cok özür dilerim kendi ailemle beraber yani görüsmüyoruz - yani ailem de görüsmüyor esimin ailesiyle küstüler demek istedim :) ben kendi ailemle görüsüyorum esim de görüsüyor kendi ailemin bir zarari yok kimseye saolsunlar :) tesekkür ederim düüsnceniz icin, icten ice bu durum beni yoruyor ;(Kesinlikle çok haklısınız. Hastanelere kadar düşmüşsünüz. Görüşmeniz abes olurdu. Kendi ailenizle niye görüşmüyorsunuz?
Ben de görüşmezdim. Eşin görüşmek isterse bırak görüşsün.cok özür dilerim kendi ailemle beraber yani görüsmüyoruz - yani ailem de görüsmüyor esimin ailesiyle küstüler demek istedim :) ben kendi ailemle görüsüyorum esim de görüsüyor kendi ailemin bir zarari yok kimseye saolsunlar :) tesekkür ederim düüsnceniz icin, icten ice bu durum beni yoruyor ;(
cok tesekkür ederim güzel düsünceniz icin :) aynen öyleBen de görüşmezdim. Eşin görüşmek isterse bırak görüşsün.
E çiçek gibi düzen oturtmuşsunuz, bence böyle devam edin.ben kendi ailemle görüsüyorum esim de görüsüyor
Sen haklısın. Herkese hakettiği kadar değer vermek gerekli. Tek haksız olduğun konu sosyo- ekonomik olarak onları küçümsemen , sana yakışmadı. Sonuçta o temizlikçinin oğluyla evlisin.Arkadaslar merhaba,
kisaca konuyu özet gecmek istiyorum hepimizin vakti degerli :) degerli düsüncelerinize ihtiyacim var
Ben 1 bucuk senedir evliyim ve evlenip Hollanda´ya geldim (esimle tanisikligimiz cok eskiye dayaniyor) . Türkiye`de Yüksek lisansimi tamamladim - ve burada memur olarak calisiyorum geldigimde hemen is buldum diyebilirim ve iyi bir kazancim var. Esimin ailesi ise hic okumamis burada temizlik vs gibi isleri yapiyorlar. Beni ilk zamanlar cok istediler sonra buraya gelince hersey degisti. Psikolojik olarak cok yiprattilar - sen ise giderken kaza yaparsin Burasi Hollanda yollar cok kaygan oluyor kis ayinda, oraya cöpleri toplamaya mi gidiyorsun, Türkiyede herkes ünüversite okuyor gibi bir sürü sey - iftiralar da döndü bayagi - hastanede yattim stresten cünkü ben böyle seylere hic alisik degilim hastanede esimi bile yanimdan almaya calistilar babam da durumu ögrendi ve siz benim kizimi nasil yalniz birakirsiniz yabanci memlekette diye baya sorun cikardi sonra esimin ailesi küstüler bir gecmis olsun demediler- kimseden bisey beklemiyorum ama daha geleli o zaman 1 sene bile olmamisti. bende o günden sonra kendi ailem de dahil kesinlikle görüsmüyor ve konusmuyoruz esimin ailesi ile. sizce bu dogru mu?
Saygisizliga gelemiyorum kimseye kötülügü olmayan kendi halinde bir insanim- Bayramlarda dahi gitmedim yine de esimin gönlü olsun diye mesaj attim mesajima da cevap vermediler zaten- esim de ailesiyle baya uzaklasti. kendimi sorumlu görüyorum ama ben ona hep diyorum sen git görüs esim Allahtan beni anliyor ve destekliyor sen bilirsin hicbir seye zorlamam diyor.
Burada ailem arkadaslarim herkesten uzakken bana bu derece kötü davranilmasina anlam veremedim.
iyi veya kötü tüm yorumlara acigim cok tesekkür ederim :)
ay estafurullah kücümsesem hic evlenir miyim bende geldigim gün dedim yerleri de temizlerim her isi yaparim yeter ki helal olsun. ben o annenin ellerini öptüm - Hep dedim ilk zamanlar yardim edeyim diye. inanin burada vurgulamak istedigim bu degil- sadece benim annem de ev hanimi callismiyor bile ama okumus bir gelini olsaydi onun psikolojisini bozmak yerine desteklerdi. inanin gercekten bu sekilde asla demek istemedim suan bu isimden cikayim her isi yaparim - dedigim gibi kücüklükten beri taniyorum esimi ve ailesini. yorumunuz icin cok tesekkür ederim bende daha dikkatli olacagimSen haklısın. Herkese hakettiği kadar değer vermek gerekli. Tek haksız olduğun konu sosyo- ekonomik olarak onları küçümsemen , sana yakışmadı. Sonuçta o temizlikçinin oğluyla evlisin.
