anlamadim durumu bu cok bariz bir aldatilma mi?

Çok bariz bir şekilde yakalamışsınız. O kıza mesaj attığı saatlerde size de günaydın diye mesaj atıyormuydu? Sanırım yok böyle bir şey...-Ki atsa bile onun o davranışını asla masum gösteremez- O yüzden onun gelip öyle telefonsuz gitmesi vs. hikayelerine başvurması seni daha fazla inandırmaya çalışmak ki maalesef ben inanmadım. Güç gösterisi bunlar...
Arkadaşça mesajlar olsaydı sana bunu söylemekten çekinmezdi, iş arkadaşım geçen hafta mesajlaştık vs. de demezdi kanımca...

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Güveniyorsam ben telefonuna bakmak zorunda değilim, msnsinin şifresini bilmek zorunda değilim. Kaldı ki zaten beni aldatacak adam msn'sinin şifresini bildiğim halde bile bile oradan aldatmaz, telefonunu karıştırdğımı bile bile oradan aldatmaz...

Ama şaşırdığım bir şeyi söylemek isterim. Çok fazla ayrılık lafı ettim artık limitimi doldurdum demişsiniz. Aldatıldığınızı bile bile limitiniz olduğu için ilişkinize devam etmek ne kadar doğru sizce? Bence doğru kabul edilecek bir yanı yok... Şu an aldatıldığınızdan emin değilsiniz fakat emin olursanız limitine falan bakmayın derim! Ayrıca iyice konuşun onunla, kendine gelmesi gerekiyor, hem yalan söylemeler hem samimi mesajlar hiç hoş olmamış...

emin olsam inanin bir saniye durmam bunu cok acik yureklilikle soyluyorum cunku kiskancim kaldiramam hem kendime hem ona zarar veririm biliyorum kendimi, ama gercekten su durumda emin olmam, acabalarimin olmamasi lazim. ortada gozgoregore solenmis yalan var buda cok agir baska zaman olsa buna bile musama etmezdim ama nedense suan aklim karisik. yani yazdim yukarda bahanesi olmasada acaba kendince garip bir inat yapti sonrada donemedimi diyorum.cunku benim hasssiyetimi biliyor, zaten gergndik aciklayamayacagindan mi korktu diyorum. malesef acabalarim var. yani ona soyledim acik soyle kavgalar su bu hepsi gecer ama bana bunu yapma nolur diye, beni azcikin seviyorsa bu kadar cirkinlestirirmi olayi. beni seviyor demek ki bu kadar israr ediyor, yok diyor, tepki gostersede pesimden geliyor, ciddiyim nedne boyle bisi yapip iliskimize zarar verim diyor. benimde hatalarima, ters tepkilerime ragmen her kavgada o sonrasinda daha sicak yaklasiyor ama onra yine basa geliyor, o hergunku gunaydin msjlari niye, niye sadece normal konusma varda isle ilgili hic bisi yok. ha garp bir konusmada yok dedim ya, nasilsin, napiyon, bugun yoruldum, suraya gittim falan diye normal seyler. ayrica banada hergun gunaydin msj atr. genelde evden cikmadan atar, kizada sanirim ise gider gitmez atmis msjlari saatler onu gosteriyor.

O zaman çok dert etmeyin ama takipte olun...

sen hep iliskiyi bitirmeye getiriyorsun ben erkek olarak yapmiyorum ne halin varsa gor falan dedi.sonra baktim cidden ayrilma noktasina gelicez, ben biraz sakinlestim cunku emin olamadim...

Yorumların geneline erkek arkadaşınızı savunur, ilişkinizi bitirmek istemediğinizi vurgular şekilde cevap vermişsiniz... Doğal olarak bir şey olmamış gibi devam edeceksiniz de bizimle dertleşmek istediniz herhalde...

