• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı ayrılacağız ama anlaşamıyoruz.Bana akıl verin nasıl çıkarım bu işin içinden.

Sayın konu sahibi;kocanız olacak adamın sizden boşamak gibi bir niyeti yok.Benim anladığım evin parasınıda alıp,para bitene kadar ortadan kaybolup,para bitince yine çıkıp gelip başınıza ekşiyecek gibi duruyor.Bu adamın hiçbir sözüne güvenmeyin.Çekişmeli açın davanızı.Evinizi satmayın şimdi sakın.İyi bir avukat ve bir iki şahitle,sorumsuz bir koca ve baba olduğunu,aranızda şiddetli geçimsizlik olduğunu kanıtlarsınız.Ev ve çocukların bakımı için hep sizin ve ailenizin emeği geçtiğinide ispatladınızmı bu iş çok sürmez biter diye düşünüyorum.

Ben olsam bu alavereci dalaverece esle ugrasmak yerine avukata verirdim cekismeli bosanirdim. Hatta belki evin yarisini es kisisine kaptirmaktan bile kurtulurdum. Nafaka da baglatirdim. Hatta bosanma bitene kadar evde yasama hakkini da uzerime alir es kisisini kapi disari ederdim. Neden anladmali doye tutturdunuz anlamadim ki? Adam isi yokusa surukluyor... bir an once bitsin diye de hak kaybina ugruyorsunuz. Cekismeli olsun, uzun surerse sursun ama cocuklarin haklari kaybolmasin...

Sayın konu sahibi;kocanız olacak adamın sizden boşamak gibi bir niyeti yok.Benim anladığım evin parasınıda alıp,para bitene kadar ortadan kaybolup,para bitince yine çıkıp gelip başınıza ekşiyecek gibi duruyor.Bu adamın hiçbir sözüne güvenmeyin.Çekişmeli açın davanızı.Evinizi satmayın şimdi sakın.İyi bir avukat ve bir iki şahitle,sorumsuz bir koca ve baba olduğunu,aranızda şiddetli geçimsizlik olduğunu kanıtlarsınız.Ev ve çocukların bakımı için hep sizin ve ailenizin emeği geçtiğinide ispatladınızmı bu iş çok sürmez biter diye düşünüyorum.
Katılıyorum size işte ben de bunun yolunu arıyorum.parayı vermeden boşanmanın yolunu.

Şu an halihazırda davam da yok uzaklaştırmam da yok.ben anlaşmalı kurtulmaya çalışıyorum.anlaşma dava aç diyenlere başıma gelenleri yazdım sadece.

Ablacim burda sana yuzlerce yorum yazildi ozetini yazayim

1. Avukat bul
2. Anlasma, tek kurus verme, evini falan da satma. Adamin ev ustunde tek kurus hakki yok.

Pisma yahu. Kapina bir daha gelirse b.k yaparsin, anlasmiyorum, evi de satmiyorum tek kurus alamazsin yallah baska kapiya de bakalim. Tek kurus alamayacagini anlayinca basar gider bu kadar.

Neden hala anlasmak pesindesin? Burda sana yazdik, adam bir kere paranin kokusunu almis ya, bu saatten sonra anlasma falan olmaz. Yanlis davranmissin, postani koyacaktin basindan. Sen anlasmaya yatkin durdugun icin adam o tarafa oynuyor.

Uzaklaştırması olduğu halde evime geldiğini tehdit ettiğini söyleyerek karakola şikayet ettim.hakime gidiyor şikayet inceleyip karar veriyor.yani öyle polisler tutup hapse atmıyor.
anlattiklariniz oturmuyor kusura bakmayin. elinizde uzaklatirma tutanaginiz belgeniz var mi? onu okudunuz mu hic? uzaklastirma karari aile mahkemesince alinir zaten. siz talep edersiniz mahkeme verir. karar bozulamaz cignenemez.