cok tesekkür ederim evet siz beni anlamissiniz :) burada inanin yapilan isin bir önemi yok önemli olan kendi ayaklarim üzerinde durabilmek bunu kabullenemediler sanirim :)km lerce uzağa gelin almışlar ve kotuluk yapma derdine mi düşmüşler? üstelik Cabbar çıkan kendi ekmegini kazanan bir gelin. kusura bakmasınlar pasofce evde oturmadiginiz için.kusura bakmasınlar ama hatalilar. siz de hiç kafaya takmayin hayatiniza bakın. yurt dışına gelin gidip iki kelime oranin dilini ogrenemeyen, amip gibi onlara bagimli yasayan biri olsanız hoşlarına gidecekti belki de. üzgünüm ama çok güçlü bir kadınla karsilasmislar. tebrik ediyorum devam...
cok tesekkür ederim anlamlandiramiyordum ama sizlerin sayesinde biraz daha oturtuyorum bazi seyleri :)E çiçek gibi düzen oturtmuşsunuz, bence böyle devam edin.
Eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değilsiniz, zaten belli ki sorunlu insanlar hepsi. Kendi ezikliklerinin acısını sizden çıkarmaya kalkmışlar, kıskanmış da olabilirler.
Haklı olan sizsiniz. İçinizi rahat tutun.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Kalbin temiz belli.mutluluklar.ay estafurullah kücümsesem hic evlenir miyim bende geldigim gün dedim yerleri de temizlerim her isi yaparim yeter ki helal olsun. ben o annenin ellerini öptüm - Hep dedim ilk zamanlar yardim edeyim diye. inanin burada vurgulamak istedigim bu degil- sadece benim annem de ev hanimi callismiyor bile ama okumus bir gelini olsaydi onun psikolojisini bozmak yerine desteklerdi. inanin gercekten bu sekilde asla demek istemedim suan bu isimden cikayim her isi yaparim - dedigim gibi kücüklükten beri taniyorum esimi ve ailesini. yorumunuz icin cok tesekkür ederim bende daha dikkatli olacagim
sizin de öyle umarim en iyisi olur hakkinizda güzel düsüncenizin size daha fazla yansimasi dilegiyleUmarım hakkında hayırlısı olur. Kalbin temiz belli.mutluluklar.
Esim de zaten bayagi bir mesafe koydu uzak duruyor, ilk basta o benim annem, ablam sen yanlis anliyorsun falan diyordu ama o da gördü cok kisa süre icerisindeKıskanmışlar belli ki. Ne mesaj gönder ne eşini gönder. Senden aşağıda olana değer verirsen kendini birşey sanar en büyük kazığı sana atar. Buna eşin de dahil. Herkese hak ettiği kadar değer ver.
Eşiniz yanınızda onları takmayın.Esiniz gitsin gorussun.İhmal etmesin.Arkadaslar merhaba,
kisaca konuyu özet gecmek istiyorum hepimizin vakti degerli :) degerli düsüncelerinize ihtiyacim var
Ben 1 bucuk senedir evliyim ve evlenip Hollanda´ya geldim (esimle tanisikligimiz cok eskiye dayaniyor) . Türkiye`de Yüksek lisansimi tamamladim - ve burada memur olarak calisiyorum geldigimde hemen is buldum diyebilirim ve iyi bir kazancim var. Esimin ailesi ise hic okumamis burada temizlik vs gibi isleri yapiyorlar. Beni ilk zamanlar cok istediler sonra buraya gelince hersey degisti. Psikolojik olarak cok yiprattilar - sen ise giderken kaza yaparsin Burasi Hollanda yollar cok kaygan oluyor kis ayinda, oraya cöpleri toplamaya mi gidiyorsun, Türkiyede herkes ünüversite okuyor gibi bir sürü sey - iftiralar da döndü bayagi - hastanede yattim stresten cünkü ben böyle seylere hic alisik degilim hastanede esimi bile yanimdan almaya calistilar babam da durumu ögrendi ve siz benim kizimi nasil yalniz birakirsiniz yabanci memlekette diye baya sorun cikardi sonra esimin ailesi küstüler bir gecmis olsun demediler- kimseden bisey beklemiyorum ama daha geleli o zaman 1 sene bile olmamisti. bende o günden sonra kendi ailem de dahil kesinlikle görüsmüyor ve konusmuyoruz esimin ailesi ile. sizce bu dogru mu?
Saygisizliga gelemiyorum kimseye kötülügü olmayan kendi halinde bir insanim- Bayramlarda dahi gitmedim yine de esimin gönlü olsun diye mesaj attim mesajima da cevap vermediler zaten- esim de ailesiyle baya uzaklasti. kendimi sorumlu görüyorum ama ben ona hep diyorum sen git görüs esim Allahtan beni anliyor ve destekliyor sen bilirsin hicbir seye zorlamam diyor.
Burada ailem arkadaslarim herkesten uzakken bana bu derece kötü davranilmasina anlam veremedim.
iyi veya kötü tüm yorumlara acigim cok tesekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?