Anlamlı Yaşamak

Kendi diktiğim ve çiçek açan ilk bitkim
Siz benden habersiz neler karıştırıyorsunuz
Küstüm hıh
Ayrıca o ilk açan çiçeğin güzelmiş ama güzel demeyeceğim. İsmini de bilmiyorsan söylemeyeceğim.

aşk olsun ben biliyorsundur diye demedim
Çiçeğin adını bilmiyorum
Hayııırrr boşuna çooookkkk çok ısrar etme.
Kırıldım.
Bir de aynı sefa o çiçeğin adı ama söylemem.
Ayrıca Rabbimin çoookkkk şifalı bir bitkisi. Hele ki cilt için. Kozmikbakım a tıktık

Hadi ya öyle miymiş hiç bilmiyordum. Cilde mi sürülüyor nasıl?
Kırılma ya çok aktif değilim ondan öyle şey oldu

Sevgili öğretmenlerim,
özellikle sizden bir konu hakkında yorum istiyorum. Diğer arkadaşlar da fikirlerini söylerse sevinirim çünkü gidip öyle müdüre dalacağım.

Okul 1.2.3.sü sizlerde nasıl seçildi?

Ben kızımın haksızlığa uğradığını düşündüğüm için rahatsızım da. Anlatayım hemen.

1.dönemin notları hiç dikkate alınmadan yani -bana göre olması gereken- 1. ve 2. dönemin not ortalaması hesaplanmadan, sadece 2.döneme dayalı "okul birincisi" seçildi.

Okul birincisi 6.sınıftan
Okul ikincisi ve üçüncüsü 7.sınıflardan seçilmiş oldu.

Sizce yapılan seçim doğru mu?
Her sınıf kendisiyle yarışmalı değil mi? (Yani 8'in 1.2.3.sü gibi)
Sadece 2.dönem notuyla yıl sonu derecesi belirlenir mi?

Bu arada 1.dönem de dereceye girenlere hiçbirşey de verilmedi. Çıkarılıp tebrik edilmedi. Eğer madem dönem olarak düşünülürse bu yine haksızlık değil mi?

Kesinlikle haksızlık, bizde her kademe kendi içinde değerlendirildi. Yani dediğin gibi 8lerden 1,2,3- 7ler 1,2,3 gibi. Ve tabi yılsonu ortalamasına bakıldı.

Benim kızımın ortalaması çok daha yüksek olmasına rağmen
2.dönem not ortalaması alındığı için dereceye giremedi.
Mevzu derece meselesi değil tabi ki. Sonuçta girse de girmese de benim evladım. Ama bu yapılan haksızlıkta sınıf öğretmeni bile hemen "üzülme"diye teselli etmiş. Kuzum o başarısına rağmen haksızlığı sindiremediği için ağladı. Hem anne, hem eğitimci olarak canım çok sıkıldı ama çabucak toparladık diyebilirim.
Kızıma dedim ki, sen elinden geleni yaptın. Ben sana inanıyorum. Güveniyorum. 8.sınıfta da gayret et. Bu sefer birinci olursan alma o ödülü. Sizin ödülünüze ihtiyacım yok de. Gazoz olma, efsane ol dedim. Cidden dedim yani, çok kızmıştım. Sadece bu olaya değil tabi, adamın bize yaptığı başka başka haksızlığa tepki gösterdim diye olduğunu düşünüyorum bunun.
Mahkeme-i Kübra'ya havaleee

Kaçıncı sınıftı ?
8 e geçti. Kritik sınıf. İnşaallah bu olaydan ders alıp önüne işine bakar. O yönde yol alacağını görüyorum İnşaallah. Şer görünen şey bize hayır olacak.

O okulda hem 3.sınıfa geçen oğlum var. Ona da deneme sınavında hallettiği madalyayı vermemişti. Diğer 2 lere de vermedi. Üzüldü çocuğum.

Bu sene değil de, seneye 1.sınıfa başlayacak oğlum da var. Bakalım... Eden buluyor. Ben buradan görüyorum da, o görmüyor o haksızlığın ondan çıktığını.

Rabbim büyük.

O zaman konuş bence canım, öyle saçmalık mı olurmuş. Yaptığı çok ayıp yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…