Anlamsız tavırlar

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
70
Gecen pazar hava çok güzeldi. Eşim çalışıyordu sabah erkenden beni öptü ve gitti akşama kadar çalışacaktı.. Bende hava güzel olduğu için çocuğumla anneme gitmek istedim akşam üzerine kadar oturup dönerim düşüncesiyle. Eşime söyledim hayir dedi neden dedim hayir dedi neden dedikçe yanım kalabalık vss diyip kapattı mesaj attim birsey alamadım hayırdan öte birsy demedi ben çok kırıldım. Bu haline normalde de zaten ayda yılda bir biyer beraber gideriz. Ben gitmek istediğim de kendim laf yapa yapa yollar beraber gitsek yine laf yapar gittime pişman olurum falan.. Bu şekilde özgürlüğümü kısıtlamasından bunaldım ve sıkıldım.. kalkipta gece kulüplerine vs de gidecek değilim neyi abartıyor neden hep sorun çıkarıyor bir yere gitmek istediğim de anlamıyorum! Neyse ben sinir oldum aramalarımi acmadi sonunda engelledim numarasını. Sonra uyuduk öğlen çocuğumla farketmis engellediğini aramış annesinden döndüm geri neden engelliyorsun vss madem git gitmek istiyorsan kac 1 2 gün de diyor bende dedim senin git demenle gidicem gitmek demenle oturucam mi. Bak daha da gitmek istersen gidemezsin git işte falan dedi kapadim gitmedim. De akşam geldi kendince noldu konuşuyorsun vss diyor tatlılık yapmaya çalışıyor bende yeter artık her zaman hiç birsy olmamış gibi davranamazsin dedim. Sonra ertesi gün geldi işten yemek hazırlamıştım gitti yatti direk yemedi Sonra akşam hastaymış galiba sordum iyimisin konuşmuyor benle boğazına krem falan sürmüş benle neden konuşmuyorsun sen şimdi anlamadım ben? Kırıcı olan sensin dedim. Defol git konuşma benle seni görmek istemiyorum dedi. Gece de obur odada uyumayı tercih etti. Ben anlamadim bu dediklerinin sebebi ne?

******************Hanımlar eşim bugun de işten gelince benimle konuşmadı üzerini değişip köye gitti 17.00de işlerini yapmaya(hayvanlar vs hic bitmeyen isler)ve annesi yemek pişirmis obur oğlunu da çağırmış bana da söyledi kayinvalidem önceden haberim olmadığı için çocuğumla yemek yemiştik o sebeple gitmedik. Kocam akşam 9bucukta geldi. Üzerini değişip yastık yorgan alıp obur odaya geçti telefondan film izliyor. Yani bugünde yaptığım yemek yenilmedi dün gibi bugünde bu tavırlarını hakedecek birsey yapmadığım halde(öyle düşünüyorum) ve özür dilemesini beklediğim halde yokmuşum gibi davranıldı. Bugunde sabahtan akşama kadar yalnızdım çocuğumla... arkadaşlar çok üzgün kırgınım inanın elimi kaldıracak halim yok paramparça oldum.. Ben yarın eşime mesaj atarak çocuğumla anneme gideceğim bir kaç gün kalacağım bir süre kendisiyle konuşmak istemediğimi de bildireceğim bu şekilde yapmaya karar verdim yani tam olarak ne yapmalıyım artık onu da bilmiyorum. Bu şekilde yapmam doğru olur mu biraz yaptığı anlamsızlıklari yalnız kalınca anlar mı sizce?

Son düzenleme:
Yaşlar kaç? :olamaz: Maksimum 18 falan herhalde.
Kocanız gitme dedi diye ne diye sözünü dinleyip oturdunuz? Git dediğinde gitmeyip tersini yapabiliyormuşsunuz ya. Madem ilk gitme dediğinde delseydiniz yasağı. Niye yapmadınız?
Telefon engellemeler, anasına aratmalar öffff... Olgunlaşmadan evlenmemek lazım, orası kesin.

