anlaşamıyoruz..

sürekli oyun oyun olmuyor onu da denedim bir de küçük bebeğim var zaten.ona kalsa gecenn bi körüne kadar oyun.
hayat oyunla ona göre geçer ama ben bi yerden sonra sıklıyorm.dünya çok güzel gezecek bir sürü yer var.şimdi çıkamıyorz hoş sayesnde yalnz zamanlarımızn tadını çıkaramadık şimdi bebek var onu da yapamıyorz istesek de gezemiyorz.ama en azndan evde vakit geçrsek.
eşiniz kaç yaşında ki bu kadar oyun düşkünü?

2 senelik evliyiz ve evet hep böyleydi.söyledim biliyor.hoş o kadar çok sorunumuz varki.hangi birini anlataım bilmiyorum.onca sorun ve skntıya rağmen evlendik birbirimizi çok seviyoruz ben onsuz o bensiz yaşamıyoruz ama beraberde olmuyor.kavgalar ayrı ayrı takılmalar.kendimi bazen annesi gibi hissediyorm.her şey bende.çalışıyor ediyro bazen yardım da ediyor ama olay o dğel hani nasıl diyim sanki görev gibi.yarım saat yanıma gelip oturmak bir gün yemek yapmak görev gibi.normalde çok gülen elinde kahvesi sigarası kahkahalarla boğuşan bir tipken şimdi kilo aldm mutsuzum huzursuzum yalnızım.içimden bir şey gelmiyor.allahtan bebeğim var ona sarılıyorm.emzrdiğim için rejm yapamıyorm spora halim yok.
Ne oyunu oynuyor eşiniz?

Siz bence birbirinizi cok seviyor olabilirsiniz ama uyumlu degilsiniz sorunlarinizdan biride bu
Cogu ciftte vardir
Ortak seyler olmayinca ne muhabbet olur ne aktivite
Mesela benim esim isinden dolayi bilgisayarla ilgilenir hemde sever ve elektronik seylerle ugrasip tamiride sever ugrasir
Ben napiyorum bazen yaptigini anlamasamda napiyorsun ^^ diyip sokuluyorum yada biseyle mi ugrasiyor oturuyorum kablo baglantilarini vs yapiyorum normalde hic anlamam elektronikten ama ogrendim zevklide geliyor ortak konularimuz var onlarin ustune videolar izler biseyler ogrenip birbirimizle konusuruz ,muzik ,film olarakta yapariz hava iyi olunca patenler almistik kaymak icin .. arazi bisikleti , motosiklet vs baska ekstrem seylerlede ilgileniyoruz
Gectigimiz yaz geziler yaptik edremit canakkale edirne tabi
Bunlari niye anlatiyorum ne kadar ortak paylasim okadar muhabet ve vakit gecirmedir bazilarina vakit ve para lazim lazim esim bi ara issiz kaldi vs ozaman ucuz yollu olanlara gectik :)) zaman mi kisitli ozamana uydurduk kendimizi yani surekli mum isigi seksi elbise diye bakmayin bayiyor bunlarda inanin seksilikten cok esinizle farkli aktiviteler yapinca adam arkadasa bile gerek duymuyor vari yogu siz olursunuz hem es arkadas oyuzden surekli ronantzm cinsellik es konumunda takili kalmayin derim bol sans

öncelikle iyi akşamlar evli değilim fakat bu durumda olan her kadına söylediğim tek şey ve sürekli sürekli yazdığım şey kendinize ilgi göstereceği alanlar yaratın. Yaşınız büyükse bakın ablacım küçüksen bak kardeşim . Bu aralar kendini salmış olabilirsin biraz bakımı artıır saç değiştir şekil değiştir evde makyajlı gez parfm ihmal etme bir çekicilik yap kendine eve geldiğinde adamı güzel karşıla giyimini değiştir konuşmanı değiştir evde bile kendine özen göster. Sonra biraz sosyal cevre edin cafeye sinemya git bayan arkadaşlarınla aradığında şurdayım de şununlayım deme sorarsa şununlayım dersin . Eve gelince ballandıra ballandıra anlat yaptıklarını .Onun haricinde sende evde onunla ilgilenme bütün bunların yanında .İşe mutlaka yarar bol şans

