- 23 Ekim 2018
- 15.306
- 34.900
Teşekkür ederimTopiğin hayırlı olsun
Bu da hediyem olsun
Nescafe mi o?
Limonlu kekler götür
Afiyet olsun
Topiği açalı baya oldu da istikrarlı olamadım paylaşım konusunda
Evet sütlü neskafe içiyorum bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimTopiğin hayırlı olsun
Bu da hediyem olsun
Nescafe mi o?
Limonlu kekler götür
Afiyet olsun
Geç olsun güç olmasınTeşekkür ederim
Topiği açalı baya oldu da istikrarlı olamadım paylaşım konusunda
Evet sütlü neskafe içiyorum bazen
Öyle bir rahatlık geliyor yaGeç olsun güç olmasın
Üçüncü çocuk olunca Nescafe, Türk kahvesi
En azından süt tozu değilmiş iyi tarafından bakalım
Tahmin edebiliyorum ben bir lokma çikolata almıyordum son aylarda .Öyle bir rahatlık geliyor ya
İlkinde tam bir takıntı abidesiydim onu yaptım bebeğe bir şey olur mu şunu yesem bebeğe bişey olur mu diye kalmadı o halimden eser
Bir Beyhancı daha boğa benzerliğiHayatı anlatmak için bir kelime seç deselerdi bana, bir an bile düşünmeden yol kelimesini seçerdim. Bir çeşit yol değil midir hayat, bazen virajlı, bazen düz ve sıkıcı, bazen efsanevi manzaralara şahit, bazen de engebeli. Aynen hayat da böyle..
Beyhan Budak-Senin Suçun Değil
uçaklarda denir ya oksijen maskenizi önce kendinize takın diye, her işte öyle olmak gerek aslında :)Bence anlamlı yaşamak;
Biraz da sağlığına dikkat ederek ,kendini öncelik sırasına koyarak bir de kendini tanıyarak hareket etmek.
Hayatın merkezine kendini koyup diğer koordinatlara sevdiklerini yerleştirmek.
Son günlerde kendime bu dersi çıkardım.
Her yaşta,her günde ,her olayda insan kendine yeni dersler çıkarıyor.
Her yeni deneyim yeni bir pencere açıyor hayatımıza, yeni bir bakış açısı kazandırıyor.Bence anlamlı yaşamak;
Biraz da sağlığına dikkat ederek ,kendini öncelik sırasına koyarak bir de kendini tanıyarak hareket etmek.
Hayatın merkezine kendini koyup diğer koordinatlara sevdiklerini yerleştirmek.
Son günlerde kendime bu dersi çıkardım.
Her yaşta,her günde ,her olayda insan kendine yeni dersler çıkarıyor.
Ay cok güzel ben de bugün çürümeye yüz tutmuş bir kalancho bitkisini canlandırmaya çalıstım şimdi bekliyorum o kadar iyi geldi kiKendi diktiğim ve çiçek açan ilk bitkim
Bitkiler konusunda gerçekten yeteneksizim ama böyle büyüyüp serpilince de insan bir mutlu oluyor Sizinki de canlanır umarımAy cok güzel ben de bugün çürümeye yüz tutmuş bir kalancho bitkisini canlandırmaya çalıstım şimdi bekliyorum o kadar iyi geldi ki
Ben de Google ile beraber yol almaya çalışıyorum ama yine de harika bir his bağ kuruyorm konusuyorum :)Bitkiler konusunda gerçekten yeteneksizim ama böyle büyüyüp serpilince de insan bir mutlu oluyor Sizinki de canlanır umarım
Salon bitkilerini seviyorum hani ağaç gibi olanlar çok güzel bir hava katıyor. Ama çocuklar küçük diye alamıyorum parçalarlar yoksaBen de Google ile beraber yol almaya çalışıyorum ama yine de harika bir his bağ kuruyorm konusuyorum :)