- 23 Ekim 2018
- 15.306
- 34.904
Ekim ayı değerlendirmesi:
- Yemek planı yap.
Pazartesi- salı: çorba makarna salata
Çarşamba: et/tavuk vs. Pilav
Perşembe: dışardan ya da buzluktan pratik şeyler
Cuma: sebze yemeği pilav
Cumartesi-pazar: baklagil pilav salata
Bu sıralamaya büyük ölçüde uydum.
-haftalık kombin ayarla.
Alışveriş yapmam lazım pantolon hırka vs. İhtiyacım var.
Alışveriş yapıldı. Kombinlerimi çok düzenli olmasa da çoğunlukla önceden ayarladım.
-her hafta bir odaya odaklan ve temizle.
Tüm odalar bitmedi ama gözümde büyüttüğüm yerler bitti. Kalanı da bu ay tamamlarım.
- oğlumun doğum günü için hazırlık yap.
Doğumgünümü gayet güzel geçti. En yakınlarla ve az ve öz bir hazırlıkla atlattık.
-ayın kitabı: çocuğunuza sınır koyma
Bu kitap çok önceden okumam gereken bir kitapmış. Öfke problemim büyük ölçüde uçtu gitti. Nasıl davranacağımı bilmediğimdenmiş tüm öfkem.
-çocuklara vitamin başla.
Balık yağına başladık. Ama çok düzenli veremedim çünkü sürekli hastalık ve ilaç kullanmak durumunda kaldık. İlaçlarla da vermek istemedim.
- akrabalarını ara ✔
Aklımdaki bir kaç kişiyi aradım. Yeni ayda devam edeceğim inşallah.
Verimli bir ay olmuş. Eylül’ün diplerde hissettiren enerjisi yoktu çok şükür bu ay. Kasım daha da güzel olsun inşallah
- Yemek planı yap.
Pazartesi- salı: çorba makarna salata
Çarşamba: et/tavuk vs. Pilav
Perşembe: dışardan ya da buzluktan pratik şeyler
Cuma: sebze yemeği pilav
Cumartesi-pazar: baklagil pilav salata
Bu sıralamaya büyük ölçüde uydum.
-haftalık kombin ayarla.
Alışveriş yapmam lazım pantolon hırka vs. İhtiyacım var.
Alışveriş yapıldı. Kombinlerimi çok düzenli olmasa da çoğunlukla önceden ayarladım.
-her hafta bir odaya odaklan ve temizle.
Tüm odalar bitmedi ama gözümde büyüttüğüm yerler bitti. Kalanı da bu ay tamamlarım.
- oğlumun doğum günü için hazırlık yap.
Doğumgünümü gayet güzel geçti. En yakınlarla ve az ve öz bir hazırlıkla atlattık.
-ayın kitabı: çocuğunuza sınır koyma
Bu kitap çok önceden okumam gereken bir kitapmış. Öfke problemim büyük ölçüde uçtu gitti. Nasıl davranacağımı bilmediğimdenmiş tüm öfkem.
-çocuklara vitamin başla.
Balık yağına başladık. Ama çok düzenli veremedim çünkü sürekli hastalık ve ilaç kullanmak durumunda kaldık. İlaçlarla da vermek istemedim.
- akrabalarını ara ✔
Aklımdaki bir kaç kişiyi aradım. Yeni ayda devam edeceğim inşallah.
Verimli bir ay olmuş. Eylül’ün diplerde hissettiren enerjisi yoktu çok şükür bu ay. Kasım daha da güzel olsun inşallah