Cok zordur Allah yardim etsin, bizim de buna benzer sorunumuz var, 6 aydir evliyiz. 5 sene olacak birlikte olali. Ama huy degismiyor iste, memur kendisi, pek yogun bi isi yok. Aksam 6 gibi evde olur gelir gelmez bilgisayrla tvye sarilir. Oyun oynar da oynar, ben ona bi iki saat musade ediyorum. Oynasin ilgilensin kendine ozel vakti olsun diye, sonra hadi bitti jisisel zaman ayirma artik ortak biseyler olsun diyorum, bi iki bolum dizi izleyip biraz sohbet ediyruz, pek disari cikmiyoruz. Ama olsun buna da sukur. Bizim daha buyuk sikintimiz esimin pasakli olmasi iste bu yuzden kavgamiz sik olur hatta su an bana kusmus halde. Evlilik danismanina bile gitmeye basladim, umarim ise yarar. Siz de ortak zaman yaratmaya calisin, evlilik danismanina gidebilirsiniz ben aramizda iletisim problemi var saniyorkenaslinda baskansorunlar oldugunu gormeye basladik, belki faydasi olur. Bir evlilik kolay yapilmiyor ama kolay bozuluyor.

Emin olun,sadece bu durumda olan siz değilsinizdir. Genel olarak bu durum böyle. Teknoloji böyle bir sey. İnsanların ilgisini çeken o kadar çok şey var ki şu pc ve tv'de. Biz kadınlar bile öyleyiz. Bir oturduk mu kalkamıyoruz. Yemeğin altını bile yakıyoruz yani. Ki,onlar bütün gün yoruluyorlar,çalısıyorlar ve streslerini oyun oynayarak,tv izleyerk atıyorlar. Bu söylediklerim onları destekler nitelikte tabiki. Bir de gelelim biz bayanlara,bayanlarda her gün evde hem öğrenci hem ev hanımı olanlar hem de bebeği olan insanlar var. Kadınlarda evinde çalısıyorlar . Evinde yoruluyorlar. Bütün gün koşturuyorlar. yemek yapıyorlar vs.. Eşi eve geldiğinde de bize bir teşekkür gibi bize bir ikram gibi gelıyor bizlerle ilgilenmeleri.. Ama malesef tam istediğimiz gibi de verilmiyor karşılık.. Fakat kadının bu konuda biraz anlayışlı olması ve eşlerinin üstüne gitmemeleri gerekiyor. Çünkü her şeyin zamanla oturacağına inanıyorum bn. Ki sizde benim gibi yeni evliymişsiniz..Çünkü kolay değil düşünsenize farklı karından,farklı cinsten,farklı kültürden ve farklı beyin yapısına sahip iki insan hayatlarını birleştiriyr ve ömürlernin sonuna kadar bunu sürdürmeye çalısıyor. Bu hiçte kolay değil. Çaba,sabır ve özveri gerektiren bir olgu..

2 senelik evliyiz ve evet hep böyleydi.söyledim biliyor.hoş o kadar çok sorunumuz varki.hangi birini anlataım bilmiyorum.onca sorun ve skntıya rağmen evlendik birbirimizi çok seviyoruz ben onsuz o bensiz yaşamıyoruz ama beraberde olmuyor.kavgalar ayrı ayrı takılmalar.kendimi bazen annesi gibi hissediyorm.her şey bende.çalışıyor ediyro bazen yardım da ediyor ama olay o dğel hani nasıl diyim sanki görev gibi.yarım saat yanıma gelip oturmak bir gün yemek yapmak görev gibi.normalde çok gülen elinde kahvesi sigarası kahkahalarla boğuşan bir tipken şimdi kilo aldm mutsuzum huzursuzum yalnızım.içimden bir şey gelmiyor.allahtan bebeğim var ona sarılıyorm.emzrdiğim için rejm yapamıyorm spora halim yok.

sorununuzun kaynagi bu kirmizi ile isaretledigim cümlede olabilir belki..
niye öyle hissediyorsunuz? belki kendiniz bu rolu üstleniyorsunuz farkinda olmadan

belki sorunların temeli o diger sıkıntılardır...
ne olursa olsun asarız derken psikolojik olarak sizi etkiledigi icin kendi kendine vakit gecirme ihtiyacı duyuyordur? erkeklerin sorunların ustesinden gelme yontemleri kadınlardan biraz daha farklı oluyor.

