Selam canımGünaydın
Sabah kahvemi de içtiğime göre işlere girişebilirim diyeceğim ama başım dönüyor hafif geçince inşallah koltukları ve yemek masa ve sandalyelerini silesim var bakalım
Slm belleza, eşimin bulsam yaptıracağım da çok yoğun çalışıyorSelam canım
Fazla yorma kendini
Bence koltuk silme işini de eşine pasla
Eline sağlıkSlm belleza, eşimin bulsam yaptıracağım da çok yoğun çalışıyoryapacak modum yoktu komşum kahveye geleceğim dedi o sırada evin halini aşağıda paylaşıyorum
Misafirin kaldırma gücü sayesinde koltukları yemek masası ve sandalyeleri sildim. Toz aldım, salonun kapısını sildim ve salonu süpürdümbir sürü çöp attık yine
Eline sağlıkSlm belleza, eşimin bulsam yaptıracağım da çok yoğun çalışıyoryapacak modum yoktu komşum kahveye geleceğim dedi o sırada evin halini aşağıda paylaşıyorum
Misafirin kaldırma gücü sayesinde koltukları yemek masası ve sandalyeleri sildim. Toz aldım, salonun kapısını sildim ve salonu süpürdümbir sürü çöp attık yine
Eline sağlık
TeşekkürlerEline sağlık
Hepimizin öyle dönemleri oluyor umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınızŞuan anda kalmak istemediğim bı dönemdeyim. Ama genel olarak yazdıkların cok anlamlı.
Ve etrafımda bir bebek (çocuk) varken doğada ve okuldayken anda kalabiliyorum. ve bu bilinçli yaptığım birşey değil.
gerçek hissederek içimden geldiği için öyle oluyor. Farkındalık yarattı yazdıkların bende teşekkür ederimMikan
Kitap okuyan biriyim zaten bu çok iyi oldu ilk firsatta alıp okuyacağım. Çok teşekkür ederimHepimizin öyle dönemleri oluyor umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınız
Gerçek anlamda anda yaşayanlar bebekler ve küçük çocuklar, belki de ondan daha kolay oluyordur.
Rica ederim, birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Az seçilen yol kitabını da tavsiye ederim, her cümlesi altı çizilesi bir kitap..
Topiğin hayırlı olsunMartın muhtemel son soğuk günü️