- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
-
- Konu Sahibi Karanlik111
Aslinda bu kadar gulen smile çıkacağını tahmin etmiyodum yaa küçük bi d işareti yapcaktim biraz abarti olmuş ben orda kendimle dalga geçtim aslinda hep böyle ayrıntılara takiliyorum da konu sahibine üzüldüm tabiki yanlış anlama cay ben tabiki üzüldüm senin icin benim esimde cok benziyo huyları hatta anlıyorum ne kadar sinir bi durum yaa
evet bazen mesajlasma dilinde alıskanlık olarak kullandıgımız smileyler kk da farklı cıkabiliyor...
ben de sizi kırdıysam kusura bakmayın. ancak kk da soguk espriler ve insanların dertlerine gulmek o kadar yaygın bir tavır ki... ister istemez ayırt etmekte zorlanıyor insan.
Bazen erkeklerin anlaması gerçekten çok zor oluyo kadının halini hissiyatını farketmesi belki o an hissedebilir diye düşündüm güldüğüme bakma orda bence denemekten bişey çıkmaz.. adamın anlamasını beklerken kadının kendini kendini yiyeceğine farklı açıdan bir çare sundum :)Mecburi muhabbet nekadar doğru ?
Aradaşim ancak ben senin derdinden anlarim 10 senedir eşm net bağimligi yapmiş ne yaptimsa vazgeciremedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimle-monoton-aksamlarimiza-cozum.779612/
ben şöyle bir konu açmıştım. çok güzel öneriler gelmişti.
Bide yaninda beni oturtmuyor bi haftadir konuşmuyorum şu an o nette bense kendi odamdayim siz lerle yazişiyorum rabim bize sabirversinAradaşim ancak ben senin derdinden anlarim 10 senedir eşm net bağimligi yapmiş ne yaptimsa vazgeciremedim
ayynen öyle.çocuğunla ilgilinnce de ilgisiz kaldıklarını söylerlerbizimkide bu modda ya evde sadece ikimiz varız bu kulaklıgı takıp müzik dınlemek nedır sankı ben yokum film seyreder gel beraber tvden seyredelım derim sıkılıyom dızilerden der benım de kızım var.onla felan oynuyorum kıskanıyo hemen gelıyo yıne bu aralar azaldı ben trıplere gırerım dayanamaz ne oldu der anlar yanı .ama su varkı ne kadarda olsa vazgecemıyolar bu erkekler gercekten evlılık ne anlayana kadar kadınları tuketıyolar sonrada biz cok konusur oluyoruz.
Akşam eşim gelince, elini yüzünü yıkayıp üstünü değiştirene kadar giderim öperim onunla uğraşırım, aramız iyiyse onu günün stresinden ayırıp neşelendirmeye çalışırımYemekten sonra çayımızı demleyip tam da tarif ettiğiniz gibi çekirdek bisküvi tatlı vs hazırlayıp tv karşısına geçeriz, ortak izlediğimiz programlar vardır ya da yoksa kaçırdığımız dizilerden birini izleriz. Bazen yemekten sonra annemlere gidip otururuz, dışarıda işlerimiz varsa onları hallederiz. Zaman öyle çabuk geçiyor ki... Biz de biraz fazla yan yana oluyoruz. Zaten akşam 7 den sonra desek 10 11 e kadar 3 4 saat var. Birde bebeğiniz varmış sizin yapacak daha çok şeyiniz olmalı. Ama size en büyük tavsiyem dertleri, sorunları düşünüp kendinizi de eşinizi de boğmayın. Birgün sıyrılın tüm sıkıntılardan eşinizle iyi vakit geçirmeye çalışın.
