Canım yanlış anlama belkide haddim olmayarak söylüyorum.keşke ikisinide alsaydın tabi yaşları cinsiyetleri de önemli bir yerde ama kardeşlerin ayrılmaması taraftarıyım.benim 3 tane asla vazgeçmeyeceğim tek şartım çocukların bende kalması.onun dışında maddi konularda hep vericiyim.yani bu iş bitsinde zararıma olsun mühim değil.sende benim gibisin anladığım kadarıyla umarım şans yüzüne güler bundan sonra.bazı insanların hayatımızdan çıkıp gitmeleri gerekiyorsa giderler belki çok şeyi beraberlerinde götürürler ama çocuklarımı asla onlar benim yaşama sebebim.inşallah çocuklarımızı güzel yetiştirebiliriz Allah bize bu gücü verir.Bir çocuğun velayeti onda diğeri bende. Ama evime 100 mt ileride ev tuttum. O yüzden kabul ettim. Yani nasılsa evde kalacak hergünde görücem diye.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlaşmalı ayrılacağız ama anlaşamıyoruz.Bana akıl verin nasıl çıkarım bu işin içinden.
- Konu Sahibi Green1453
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anlaşmalı boşanma ayrılık maddiyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mayıs 2011
- 3.940
- 3.653
- 373
Ben çocuğumdan vazgeçmiş değilim dediğim gibi hergün görücem ve kendi evime 100 mt mesafede. Velayeti versemde vermesemde 14 yaşındaki oğlum zaten istediği yerde kalabilecek olgunlukta. Rabbim hepimize hayırlısını versin.Canım yanlış anlama belkide haddim olmayarak söylüyorum.keşke ikisinide alsaydın tabi yaşları cinsiyetleri de önemli bir yerde ama kardeşlerin ayrılmaması taraftarıyım.benim 3 tane asla vazgeçmeyeceğim tek şartım çocukların bende kalması.onun dışında maddi konularda hep vericiyim.yani bu iş bitsinde zararıma olsun mühim değil.sende benim gibisin anladığım kadarıyla umarım şans yüzüne güler bundan sonra.bazı insanların hayatımızdan çıkıp gitmeleri gerekiyorsa giderler belki çok şeyi beraberlerinde götürürler ama çocuklarımı asla onlar benim yaşama sebebim.inşallah çocuklarımızı güzel yetiştirebiliriz Allah bize bu gücü verir.
Bu konuya ben de bakmıştım. evin yarısı sizin yarısı da onun payı. Onun payına düşecek kredi miktarını kendisinden isterdim icra takibi ile. Biraz Google da araştırırsanız böyle şeyler var. Boşanmada kredilerin durumu falan yazarsanız bi şeyler elde edebilirsiniz. İkinci olarak da mutlaka bulunduğunuz yerde bir avukatla görüşün hak kaybına uğramayın
Arkadaşlar konumla ilgili gelişmeleri yazıp akıl almak istiyorum.keza benimki durdu şu an.kimlerle uğraşıyorum Allahım ben diyip söze başlayayım.evin satışı gerçeleşince eşimle anlaşmalı ayrılacağız.tapu benim üzerime borcunu ödemeye devam ettiğim bir evim var.ev satılmayınca yaklaşık 1 ay önce bir emlakçıyla anlaştım.eşim denecek adam emlakçıya çok karşı.prensip sahibi güya haketmedikleri parayı alıyorlarmış.komisyondan bahsediyor.anlaştığım emlakçı sizden almam alıcıdan alırım dedi.yaklaşık yüzde iki.kocam olacak şahıs yok ben karşı tarafı da düşünüyorum.niye emlakçı kazansın adama yazık değilmi falan diye zırvalıyor işte.