Ben olsam bu alavereci dalaverece esle ugrasmak yerine avukata verirdim cekismeli bosanirdim. Hatta belki evin yarisini es kisisine kaptirmaktan bile kurtulurdum. Nafaka da baglatirdim. Hatta bosanma bitene kadar evde yasama hakkini da uzerime alir es kisisini kapi disari ederdim. Neden anladmali doye tutturdunuz anlamadim ki? Adam isi yokusa surukluyor... bir an once bitsin diye de hak kaybina ugruyorsunuz. Cekismeli olsun, uzun surerse sursun ama cocuklarin haklari kaybolmasin...
Çekişmeliye gücüm kalmadı.bir an önce çocuklarımı alıp düzenimi kurmak istiyorum.önce iki kez çekişmeli açtım sonuna kadar götüremedim çocukları çok kullandı.onlar için döndüm.bir yandan pedagogların bir yandan psikologların bir yandan karakolun bir yandan avukatların kapısını aşındırmaktan yoruldum açıkcası.

anlattiklariniz oturmuyor kusura bakmayin. elinizde uzaklatirma tutanaginiz belgeniz var mi? onu okudunuz mu hic? uzaklastirma karari aile mahkemesince alinir zaten. siz talep edersiniz mahkeme verir. karar bozulamaz cignenemez.
Anlattıklarımı birebir yaşadım.elimde tüm belgeler var.hakimin verdiği kararda aynen yazıyor.eşin barışma yanlısı tutumu falan kovuşturmaya gerek yok diyor.

Siz bu adamdan bosansaniz da kurtulamazsiniz o zaman. Bu seferde cocuklari bahane eder...
Adamın derdi para boşandıktan sonra ne için uğraşır sadece verdiğim nafakayı çocuklara harcamıyor der.nafakadan yırtmaya çalışır. Bununda mümkün olduğunu sanmam.

Çekişmeliye gücüm kalmadı.bir an önce çocuklarımı alıp düzenimi kurmak istiyorum.önce iki kez çekişmeli açtım sonuna kadar götüremedim çocukları çok kullandı.onlar için döndüm.bir yandan pedagogların bir yandan psikologların bir yandan karakolun bir yandan avukatların kapısını aşındırmaktan yoruldum açıkcası.
Sen anladmali da bosansan bu adamdan kurtulamazsin. Dava cekismeli olursa olsun. Uzun surerse sursun. Sen kendi duzenini kur, kapilarini kapat bu adama. Hakim8n belirledigi takvim gunlerinde bir tek cocuklarla gorusmeletine izin ver. Sanirim yuzun cok yumusak. Adam da srni cozmus. Enayi gibi seni kullaniyor. Buna izin verme. Kanittira kanittira bosan. O kadar kolay olmasin bosanmaniz. Evi iste, takilari iste, tazminat iste... iste de iste... hakim vermezse vermesin. Zorlastir...eve de alma. Sen hayatina girmesine izin vermezsen o adam giremez... davayi ac ve gerekirse evi terk et esyalari da alup eger kira ise ev. Eger ev sizin ise davayi acinca kilidin gobegini degistir adami eve alma...olay cikarirsa da dogru savciya...

Adamın derdi para boşandıktan sonra ne için uğraşır sadece verdiğim nafakayı çocuklara harcamıyor der.nafakadan yırtmaya çalışır. Bununda mümkün olduğunu sanmam.
Kendin demisdin adsmin derrdi para diye. Bosandiktan sonra da somurur bu adam seni... istedigini verme su adama. Sen hic burnunu surtmemisdin ki bu adamin.

Evinizi satmayın, toplasın eşyasını defolsun gitsin. Çocuklarınız da var. O ev sizin üzerinize olmasa bile gidecek kişi kocanız. Çıkmayın evinizi dr satmayın.Yapmayın bırakın anlaşmayın nasılsa boşanacaksınız. Ama o evi sattığınız için çok pişman olacaksınız. Biz yaptık çünkü aynı sizin gibiydi durum ama yazık oldu.

O kafasına göre sizi ezip geçip emlakçıyı aradan çıkarıyorsa, emlakçılık yapan akrabayı da siz aradan çıkarın satın alacak kişiye gerçek fiyatı diyin ağzınızdan kaçmış gibi.

İki çakal parayı bölüşecek aklınca..

.... .... Kenefte, it iti dakkada bulurmuş.
İşte istediğim cevap bu bende bunu düşünüyorum.sondaki söz tam durumu özetliyor.ama almaktan vazgeçerlerse kıllanıp bu asalak başıma kalır yine.

Bence siz bu adamla fazla muhatap oluyorsunuz. Verin emlakciya. O satsın verin yarısını tamam. Eski esiniz karışsa ortalığı karıştırır. Bana bu adam gerçekten boşanacağınıza inanmadığı gibi geldi. Daha önce de dava açıp bırakmışsınız. Dediğim gibi avukat aracılığı ile halledin işinizi. Eski esiniz bana tekin gelmedi

Back