Yada bebegi uyutup sarteli indirsjn . Sonra seksi bir elbise ve mumla odadan iceri suzulsun ve gerisi gelir zaten . Böyle yaparktan hic yoktan pc başından kaldirmayi becerirsjniz zamanls oda böyle hosluklar yapacaktir
Siz bence birbirinizi cok seviyor olabilirsiniz ama uyumlu degilsiniz sorunlarinizdan biride bu
Cogu ciftte vardir
Ortak seyler olmayinca ne muhabbet olur ne aktivite
Mesela benim esim isinden dolayi bilgisayarla ilgilenir hemde sever ve elektronik seylerle ugrasip tamiride sever ugrasir
Ben napiyorum bazen yaptigini anlamasamda napiyorsun ^^ diyip sokuluyorum yada biseyle mi ugrasiyor oturuyorum kablo baglantilarini vs yapiyorum normalde hic anlamam elektronikten ama ogrendim zevklide geliyor ortak konularimuz var onlarin ustune videolar izler biseyler ogrenip birbirimizle konusuruz ,muzik ,film olarakta yapariz hava iyi olunca patenler almistik kaymak icin .. arazi bisikleti , motosiklet vs baska ekstrem seylerlede ilgileniyoruz
Gectigimiz yaz geziler yaptik edremit canakkale edirne tabi
Bunlari niye anlatiyorum ne kadar ortak paylasim okadar muhabet ve vakit gecirmedir bazilarina vakit ve para lazim lazim esim bi ara issiz kaldi vs ozaman ucuz yollu olanlara gectik :)) zaman mi kisitli ozamana uydurduk kendimizi yani surekli mum isigi seksi elbise diye bakmayin bayiyor bunlarda inanin seksilikten cok esinizle farkli aktiviteler yapinca adam arkadasa bile gerek duymuyor vari yogu siz olursunuz hem es arkadas oyuzden surekli ronantzm cinsellik es konumunda takili kalmayin derim bol sans
- Bi ara benim eşimde bilgsayarda fazla takılmaya başlamıştı ben tek takılır olmuştum. Sonra ne mi yaptım o gelmeden bilgisayarı ben kapıyordum nette takılıyorum, sıkılıyorum arkadaşlarımla yazışıyoruz falan diyordum, vermiyodum bilgisayarı zorla alıcak hali yok ya. sonra bi baktım o sıkılmaya başladı, film seçmeye başladı gel beraber seyredelim sıkıldım falan demeler..Şimdi çok şükür beraber film tv falan izleriz, hava güzelse dışarda yürüyüş yaparız, sinema gezme falan öyle takılıyoruz
Mecburi muhabbet nekadar doğru ?
yalnız olmamak içimi rahatlattı yalnızhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimle-monoton-aksamlarimiza-cozum.779612/
ben şöyle bir konu açmıştım. çok güzel öneriler gelmişti.
Kendileri ilgi bekliyorlar ama icte bizimle ilgilenmiyorlar vallh artik her şeye boşverdim hep yapici olmaktan yoruldum biktim hayattanayynen öyle.çocuğunla ilgilinnce de ilgisiz kaldıklarını söylerler
Cok gözel yapiyorsun dizginlen mesen elinden tutamasin ben enbüyük hatayi serbes biraktim şimdise onu netten koparamiyorum benim düştüyüm hataya dümeyinBizde bi ara oyun oynuyorduk nette baktım ayrı ayrı takılıyorum sonra kural koyduk akşam bilgisayar acilmayacak tlf da oyun oynanmayacak diye beraber tv seyrediyoruz arada sohbet ediyoruz çay meyve ve bebeğimiz var onla oynuyoruz o şekilde geçiyor
Dikkat cekme cabalari.dikkate almamak lazim aslindakadin bir derdini paylasmis, mutsuz... siz katila katila guluyorsunuz.
uye olurken gercekten aklindaki de o olabilir. Caresiz bir hastalik gibi bir dert olmayabilir ancak bu kadar gulunup icerikten kopacak bir durum gormuyorum.
Konu sahibi, esinizle bu isteginizi ve yalniz hissettignizi soylediniz mi? Yaniti ne oldu?