7 aylık bir ilişkide çok kereler "ayrılalım" dediğiniz için limiti doldurduğunuzu, tepkili yaklaşmak istemediğinizi söylemişsiniz... Sağlıklı psikolojide bir insan 7 ayda onca kez ayrılığı gündeme getirmez, demek yolunda gitmeyen bir şeyler var ama onu kaybetmek istemediğiniz için "halı altına itiliyor"... Ki anlamadığım şeydir: "Sevgilim bile olsa özeline girmem yanlıştı" diyerek hesap soramıyorsunuz... Madem bunun bu kadar farkındasınız neden böyle bir şey yaptınız? Eğer onunla yüzleşecek, hesap soracak cesaretiniz yoksa o telefona dokunmayacaktınız, demek bunu yapma ihtiyacı hissettiniz, üstelik yanlış olduğunu bildiğiniz halde... Şimdi her şeyi öğrendiniz, "Emin olamıyorum" diyorsunuz ama bu daha çok "kabul etmek istememek"... Baksanıza, neredeyse her yoruma cevaben "Onu kaybetmek istemiyorum" demişsiniz...

Hepsini geçelim... "Ben erkek olarak ayrılalım demiyorum, ne halin varsa gör" demesi bile ne kadar "umrunda olduğunuzun" göstergesi... Şimdi buna da "Ama ben çok ayrılalım dedim" diyeceksiniz... Olsun... Kaybetmekten korkan adam, böyle laflar etmez... Telefonunda şu an hesap soramadığınız o mesajlarla bu "Ne halin varsa gör" cümlesini birleştirince her şey ayan beyan ortaya çıkıyor...

Ha ama siz bu mesajları görür sonra susar, "Ayrılalım" diye ortaya atılınca o da "Ne halin varsa gör" dedi diye korkup geri adım atmaya devam ederseniz böyle, aldatılmadıysanız da en yakın zamanda korktuğunuz başınıza gelebilir... Rest çekecek kadar cesursanız devamını getirin, hatalıysa o peşinizden koşup affettirsin kendini... (Hatalı değilse neden "ayrılalım" diyorsunuz?) Bunlar çok silik, kendine güvensiz ve itici hareketler... Özellikle erkeklerde "derin dordurucu" etkisi yapar... O nedenle "Ne halin varsa" gör raddesine geliniyor zaten...

canım aklımda acabalar var diye rahat edemiyorum demişsin keşke orda tartışma esnasında beni gerçekten seviyorsan ve aranızdaki muhabbet dediğin şekildeyse hemen şimdi o kızı ara deseydin sevgilim şu an yanımda ve mesajlarımızı yanlış anladı benim seninle arkadaşlıktan farklı bi yakınlığım olmadığını ve 'olamayacağını' sende söylermisin rica etsem deseydi..hem sen rahatlardın hemde bişey olma ihtimali varsa bile bi set çekilmiş olurdu sonuçta o istese sen yapmazmısın

soylediklerinizin bir cogu dogru, ama insanlar hayatlarini her zaman cok mantikli sekilde, dusunduklerini birebir uygulayarak geciremezler yani hatalar yaparlar ve bazen bu hatalarini toplamalari zor olur. siz belki hayatinizin hic bir doneminde yapmamis olabilirsiniz, ya da yapmaya tahammulunuz olmaya bilir ben boyle anladim yazdiklarinizdan. amacim evet oncelikli dertlesme, zaten ayrilmak istemeyi kafaya koysaydim herhalde daha fazla uzulmemek icin konusmaz, mumkun mertebe baska seylere odaklanirdim. ama hicbirsey olmamis gibi gulluk gulustanlik devam edebilseydim bu kadar kafam karisik ve uzgun olmazdim. ben kendi adima en az yarayla kurtulmak istiyorum. sevgilimi seviyorum, onunda beni sevdigini dusunuyorum(bazen geldigimiz noktalarda bana acaba dedirtsede). zor bir donemdeyim, hayatimda bazi sikintilar ve ister istemez bu sevgilimle olan iliskime yansidi, ayni sekilde erkek arkadasim icinde gecerli benzer durumlar. ikimizde hatalar yaptik, onun siniri, benim aliskin olmadigim bu sinir bizi yipratti.ustuste karslikli hata yaptik ama sonucta kimse kimseyi birakmadi. burda kaybetmek istemiyorum derken gormek istemiyorumdan cok evet suan iliskimiz kotu gidiyor(ama suana kadar olan insanlar biz degiliz kendimden biliyorum) ama toplayabilirmiyiz bir sans daha verdik karsilikli, diger sikintilarimiz geciyor belki duzeliriz diye dusunuyorum (yanliz ve ya dogru), ama diger taraftan ben bu olayda ona inandim dogru/yanlis bir sebeten yalan soyledi ama bende hata yaptim diyip denemeye karar verdim ama simdi baska bakis acilarini gorunce aldatildiysam o zaman durum farkli olur. daha fazla sans olmaz, o yuzden akil danismak istedim, ona tekrar konusup soramam diye yorumlari dinleyip ne yapicama daha kolay karar vermek istedim.belki basina benzer seyler ya da benden daha skain dusunen insanlarin yorumlarina ihtiyacim var.