Sonuç olarak ben emlakçıyla anlaştım.2 hafta önce bir müşteri gönderdi. Hafta sonu olduğu için eşimde evdeydi.adama kendi numarasını verdi emlakçıyı aradan çıkardı eşim.adam evi bir akrabasına bakıyor kendine değil bu arada.neyse bugün evi alacak kişi de geldi baktı. Eşim bana diyorki biz evin fiyatını fazla diyeceğiz.aradaki farkı o adam alacakmış.ihtiyacı varmış.iki düzenbaz buldu birbirini eşim ve o adam. Kafam karıştı iyice emlakçıya kazandırmak istemeyen adam niye bu adama da tamam diyorki emlakçıdan bile fazla alıyor üstelik. Aradaki farkı kendimi alacak yani eşim.bi de emlakçı sonuçta bu işi yapıyor. Bu adam resmen düzenbaz.
Piyasa malum ev satışları durmuş tamamen.düzelecek gibi de değil.ben bu adamla yani asalak kocamla daha fazla aynı çatı altında yaşamak istemiyorum bir an önce yakamdan düşmesini istiyorum.bi de ev satıldığında bunun hakkını vermeden önce boşanma işinin gerçekleşmesi lazım.çünkü parayı aldıktan sonra boşanmaya yanaşmayacak gibi.nafaka ödemek istemiyor çocuklara.nasıl bir yol izlemem lazım nasıl zararsız ziyansız kurtulurum.
Sonuç olarak ben emlakçıyla anlaştım.2 hafta önce bir müşteri gönderdi. Hafta sonu olduğu için eşimde evdeydi.adama kendi numarasını verdi emlakçıyı aradan çıkardı eşim.adam evi bir akrabasına bakıyor kendine değil bu arada.neyse bugün evi alacak kişi de geldi baktı. Eşim bana diyorki biz evin fiyatını fazla diyeceğiz.aradaki farkı o adam alacakmış.ihtiyacı varmış.iki düzenbaz buldu birbirini eşim ve o adam. Kafam karıştı iyice emlakçıya kazandırmak istemeyen adam niye bu adama da tamam diyorki emlakçıdan bile fazla alıyor üstelik. Aradaki farkı kendimi alacak yani eşim.bi de emlakçı sonuçta bu işi yapıyor. Bu adam resmen düzenbaz.
Piyasa malum ev satışları durmuş tamamen.düzelecek gibi de değil.ben bu adamla yani asalak kocamla daha fazla aynı çatı altında yaşamak istemiyorum bir an önce yakamdan düşmesini istiyorum.bi de ev satıldığında bunun hakkını vermeden önce boşanma işinin gerçekleşmesi lazım.çünkü parayı aldıktan sonra boşanmaya yanaşmayacak gibi.nafaka ödemek istemiyor çocuklara.nasıl bir yol izlemem lazım nasıl zararsız ziyansız kurtulurum.
Konum eğlenceli ya da ilginç gelmedi herhalde.neyse kendi kendime konuşayım biraz.ben kendimi uzaylı falan gibi hissediyorum bazen.çünkü insanların bir çoğunu anlamakta zorlanıyorum.çok dürüstüm.söz neyse odur yani .mesela arkasından konuştuğum birinin yüzüne asla bakmam bakamam.mutsuzken mutlu gibi yapamam.evliliğim iyi değilse değildir. İyi göstermeye çalışmam.kol kırılır yen içinde kalır mantığı yok bende .şeffafım yani.insanlar bana bakınca taa içimi görürler kendimi övmek gibi görünse de ben hiç memmun değilim.keşke bu dünyaya ait olsaydım annemin dediği gibi azıcık politik olsaydım.odun gibi kırılnmaz bükülmez olmasaydım.sonunda odun gibi yanacağım belki de.
- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
Avukat değilim, daha önce evlenmediğim için boşanmadım da. O yüzden boşanma davanızla ilgili bir yorumum yok ancak ev satışında asla kocanızın dediği şeyi yapmayın derim. Dolandırıcılık bu resmen hem de ne için? Hiç tanımadığınız biri için. Bence bu iş öyle kocanızın anlattığı gibi değil. Dikkatli olun. Sonunda suçlu olmak da var. Her şey sizin üstünüze.Arkadaşlar konumla ilgili gelişmeleri yazıp akıl almak istiyorum.keza benimki durdu şu an.kimlerle uğraşıyorum Allahım ben diyip söze başlayayım.evin satışı gerçeleşince eşimle anlaşmalı ayrılacağız.tapu benim üzerime borcunu ödemeye devam ettiğim bir evim var.ev satılmayınca yaklaşık 1 ay önce bir emlakçıyla anlaştım.eşim denecek adam emlakçıya çok karşı.prensip sahibi güya haketmedikleri parayı alıyorlarmış.komisyondan bahsediyor.anlaştığım emlakçı sizden almam alıcıdan alırım dedi.yaklaşık yüzde iki.kocam olacak şahıs yok ben karşı tarafı da düşünüyorum.niye emlakçı kazansın adama yazık değilmi falan diye zırvalıyor işte.
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
hanfendi yerinizde olsam yapacaklarimi soyleyim. asla bosanmadan once evi satmam bir. mahkemede herseyi dokun ortaya. kazanclariniz, evdeki masraf paylasimlariniz, odediginiz kredi vs. bunu kesinlikle mahkemeye birakin. esinizin mahkemeden once evi oldu bittiye getirmesi korkulari var. lutfen evinizi mahkeden once satmayin. ztn kredileri oduyorum cocuk masraflari da bende diyorsunuz sizin icin mahkeme gunune kadar cok farketmez kredilere devam etmeniz.Arkadaşlar konumla ilgili gelişmeleri yazıp akıl almak istiyorum.keza benimki durdu şu an.kimlerle uğraşıyorum Allahım ben diyip söze başlayayım.evin satışı gerçeleşince eşimle anlaşmalı ayrılacağız.tapu benim üzerime borcunu ödemeye devam ettiğim bir evim var.ev satılmayınca yaklaşık 1 ay önce bir emlakçıyla anlaştım.eşim denecek adam emlakçıya çok karşı.prensip sahibi güya haketmedikleri parayı alıyorlarmış.komisyondan bahsediyor.anlaştığım emlakçı sizden almam alıcıdan alırım dedi.yaklaşık yüzde iki.kocam olacak şahıs yok ben karşı tarafı da düşünüyorum.niye emlakçı kazansın adama yazık değilmi falan diye zırvalıyor işte.
Bu benim tekrar çekişmeli dava açmam anlamına geliyor.bu süreçte kocam çok çirkinleşiyor.çocuklarım zarar görüyor.şimdide yeterince çirkin ama ben bir günde kurtulmak istiyorum.aylarca yıllarca çekemem bu pisliği.uzaklaştırması olduğu halde gecenin bir yarısı evime gelip beni sıkıştırıp tehditler etti.hiçbirşey olmadı somut kanıt yok delil yok diye.hangi mahkemeye kanuna güveneyim ben .hanfendi yerinizde olsam yapacaklarimi soyleyim. asla bosanmadan once evi satmam bir. mahkemede herseyi dokun ortaya. kazanclariniz, evdeki masraf paylasimlariniz, odediginiz kredi vs. bunu kesinlikle mahkemeye birakin. esinizin mahkemeden once evi oldu bittiye getirmesi korkulari var. lutfen evinizi mahkeden once satmayin. ztn kredileri oduyorum cocuk masraflari da bende diyorsunuz sizin icin mahkeme gunune kadar cok farketmez kredilere devam etmeniz.
