Hedeflerime yönelik hiç bir atılım yapmadım henüz. Temizlik günü kurtaracak kadar,Kasım ayı hedeflerim:
1-Temizliği tamamla.
2-Ayın kitabı:Çocuğunuza sınır koyma 2
3-Telefon kullanımını sınırla(günde 2 saat).
4-Sağlıklı beslen.
5-Günden 2 lt su iç.
Selam canımHedeflerime yönelik hiç bir atılım yapmadım henüz. Temizlik günü kurtaracak kadar,
Kitap elimde sürünüyor, telefon elimden düşmüyor, sağlıklı beslenme hakgetire, su sabah bir bardak akşam bir bardak anca
Bari birinde iyi gitseydim. Koştur koştur geçiyor günler. Neyseki ara tatil başladı. Yarın memlekete gidiyoruz. Toparlarım inşallah
Evet, gerçekten kilit nokta telefon kullanım süresi. Eğer onu bi azaltsam. Daha çok kitap okurum, daha çok temizlik yaparım, üşenmeyip kalkıp su içerim muhtemelen. Resmen bağımlılık gibi otomatikman elim gidiyor. Ne yapsak da sınırlasak acaba belleza? Ekran süresi bana sökmedi. Ve ben insta, Face vs. Hepsini sildim. Zamanımın tamamı burada bazen de YouTube ta geçiyorSelam canım
Su için hatırlatma kurabilirsin. Aslında internette geçen süreyi azaltabilirsen kitap okumak için de epey zamanın olur. Sana söylüyorum ama ben de aynı dertten muzdaribim. Hep bu elimizden düşmeyen telefonlar yüzündenFakat yapabiliriz
MERHABA BEN DE KATILMAK İSTERİM, EKRAN SÜREMİ KISITLAMAYA NİYET ETTİM.Evet, gerçekten kilit nokta telefon kullanım süresi. Eğer onu bi azaltsam. Daha çok kitap okurum, daha çok temizlik yaparım, üşenmeyip kalkıp su içerim muhtemelen. Resmen bağımlılık gibi otomatikman elim gidiyor. Ne yapsak da sınırlasak acaba belleza? Ekran süresi bana sökmedi. Ve ben insta, Face vs. Hepsini sildim. Zamanımın tamamı burada bazen de YouTube ta geçiyor
Merhaba, beraber başlayalım. Ama ne zaman ve nerden başlayacağımı bilmiyorum. Başladığımda buraya yazacağımMERHABA BEN DE KATILMAK İSTERİM, EKRAN SÜREMİ KISITLAMAYA NİYET ETTİM.
Ben en çok instagram kullanıyorum. Ekran süresi bana da sökmedi. Telefonu yanımızda bulundurmamamız lazım. İster istemez elimiz gidiyor. Mümkün olduğunca uzak yere koyalım.Evet, gerçekten kilit nokta telefon kullanım süresi. Eğer onu bi azaltsam. Daha çok kitap okurum, daha çok temizlik yaparım, üşenmeyip kalkıp su içerim muhtemelen. Resmen bağımlılık gibi otomatikman elim gidiyor. Ne yapsak da sınırlasak acaba belleza? Ekran süresi bana sökmedi. Ve ben insta, Face vs. Hepsini sildim. Zamanımın tamamı burada bazen de YouTube ta geçiyor
Bu iyi bir fikir. Evet öyle yapmaya çalışacağımBen en çok instagram kullanıyorum. Ekran süresi bana da sökmedi. Telefonu yanımızda bulundurmamamız lazım. İster istemez elimiz gidiyor. Mümkün olduğunca uzak yere koyalım.
merhaba, üyeliğinizi dondurmuşsunuz, mesajımı görünce özelden yazabilir misin bir challenge yapsak beraberBu iyi bir fikir. Evet öyle yapmaya çalışacağım
Ah zerre aynı ben de öyleBen Instagram uygulamasını sildim ve gerçekten telefona ilgim azaldı.
Ama burayı bırakamıyorum
Merhabalar, ben challenge a hazırım, eğer hala istiyorsanız kuralları belirleyip yapalımmerhaba, üyeliğinizi dondurmuşsunuz, mesajımı görünce özelden yazabilir misin bir challenge yapsak beraber
Nasıl bir challenge olacak bu?Merhabalar, ben challenge a hazırım, eğer hala istiyorsanız kuralları belirleyip yapalım
Ben de seni gördüğüme sevindimNasıl bir challenge olacak bu?
Canım seni gördüğüme sevindim bu arada. Kısa sürede döneceğini biliyordum
Ben de seni gördüğüme sevindimNerden bildin ya
Bilmiyorum beraber kuralları belirleyelim. Şu günler şu saatler gibi
Biz de seni seviyoruz. Sensiz eksiğizGitmene gerçekten üzüldüm. Ama kısa sürede dönersin diye umut ediyorum..
olurr çok sevinirim:) verimli bir hayat için her şeye varım:)Merhabalar, ben challenge a hazırım, eğer hala istiyorsanız kuralları belirleyip yap