Bir şey sormak istiyorum kız sevgilinizin hayatında biri olduğunu biliyor mu ,sizden haberdar mı ?

Bence sevgiliniz kıza ilgili kızdan net cevaplar alamadığı için tamamen kaybetmektense ilerde belkii diyerek şansını sonuna kadar kullanıyor gibi bir düşünce oluştu bilemiyorum..

bende bu itimali dusunuyorum ama uuzun suredir tanidig bir kiz, 1 sene onceki olaydan bahsetmis, bizde iste cumartesi sabaha kadar calistik demis kiz bu ibare eski is yerinden olabilecegini dusundurde nedense (yanilabilirim) gerci iki tane o isimden kisi var hatirlamiyom bile su bu diye lafi cevirdi, sacmaladi boyle bir durumda var yani neden uzun suredir tanidigi birini simdi boyle denesin, bu da dusunduruyor beni. ben kizi tanimiyorum ama cogu kisi beni biliyor, gecenlerde yanimda (kizin sekreter oldugunu iddia ettigi yerdeki) adamlardan birini arad yaninda benim oldugumu falan soyledi, bir cok kisiye soyluyor, yeni calistigi yere goturdu sirf beni tanistirmak icin, genelde bahseder ama bilmiyorum yinede bilip bilmedigini.

Bir süre, çok ciddi adımlar atmadan, aranızdaki diğer sıkıntıların tamamen geçmesini bekleyin bence. Öteki kızla bir şey olmamış anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla. Belki öylesine bir sohbet ihtiyacı duydu erkek arkadaşınız, ama siz konuyu gündeme getirince de, kendince iş daha büyümesin diye, mesajları silmek, altta kalmamak için de "ne halin varsa gör" gibi laflar etti.

7 ay çok uzun bir süre sayılmaz ve bu sürenin bir kısmı da çalkantılı geçmiş anlaşılan, dolayısı ile birbirinizi biraz daha tanıyıp ondan sonra bu iş yürür ya da yürümez kararını daha sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

ahh ahh en kotu huyu burnundan kil aldirmaz umarim beni bu kadar buyuk bir yalanin icine alet etmiyordur. bu kadar acimasiz birini sevmemisimdir.

canım bence de erkek arkadaşın çapkın bir insan, öyle belki de heyecan olsun diye (yaparlar ya bazen) laf atmıştır tanıdığı birilerine; ama umrunda olmadığını düşünmüyorum, sana ne halin varsa gör derken blöf yapmış olabilir diye düşünüyorum. bundan sonra takipte ol sen, erkek arkadaşına da birazcık çaktır onun izinde olduğunu. kolay gelsin :))

yani ben ne kadar hassas oldugumu daha oncede o gunde dile getirdim. umrunda olmasam yaptim diyip kestirir atar gibime geliyor ya da umrundaysam boyle bisi yapmaz gibi. ama iste insan davranislari 2+2=4 kadar kesin degil. tesekkur ederim, hicte yapamam ya su takip olaylarini bakalim umarim kendimi toplar ve onume bakabilirim. yorumlariniz, fikirleriniz icin cok tesekkurler.

yapıcı olmak adına fikirlerimi sundum. ama seninki yalan söylüyorsa yapacak birşey yok. hani derler ya yalandan kork yılandan korkmadığın kadar. yalan söyleyen bir adamla şahsen benim hiç bir işim olmaz. bugün mesaj atar ilişkim yok der, yarın ilişkiye girer ilişkim yok der, sen evlilik hayali kurarken bakmışsın o başkasıyla evlenir. Yalan varsa evlilik yapmaz evcilik oynarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…