- 3 Ocak 2015
- 118
- 38
- 43
-
- Konu Sahibi Karanlik111
Valla kiskandim sizi ben 20 yillik evliyim top lasam 5kes teve izlemedik monotof bi evliliğim var diye ceksin madem bu evliligi niye sürdürüyorsun kendimi cocuk larima feda etim;(Siz biseyler uretin.ben ders calistigimdan esimle ayri odalardayim ama esim hep biseyler uretir.az once zorla film izledik zorla derken ders calismam lazim ama o toparlarsin canim sikiliyor diyor.yada cat kahve yapiyor hadi gel icelim diyor.yada komik videolar izletiyor falan.
Ders calismadan oncede alirdik kuruyemis meyvelerimizi.ben bi guzel masa koyardim sehpaya.oturur tv izlerdik yada film.maksat zaman gecirmek.tv yi bu kadar kucumsemeyin.cok iyi zaman geciriyor insan guzel diziler filmler var.
Demem o ki siz alistirin esinizi.
Sende aniden degilde süreyi azalt bir kaç gün sonra tamamiyle kapat bilgisayarı iyice alışkanlık yapmadan el koy bu işe benceC
Cok gözel yapiyorsun dizginlen mesen elinden tutamasin ben enbüyük hatayi serbes biraktim şimdise onu netten koparamiyorum benim düştüyüm hataya dümeyin
Ben net konusunda cok tartiştik ben artik dayanamiyorum secimini yap dedim demez olsaydim yaben yada net dedim oda ne dese tabikide net okadar aşallanmamiştim cok özüldüm kac gün gözüme uyku girmedi acik casi eşmden cok soğudum o gün bu gün yüzüne bakamiyorum zaten o hayati yanliz yaşyor ben yanliz yaşyorum cok yanlizimSende aniden degilde süreyi azalt bir kaç gün sonra tamamiyle kapat bilgisayarı iyice alışkanlık yapmadan el koy bu işe bence
Ben sizi yeni evli saniyordum.cok uzuldum adiniza.Ben net konusunda cok tartiştik ben artik dayanamiyorum secimini yap dedim demez olsaydim yaben yada net dedim oda ne dese tabikide net okadar aşallanmamiştim cok özüldüm kac gün gözüme uyku girmedi acik casi eşmden cok soğudum o gün bu gün yüzüne bakamiyorum zaten o hayati yanliz yaşyor ben yanliz yaşyorum cok yanlizim
Çok üzüldüm ne denilebilir ki siz eliniz den geleni yapmissiniz bundan sonrasi için en iyisi sizde onu umursamayin eşiniz bile olsa uzulmenize değmez sadece kendinizi yipratirsiniz sizde misafir çağırın onlarla oturun oda mecbur neti bırakıp yanınıza gelecek birazda o rahatsız olsun madem sizinle oturmuyor misafirlerle mecbur oturacakBen net konusunda cok tartiştik ben artik dayanamiyorum secimini yap dedim demez olsaydim yaben yada net dedim oda ne dese tabikide net okadar aşallanmamiştim cok özüldüm kac gün gözüme uyku girmedi acik casi eşmden cok soğudum o gün bu gün yüzüne bakamiyorum zaten o hayati yanliz yaşyor ben yanliz yaşyorum cok yanlizim
Daha once de dedim aman ne öyle tv filan derdim şimdi ödenir oldum şu anlattıklarını. Huyu böyle boş durmayı sevmiyor,ne yapayım bende ayak uydurmaya çalışıyorum. Ama sizde değerini bili lütfen ne güzel ilgili bir ediniz var.Valla kiskandim sizi ben 20 yillik evliyim top lasam 5kes teve izlemedik monotof bi evliliğim var diye ceksin madem bu evliligi niye sürdürüyorsun kendimi cocuk larima feda etim;(
Sizin durum daha beteri ben gider yanında otururum ama o da ayrı sıkıcı :)Bide yaninda beni oturtmuyor bi haftadir konuşmuyorum şu an o nette bense kendi odamdayim siz lerle yazişiyorum rabim bize sabirversin
Seni çoook iyi anlıyorumKendileri ilgi bekliyorlar ama icte bizimle ilgilenmiyorlar vallh artik her şeye boşverdim hep yapici olmaktan yoruldum biktim hayattan
Ben net konusunda cok tartiştik ben artik dayanamiyorum secimini yap dedim demez olsaydim yaben yada net dedim oda ne dese tabikide net okadar aşallanmamiştim cok özüldüm kac gün gözüme uyku girmedi acik casi eşmden cok soğudum o gün bu gün yüzüne bakamiyorum zaten o hayati yanliz yaşyor ben yanliz yaşyorum cok yanlizim