anlaşamıyoruz..

Valla kiskandim sizi ben 20 yillik evliyim top lasam 5kes teve izlemedik monotof bi evliliğim var diye ceksin madem bu evliligi niye sürdürüyorsun kendimi cocuk larima feda etim;(

C
Cok gözel yapiyorsun dizginlen mesen elinden tutamasin ben enbüyük hatayi serbes biraktim şimdise onu netten koparamiyorum benim düştüyüm hataya dümeyin
Sende aniden degilde süreyi azalt bir kaç gün sonra tamamiyle kapat bilgisayarı iyice alışkanlık yapmadan el koy bu işe bence

Sende aniden degilde süreyi azalt bir kaç gün sonra tamamiyle kapat bilgisayarı iyice alışkanlık yapmadan el koy bu işe bence
Ben net konusunda cok tartiştik ben artik dayanamiyorum secimini yap dedim demez olsaydim yaben yada net dedim oda ne dese tabikide net okadar aşallanmamiştim cok özüldüm kac gün gözüme uyku girmedi acik casi eşmden cok soğudum o gün bu gün yüzüne bakamiyorum zaten o hayati yanliz yaşyor ben yanliz yaşyorum cok yanlizim

Ben sizi yeni evli saniyordum.cok uzuldum adiniza.
Cocuklaladami ilgilenmiyor hic?

Çok üzüldüm ne denilebilir ki siz eliniz den geleni yapmissiniz bundan sonrasi için en iyisi sizde onu umursamayin eşiniz bile olsa uzulmenize değmez sadece kendinizi yipratirsiniz sizde misafir çağırın onlarla oturun oda mecbur neti bırakıp yanınıza gelecek birazda o rahatsız olsun madem sizinle oturmuyor misafirlerle mecbur oturacak

valla öyle be canım evlilik maleseffff
esim 7 gibi gelir yemek hazırdır hemen yemek yeriz 8 gibi cay kahve faslı baslar ama o sırada kumand akavgası vardır benim dizim o spor programı ben cougnlukla nette oyun oynarım kumandad abendederi mac haricind emac delisir esim mac varsa ben baska odada tv izlerim takılıyoruz yani yapcak bisey yok esimin isi yogn olmasa her aksam cıkak isterim ama arabamız yok esim arabasız 100 metre gitmiyor

Valla kiskandim sizi ben 20 yillik evliyim top lasam 5kes teve izlemedik monotof bi evliliğim var diye ceksin madem bu evliligi niye sürdürüyorsun kendimi cocuk larima feda etim;(
Daha once de dedim aman ne öyle tv filan derdim şimdi ödenir oldum şu anlattıklarını. Huyu böyle boş durmayı sevmiyor,ne yapayım bende ayak uydurmaya çalışıyorum. Ama sizde değerini bili lütfen ne güzel ilgili bir ediniz var.

Sizde durumlar daha farklı sanırım .internet geçmişini araştırın bi bence.çok abartı cidden

ahh bu internet yokmu adamlar çığrığından çıkıyolar resmenn. neyse öncelikle çift kişilik oynanan oyunlar bulun.ve oynamasını öğrenin. eşinizle oynayın. hatta sanki can ata ata oynuyomuş gibi yapın. müptelası oldugunuz hissetsin :) bunu öğrendikten sonrada akşam eve geldğinde çay demleyin. çekirdek getirin. sonrada eşinize tamam hadi artık oyun oynayalım yarışalım diyin.onu bıktırana kadar bu hareketlere devam edin. elbet bir gün bı ka cak :) bı bir yıldırma politikasıdır. ama dogru teknik kullanın lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…