- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi Karanlik111
eşiniz kaç yaşında ki bu kadar oyun düşkünü?sürekli oyun oyun olmuyor onu da denedim bir de küçük bebeğim var zaten.ona kalsa gecenn bi körüne kadar oyun.
hayat oyunla ona göre geçer ama ben bi yerden sonra sıklıyorm.dünya çok güzel gezecek bir sürü yer var.şimdi çıkamıyorz hoş sayesnde yalnz zamanlarımızn tadını çıkaramadık şimdi bebek var onu da yapamıyorz istesek de gezemiyorz.ama en azndan evde vakit geçrsek.
Ne oyunu oynuyor eşiniz?2 senelik evliyiz ve evet hep böyleydi.söyledim biliyor.hoş o kadar çok sorunumuz varki.hangi birini anlataım bilmiyorum.onca sorun ve skntıya rağmen evlendik birbirimizi çok seviyoruz ben onsuz o bensiz yaşamıyoruz ama beraberde olmuyor.kavgalar ayrı ayrı takılmalar.kendimi bazen annesi gibi hissediyorm.her şey bende.çalışıyor ediyro bazen yardım da ediyor ama olay o dğel hani nasıl diyim sanki görev gibi.yarım saat yanıma gelip oturmak bir gün yemek yapmak görev gibi.normalde çok gülen elinde kahvesi sigarası kahkahalarla boğuşan bir tipken şimdi kilo aldm mutsuzum huzursuzum yalnızım.içimden bir şey gelmiyor.allahtan bebeğim var ona sarılıyorm.emzrdiğim için rejm yapamıyorm spora halim yok.
Tam benim kafadasın bebeğimYada bebegi uyutup sarteli indirsjn . Sonra seksi bir elbise ve mumla odadan iceri suzulsun ve gerisi gelir zaten . Böyle yaparktan hic yoktan pc başından kaldirmayi becerirsjniz zamanls oda böyle hosluklar yapacaktir
Tsklrr bebekTam benim kafadasın bebeğim
2 senelik evliyiz ve evet hep böyleydi.söyledim biliyor.hoş o kadar çok sorunumuz varki.hangi birini anlataım bilmiyorum.onca sorun ve skntıya rağmen evlendik birbirimizi çok seviyoruz ben onsuz o bensiz yaşamıyoruz ama beraberde olmuyor.kavgalar ayrı ayrı takılmalar.kendimi bazen annesi gibi hissediyorm.her şey bende.çalışıyor ediyro bazen yardım da ediyor ama olay o dğel hani nasıl diyim sanki görev gibi.yarım saat yanıma gelip oturmak bir gün yemek yapmak görev gibi.normalde çok gülen elinde kahvesi sigarası kahkahalarla boğuşan bir tipken şimdi kilo aldm mutsuzum huzursuzum yalnızım.içimden bir şey gelmiyor.allahtan bebeğim var ona sarılıyorm.emzrdiğim için rejm yapamıyorm spora halim yok.
2 senelik evliyiz ve evet hep böyleydi.söyledim biliyor.hoş o kadar çok sorunumuz varki.hangi birini anlataım bilmiyorum.onca sorun ve skntıya rağmen evlendik birbirimizi çok seviyoruz ben onsuz o bensiz yaşamıyoruz ama beraberde olmuyor.kavgalar ayrı ayrı takılmalar.kendimi bazen annesi gibi hissediyorm.her şey bende.çalışıyor ediyro bazen yardım da ediyor ama olay o dğel hani nasıl diyim sanki görev gibi.yarım saat yanıma gelip oturmak bir gün yemek yapmak görev gibi.normalde çok gülen elinde kahvesi sigarası kahkahalarla boğuşan bir tipken şimdi kilo aldm mutsuzum huzursuzum yalnızım.içimden bir şey gelmiyor.allahtan bebeğim var ona sarılıyorm.emzrdiğim için rejm yapamıyorm spora halim yok.
Biz puzzle yapıyoruz.kızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..
O kadar komik ki sadece sen gulmussun.O yuzden mi isim çay Çok mu ayrinticiyim ne
bir yolu varsa bana da söyleseler keşke :)kızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..
Bizimki de öyleydi başlarda sonra ben gündüz oturup akşam iş yapmaya başladım yemek yerken sıralıyodum çok işim var filan diye bi gün bana ben evdeyken bile ile uğraşma benle ilgilen dedi bende sen beni görmüyorsun ya tv ya pc dedim sora bende telden buraya üye oldum devamlı telf elimde uğraştım şimdi o bana ayak uydurmaya çalışıyo ne kadarlık evlisinpek ya sizler napar ne edersinz evde eşlerinizle vakit nasıl geçer?
Aslinda bu kadar gulen smile çıkacağını tahmin etmiyodum yaa küçük bi d işareti yapcaktim biraz abarti olmuş ben orda kendimle dalga geçtim aslinda hep böyle ayrıntılara takiliyorum da konu sahibine üzüldüm tabiki yanlış anlama cay ben tabiki üzüldüm senin icin benim esimde cok benziyo huyları hatta anlıyorum ne kadar sinir bi durum yaakadin bir derdini paylasmis, mutsuz... siz katila katila guluyorsunuz.
uye olurken gercekten aklindaki de o olabilir. Caresiz bir hastalik gibi bir dert olmayabilir ancak bu kadar gulunup icerikten kopacak bir durum gormuyorum.
Konu sahibi, esinizle bu isteginizi ve yalniz hissettignizi soylediniz mi? Yaniti ne oldu?
pek ya sizler napar ne edersinz evde eşlerinizle vakit nasıl geçer?
Mecburi muhabbet nekadar doğru ?Ondan gizlice sigortaları attırınsonra korkmuş gibi yapıp sarılın ve karanlıkta ona herşeyi söyleyin kapana kısılmış gibi hisseder mecbur konuşursunuz