Anlamiyorum, anlayan yazsin

Uzak dur...

Benim sevgilimde geçen gün bana kaçırayım seni dedi.Tabi bi anlik hevesti vazgecti.İstemeye gelsin o da adam gibi.Seviyosa bulur yolunu gelir

Öf konuda ben engeli kaldırdım baktım o engel koydu o kaldırdı ben engelledimden geçilmiyor

Anlaşılacak birşey yok ki ayrilmissiniz hiçbir gelişme de yok .aklınızdan silin onu artık olmayacak biriymis

Peki ne icin engeli kaldiriyor sonra kaldirdigini hatirlamayip sen benim icin bittin diyor anlamiyorum????

Eğer troll değilsen onu boşver yok ne demek istemiş zartmıymış zurtmuymuş hiç düşünmeye değmez biri anlattığına göre, anca üzülürsün gibi

Madem bitmis gitmis ne bskarsiniz engellimiyim engelsizmiyim diye

Siz adam yerine koyup birde muhatap olmus ne var ne var diye sormussunuz. Belli ki icince ne yaptigini unutuyor

İşin içinden çıkıp napcan, bu ney ya beynim yandı
Ergen ergen, engelledi engelledim açtı kapadı ooyyşşş

Evlenincede böyle devam edersiniz siz iki günede boşanırsınız sonra yine devam edersiniz engelledi engeli kaldırdı beni düşünüyo neyapmaya çalışıyo...

Uzar gider...

Bitir kes unut gitsin, adam gibi ilişki yaşayacağınız zaman adam gibi biriyle başlayın

engeli aç engelle engeli aç engelle gerisini anlamadım ya la başım döndü

Bunları düşünüp,üstüne bir de dert edinip buraya yazacak kadar hayatınız dertsiz,meşguliyetsiz mi? 24-25 yaşında biri değilde 14 yaşında biri yazmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…