- 6 Nisan 2010
- 312
- 158
-
- Konu Sahibi Karanlik111
O yuzden mi isim çay Çok mu ayrinticiyim ne
Sende onunla oyun oynaBak bilgiyarda birlikte oynayalım kocam sıkıldım de yada mısır patlat yanına otur izliyim de oyun hakkında konuş falan
Ne kadar surelik evlisiniz ve hep bolemiydikızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..
Bazen çoğu insan ti'ye alınma durumundan dolayı dertlerini bile açamıyor çünkü artık öyle bir moddayız ...kadin bir derdini paylasmis, mutsuz... siz katila katila guluyorsunuz.
uye olurken gercekten aklindaki de o olabilir. Caresiz bir hastalik gibi bir dert olmayabilir ancak bu kadar gulunup icerikten kopacak bir durum gormuyorum.
Konu sahibi, esinizle bu isteginizi ve yalniz hissettignizi soylediniz mi? Yaniti ne oldu?
Bazen çoğu insan ti'ye alınma durumundan dolayı dertlerini bile açamıyor çünkü artık öyle bir moddayız ...
Konu sahibi arkadasım bebege bakabilecek birisi varsa cuma ya da cumartesi akşamı esortmanlarınızı giyip,gece seansına gidin..Vizyonda çok güzel filmler var,her akşam için bir önerim olmayabilir ama en azından bir değişiklik olur.
Arkadaslariniz yok mu ortak? Ciftler halinde bulusabilirsiniz. Biz haftasonlari cikardik hep. Su son 1 aydir falan ustumuzde bir rehavet var, eve tikildik.pek ya sizler napar ne edersinz evde eşlerinizle vakit nasıl geçer?
kızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..
Ondan gizlice sigortaları attırınsonra korkmuş gibi yapıp sarılın ve karanlıkta ona herşeyi söyleyin kapana kısılmış gibi hisseder mecbur konuşursunuz