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
uzaklastirmasi olan adam nasi gelebiliyor. hadi geldi. polise haber vermeniz onun hapse girmesi icin yeterli.Bu benim tekrar çekişmeli dava açmam anlamına geliyor.bu süreçte kocam çok çirkinleşiyor.çocuklarım zarar görüyor.şimdide yeterince çirkin ama ben bir günde kurtulmak istiyorum.aylarca yıllarca çekemem bu pisliği.uzaklaştırması olduğu halde gecenin bir yarısı evime gelip beni sıkıştırıp tehditler etti.hiçbirşey olmadı somut kanıt yok delil yok diye.hangi mahkemeye kanuna güveneyim ben .
- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
Sakın evi satma. Mal benim ister satarım ister emlakçıya veririm. Seni ırgalamaz de. İçinden de aman bu adamla yüzgöz olma. Ev konusunda seni dolandırır. Parayı aldıktan sonra nafaka da ver yoksa boşanmam der. İyi bir avukat bul. Bu adama zırnık vermeden seni kurtarsın. Annen de sana ve adama dava açsın beni sigortasız çalıştırdılar paramı vermediler diye. Adamın maaşına haciz gelsin
Telefonum yanımda değildi.o gittikten sonra şikayetçi oldum.ama barışmak istiyorum o yüzden gittim demiş ceza falan almadı.uzaklastirmasi olan adam nasi gelebiliyor. hadi geldi. polise haber vermeniz onun hapse girmesi icin yeterli.
- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Allah Allah emin misiniz? barismak vs ne sebep olursa olsun geldim de gittim de oyle bisi yokkk. uzaklastirma varsa bitti. hapistir gelirse cezasi.Telefonum yanımda değildi.o gittikten sonra şikayetçi oldum.ama barışmak istiyorum o yüzden gittim demiş ceza falan almadı.
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.865
- 798
Ha bir de kapınızın önüne güvenlik kamerası taktırın ses de alsın
+++
Konu sahibesi video cekin bri daha gelirse
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.865
- 798
Allah Allah emin misiniz? barismak vs ne sebep olursa olsun geldim de gittim de oyle bisi yokkk. uzaklastirma varsa bitti. hapistir gelirse cezasi.
Aynen ne amacla olursa olsun yaklasmasi yasak. Konu sahibesi savciliga gidin lutfen.
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.865
- 798
Sakın evi satma. Mal benim ister satarım ister emlakçıya veririm. Seni ırgalamaz de. İçinden de aman bu adamla yüzgöz olma. Ev konusunda seni dolandırır. Parayı aldıktan sonra nafaka da ver yoksa boşanmam der. İyi bir avukat bul. Bu adama zırnık vermeden seni kurtarsın. Annen de sana ve adama dava açsın beni sigortasız çalıştırdılar paramı vermediler diye. Adamın maaşına haciz gelsin
Aynen katiliyorum!
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
O kafasına göre sizi ezip geçip emlakçıyı aradan çıkarıyorsa, emlakçılık yapan akrabayı da siz aradan çıkarın satın alacak kişiye gerçek fiyatı diyin ağzınızdan kaçmış gibi.Arkadaşlar konumla ilgili gelişmeleri yazıp akıl almak istiyorum.keza benimki durdu şu an.kimlerle uğraşıyorum Allahım ben diyip söze başlayayım.evin satışı gerçeleşince eşimle anlaşmalı ayrılacağız.tapu benim üzerime borcunu ödemeye devam ettiğim bir evim var.ev satılmayınca yaklaşık 1 ay önce bir emlakçıyla anlaştım.eşim denecek adam emlakçıya çok karşı.prensip sahibi güya haketmedikleri parayı alıyorlarmış.komisyondan bahsediyor.anlaştığım emlakçı sizden almam alıcıdan alırım dedi.yaklaşık yüzde iki.kocam olacak şahıs yok ben karşı tarafı da düşünüyorum.niye emlakçı kazansın adama yazık değilmi falan diye zırvalıyor işte.
İki çakal parayı bölüşecek aklınca..
.... .... Kenefte, it iti dakkada bulurmuş.