- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
Evet sanırım oyleKayınpederin tepkisi burdan çıkmış. Aslında bütün mevzuyu özetlemiş arkadaş. Kayınpeder tam da bu şekilde düşündüğü için olay çıkarmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırım oyleKayınpederin tepkisi burdan çıkmış. Aslında bütün mevzuyu özetlemiş arkadaş. Kayınpeder tam da bu şekilde düşündüğü için olay çıkarmış.
Susarmısn bana yorum yapma lutfenInsanlar size tepki gosterdi diye kizmissinizda kayinpeder one kuruldu demeniz bile yaptiginiz iyiligin ne kadar samimiyetsiz oldugunu sergiliyor. Yasli basli adam tabiki one oturacak saygi kurallari denen birsey var. Arabada bir buyuk varken onu arkaya kalabaligin icine atip kendiniz one kurulmayi dusunmuyordunuz heralde. Aaa ama araba sizindi degilmi, pardon.
Onların benm bebegimin guvenligini zerre kadr duusnmemesine sinrlenmiş olablrmıyım ?Ya çok enteresan yazmayım dedim ama duramıcam sanırım.
Burada sorunlu kişiler kayınpederiniz ve sizsiniz, kayınvalidenize üzüldüm.
Kadın muhtemelen yıllarca böyle bir adamı sessiz sessiz çeken birisi, eşi araba almayıp bir yere gitmek için kendilerini arabası olan birine muhtaç eden bir eş. Kadın zaten hiç ağzını açmamış açsa gelinden de azar işitecek kocamınkine alıştım deyip susmuş. Ve bu kadın muhtemelen ömrünce bunun için üzülüyordu.
Eşiniz desen babasına sitem etmiş eşimle kötü olmayım bayramı zehir eder iyice bir daha hiç bi yere götürtmez arabayla onları diye.
Kayınpederinizle hatalarınız karşılıklı.
Sırf araba benim diye, göstericem onlara bensiz gidemezler diye gitmek istemişsiniz gibi geldi.
Kendi çocuğunuza o kadar özen gösterip, onların çocuklarına üff her yere götürüyorlar çocuklarını demenizi şok içinde okudum zaten.
Siz en ince detayına kadar kendi bebeğinizi düşünmüşsünüz haklısınız bu konuda ama siz böyle davranırken onlardan çocuklarını getirmemelerini küçümseyici tavırlarla ne kadar da rahat dillendirebiliyorsunuz? Gerçekten enteresan...
Bu ne hiddet ya siz her elestiride boyle histerik bir sekilde tepki verirseniz cabuk sagliginizdan olursunuz benden soylemesi.Susarmısn bana yorum yapma lutfen
Evet aynen oyle lütfen ! YazmayınBu ne hiddet ya siz her elestiride boyle histerik bir sekilde tepki verirseniz cabuk sagliginizdan olursunuz benden soylemesi.
Peki, bir daha yazmam.Evet aynen oyle lütfen ! Yazmayın
Bence bu kadar sinir,atar,hiddet yeter.Onların benm bebegimin guvenligini zerre kadr duusnmemesine sinrlenmiş olablrmıyım ?
Aynen saolunBence bu kadar sinir,atar,hiddet yeter.
Bayram önü sağlığınızı bozacaksınız.
Biz ne dersek diyelim siz kendinizde
hata görmüyorsunuz.
Bayramdan sonra salim kafayla tekrar düşünün olan biteni.
Konunuzu da kapattırın isterseniz.
Çok haklısınız bunu bende biliyorum o anki duruma göre yorum yaptım ben
Ya çok enteresan yazmayım dedim ama duramıcam sanırım.
Burada sorunlu kişiler kayınpederiniz ve sizsiniz, kayınvalidenize üzüldüm.
Kadın muhtemelen yıllarca böyle bir adamı sessiz sessiz çeken birisi, eşi araba almayıp bir yere gitmek için kendilerini arabası olan birine muhtaç eden bir eş. Kadın zaten hiç ağzını açmamış açsa gelinden de azar işitecek kocamınkine alıştım deyip susmuş. Ve bu kadın muhtemelen ömrünce bunun için üzülüyordu.
Eşiniz desen babasına sitem etmiş eşimle kötü olmayım bayramı zehir eder iyice bir daha hiç bi yere götürtmez arabayla onları diye.
Kayınpederinizle hatalarınız karşılıklı.
Sırf araba benim diye, göstericem onlara bensiz gidemezler diye gitmek istemişsiniz gibi geldi.
Kendi çocuğunuza o kadar özen gösterip, onların çocuklarına üff her yere götürüyorlar çocuklarını demenizi şok içinde okudum zaten.
Siz en ince detayına kadar kendi bebeğinizi düşünmüşsünüz haklısınız bu konuda ama siz böyle davranırken onlardan çocuklarını getirmemelerini küçümseyici tavırlarla ne kadar da rahat dillendirebiliyorsunuz? Gerçekten enteresan...
Onların benm bebegimin guvenligini zerre kadr duusnmemesine sinrlenmiş olablrmıyım ?
Onların benm bebegimin guvenligini zerre kadr duusnmemesine sinrlenmiş olablrmıyım ?
Aynen, benim işe gitmek için kullandığım arabayı sağlık ve çok önemli bir neden kalmadıkça kimseye veremem. Arabayla 15 dk. Gittiğim iş toplu taşımaya 1.5 saat. Millet gezecek diye tsksiyede 10 gün para yetiştirmem. Madem Araya binmek istiyorlar gitsinler araç kitalasınlar. Elin şeyiyle gerdeğe girilmez...İşim le evimin arası tam tamına iki saat !! Ve sırf gezmek amaclı arabayı ben olmadan tatile gdecekler ben sahsi gorusum normal deil bu davranıs ben kendimi dıslanmıs hissettim ve zor durumda kalıcak olanda benm
Kaçıncı defadır bu mesajı okudummecburuz araba mız kücük evet ama benim arabam sonucta ben ve bebegimin guvenligi oncelik deil de ne
Kpder kvalide dusunduk bu ne demek tam arka uc kişi on iki kişi oluyor goruncem ve cocuklarla uc ekstra seklinde asagı ındıler ben bu durumda kemer takıp otırtalım dedim koeder bebeni kucagına al dedi ?