Bende sizi anlayamadım, annenize gitmek için neden eşinizden izin alma ihtiyacı duyuyorsunuz?
İzin almak istemiyorum. Sadece şuraya buraya vs gitmek istediğimi söylüyorum kendisi hayir vs diyor hayir demesinin üzerine artık gitmek istediğim yere gidesim de kalmıyor çünkü burnumdan getirecek bir sürü laf söyleyecek ve ben bu şekilde istemiyorum

annenize gitmek için neden eşinizden onay alıyorsunuz hiç anlayamadım ben. sizin de tavırlarınız eşinizle yarışır. niye eşinizden açıklama almaya çalışıyorsunuz ki, çıkın gidin annenize.
Annem değil bir tek nereye gidersem gideyim arkadaşım vs habersiz gidemem o gun için başka bir düşüncesi vs varsa haber verdiğimde ise aldığım yanıttan sonra artık gidesim kalmıyor

Gecen pazar hava çok güzeldi. Eşim çalışıyordu sabah erkenden beni öptü ve gitti akşama kadar çalışacaktı.. Bende hava güzel olduğu için çocuğumla anneme gitmek istedim akşam üzerine kadar oturup dönerim düşüncesiyle. Eşime söyledim hayir dedi neden dedim hayir dedi neden dedikçe yanım kalabalık vss diyip kapattı mesaj attim birsey alamadım hayırdan öte birsy demedi ben çok kırıldım. Bu haline normalde de zaten ayda yılda bir biyer beraber gideriz. Ben gitmek istediğim de kendim laf yapa yapa yollar beraber gitsek yine laf yapar gittime pişman olurum falan.. Bu şekilde özgürlüğümü kısıtlamasından bunaldım ve sıkıldım.. kalkipta gece kulüplerine vs de gidecek değilim neyi abartıyor neden hep sorun çıkarıyor bir yere gitmek istediğim de anlamıyorum! Neyse ben sinir oldum aramalarımi acmadi sonunda engelledim numarasını. Sonra uyuduk öğlen çocuğumla farketmis engellediğini aramış annesinden döndüm geri neden engelliyorsun vss madem git gitmek istiyorsan kac 1 2 gün de diyor bende dedim senin git demenle gidicem gitmek demenle oturucam mi. Bak daha da gitmek istersen gidemezsin git işte falan dedi kapadim gitmedim. De akşam geldi kendince noldu konuşuyorsun vss diyor tatlılık yapmaya çalışıyor bende yeter artık her zaman hiç birsy olmamış gibi davranamazsin dedim. Sonra ertesi gün geldi işten yemek hazırlamıştım gitti yatti direk yemedi Sonra akşam hastaymış galiba sordum iyimisin konuşmuyor benle boğazına krem falan sürmüş benle neden konuşmuyorsun sen şimdi anlamadım ben? Kırıcı olan sensin dedim. Defol git konuşma benle seni görmek istemiyorum dedi. Gece de obur odada uyumayı tercih etti. Ben anlamadim bu dediklerinin sebebi ne?
Anneme gitmek için izin almak ne demek ya?

Kocanız gitme dedi diye ne diye sözünü dinleyip oturdunuz? Git dediğinde gitmeyip tersini yapabiliyormuşsunuz ya. Madem ilk gitme dediğinde delseydiniz yasağı. Niye yapmadınız?
Telefon engellemeler, anasına aratmalar öffff... Olgunlaşmadan evlenmemek lazım, orası kesin.
Ne kadar kırıcısınız

İzin almak istemiyorum. Sadece şuraya buraya vs gitmek istediğimi söylüyorum kendisi hayir vs diyor hayir demesinin üzerine artık gitmek istediğim yere gidesim de kalmıyor çünkü burnumdan getirecek bir sürü laf söyleyecek ve ben bu şekilde istemiyorum
İşte bu, tam olarak izin almak oluyor. Dediğinin tersini yaparsanız sizi cezalandırıyor, siz de ceza istemediğiniz için sözünden çıkmıyorsunuz. Bayağı izin alıyorsunuz kocanızdan.

tipik olgunlaşamamış adam tiribi işte ilk kez mi karşılaştınız

Kocadan İzin almak sizin için normal bir şey olduğu için bugün bu haldesiniz zaten

İşte bu, tam olarak izin almak oluyor. Dediğinin tersini yaparsanız sizi cezalandırıyor, siz de ceza istemediğiniz için sözünden çıkmıyorsunuz. Bayağı izin alıyorsunuz kocanızdan.
Ben sadece sorum çıkmasını istemiyorum huzurlu bir yaşam istiyorum

hanımefendi başka bir şey soruyor siz buraya ne yazıyorsunuz şimdi siz büyüksünüz galiba sizi mmi örnek alalım hahaaha

Ben sadece sorum çıkmasını istemiyorum huzurlu bir yaşam istiyorum
Huzurlu yaşam da kocanın her lafına uymaktan geçiyor, sizin hayatınızın ve isteklerinizin bir önemi yok sanırım. Size köle hayatınızda mutluluklar , adamı arayıp da huzursuzluk çıkartmayın bari ne derse dinleyin he deyin :)

Benim size verecek tavsiyem yok.

X