- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Mechullerde
Lohusalığın verdiği gereksiz tepkileri bir güzel dışa vurmuşsunuz. Üzüldüm aslında ortada bir şey yok. Kv’niz bebeğe ve size bakmaya gelmiş bende sezaryenle doğum yaptım 15 gün yattığım yerden kalkamadım değil bebeğe bakmak. Kadın sizi düşünmüş. Biraz ayıp olmuş kv’ye.
Eşinizde baba olmaya yeni başladı onlar biz gibi değil ki henüz ne yapacağını bilmiyor belki bocaladı??? Bebek bi hareketlensin baba demeye başlasın o zaman anlıyorlar tam baba olduklarını. Ama tabiki Dilekçe vererek hata yapmış...
Ben lohusayken eşim işinden dolayı başka yerde kalıyordu Eve sadece 3 saatliğine geliyordu onda da duş al yemek ye bitti gitti oluyordu sizin gibi tepki göstermedim.
Üzüldüm yaşadıklarınıza sakin kafayla bir daha düşünün.
Eşinizde baba olmaya yeni başladı onlar biz gibi değil ki henüz ne yapacağını bilmiyor belki bocaladı??? Bebek bi hareketlensin baba demeye başlasın o zaman anlıyorlar tam baba olduklarını. Ama tabiki Dilekçe vererek hata yapmış...
Ben lohusayken eşim işinden dolayı başka yerde kalıyordu Eve sadece 3 saatliğine geliyordu onda da duş al yemek ye bitti gitti oluyordu sizin gibi tepki göstermedim.
Üzüldüm yaşadıklarınıza sakin kafayla bir daha düşünün.