrılsan yarın sana gelip yine bulaşmaz mi ki?
Ciddimisin bu harika olurdu herşey ispatlı ya off çok ikilemde kaldım şu an bir an önce kurtulmakmı uğraşmak mı bilemiyorum.Bir arkadasim esi evli iken ev aldiktan sonra terk etti. Kadin butun banka dekontlariyla evi krndinin odedigini ispat etti. Hakim evi arkadasima verdi.