ancak onunla konustugunuz halde gorev gibi yapması hos degil.
bir yandan da aklıma su takılıyor, acaba sizin bakıs acınızla mı ilgili, o ne yapsa siz gorev mi diyeceksiniz?
sonucta bir paylasım sorunu varsa veya konu bu da olmayabilir, en haklı oldugunuz sorunda dahi %1 paylık hatalar olabilir... iki taraf icin de dusunmeye calısıyorum.

eşinizgenel olarak tek basına yasamaktan keyif alan bir miydi?
ayrıca bebeginiz olsa bile siz neden o eski kahveli gunlerden uzaklastınız? eşiniz evet sizin hayat arkadasınız ama bir o kadar da ev arkadasınız, cinsel partneriniz, tum sosyal iliskilerinizi onunla tamamlamak zorunda degilsiniz, komsularınızla veya eski arkadaslarınızla gun icinde vakit gecirebilir diger istediginiz seyleri onlara da yapabilirsiniz.
bu sizin psikolojinize yansıdıkca belki evdeki duruma o kadar cok takmayacaksınız.

gercekten oyun bagımlısı ise de sikayet etmek degil de bunu spesifik bir sorun olarak önüne koyup alkolizm gibi konusabilirsiniz bence.

Bu sorun artik cogu cifte var.
Oyunlar cogaldi , Tv , Bilgisayar , Telefonlar vs vs..
Eskiden oyun oynamak istesen cift veya cogul oynardi herkes .
Ama simdi herkes kendi kosesine cekilip kendi basina sessizce oyun oynuyor .

Bu nedenlede paylasimlar cok azaldi , ama esinizle konusnalisiniz..

Size sexy elbise giyinde makyajli gezin diyemicem , cunku bir erkekte karisini mutlu etmek zorunda.
Sirf dikkat cekmek icin boyle seylere basvurmazdim.
Bana dogru gelmiyor , tabiki Bakimli olun herzaman ki gibi ama sirf onun dikkatini cekmek icin fazladan bisey yapmayin..

kızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..
Biz puzzle yapıyoruz.
Tavla oynarız arada.
Hayvan isim şehir, sos oynamışlığımız bile var:KK14:
Eşiniz sever mi bu tür şeyleri?

1. Bi ara benim eşimde bilgsayarda fazla takılmaya başlamıştı ben tek takılır olmuştum. Sonra ne mi yaptım o gelmeden bilgisayarı ben kapıyordum nette takılıyorum, sıkılıyorum arkadaşlarımla yazışıyoruz falan diyordum, vermiyodum bilgisayarı zorla alıcak hali yok ya. sonra bi baktım o sıkılmaya başladı, film seçmeye başladı gel beraber seyredelim sıkıldım falan demeler..Şimdi çok şükür beraber film tv falan izleriz, hava güzelse dışarda yürüyüş yaparız, sinema gezme falan öyle takılıyoruz :21:

kızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..
bir yolu varsa bana da söyleseler keşke :)

pek ya sizler napar ne edersinz evde eşlerinizle vakit nasıl geçer?
Bizimki de öyleydi başlarda sonra ben gündüz oturup akşam iş yapmaya başladım yemek yerken sıralıyodum çok işim var filan diye bi gün bana ben evdeyken bile ile uğraşma benle ilgilen dedi bende sen beni görmüyorsun ya tv ya pc dedim sora bende telden buraya üye oldum devamlı telf elimde uğraştım şimdi o bana ayak uydurmaya çalışıyo ne kadarlık evlisin

kadin bir derdini paylasmis, mutsuz... siz katila katila guluyorsunuz.

uye olurken gercekten aklindaki de o olabilir. Caresiz bir hastalik gibi bir dert olmayabilir ancak bu kadar gulunup icerikten kopacak bir durum gormuyorum.

Konu sahibi, esinizle bu isteginizi ve yalniz hissettignizi soylediniz mi? Yaniti ne oldu?
Aslinda bu kadar gulen smile çıkacağını tahmin etmiyodum yaa küçük bi d işareti yapcaktim biraz abarti olmuş ben orda kendimle dalga geçtim aslinda hep böyle ayrıntılara takiliyorum da konu sahibine üzüldüm tabiki yanlış anlama cay ben tabiki üzüldüm senin icin benim esimde cok benziyo huyları hatta anlıyorum ne kadar sinir bi durum yaa

X