• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı şaşırdım:(

arkadaşlar. 7 yıllık evli 8 aylık 2. bebeğime hamileyim. yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunu karıştırırken bi kadın resmi gördüm. bu kim dedim işyerinden bi kadın dedi sende ne geziyor resmi dediğimde saç renkleri ile ilgili bir konu konuşuluyormuş o da benim saçım bu renkti diye yollamış. bende bağırdım çağırdım aldatıyorsun sen beni diye. bana güvenmiyormusun nasıl böyle birşey düşünürsün falan filan. neyse tamam dedim 2 gün sonra eşime watsaptan sabah bir mesaj yoldayım ofise gidiyorum diye. ben de hemen tamam bende geliyorum yazdım belki bir cevap gelir diye ama cevap falan gelmedi. aynı kadından gelmişti mesaj. ben yine kıyameti kopardım sen beni aldatıyorsun diye. saçmalama o iş arkadaşım ofisin anahtarı bende o da erken geleceği için mesaj atmıştır. dedi. ama ben tatmin olmadım içime bi kurt düştü sürekli telefonunu watsabını skypeye kontrol ettim. kadını adıyla kaydetmişti değiştirmedi telefonu parmak iziyle açılıyordu benim parmak izimi de tanıttı. eve geliş gidişlerinde bir değişiklik yok. fazla ilgili değildi hiç değişmedi. ama içim de hep bir şüphe korku beni yedi bitirdi hatta fiziksel ve ruhsal yönden çöküntüye uğradım kilo vermeye başladım. aralarında birşey olmadığı ortada ama içimdeki şüphe korku geçmiyor. kadının telefonunuda aldım kaydettim sürekli ikisi aynı anda aktifmi diye bakmaya başladım. eşim seni inandırmak için ne yapayım istersen işten ayrılayım dedi ama ben ayrıl diyemedim. eşimde birşey yoksa bile ortamları kötü. bi kadın eşinden başka bir erkeğe nasıl foto yollar nasıl lakayt davranır ben anlayamıyorum aklım almıyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben mi abartıyorum acaba. bu durumdan nasıl kurtulacağım??:KK43:(((
Bana da eşiniz masummuş gibi geldi..

kadının face sine bakıyorum. hep eşiyle çocuğuyla fotolar koyuyor. ama kendime bunu anlatamıyorum saplantı oldu resmen.

hamilelik psikolojisi tatlim.. birde kadin evli ve cocuklu.. yani benim esim bu Kadar tepkiye birde sifreleri degistirir gicikligina telide elinden birakmazdi.. biraz daha üstüne gitme bence adamin :)

İş ortamında bu gibi şeyler olabiliyor bazen, saatlerce aynı yerde her gün birbirleriyle oldukları için aralarında rahat davranma durumu çıkıyor. Bence abartmışsınız, aldatma gibi bi durum olsa emin olun adını ahmet mehmet diye kaydeder o fotoyu silerdi... Ya da siz fotoyu gördükten sonra temkinli olurdu, saatleri değişirdi hal hareketleri tip tip olurdu...

Takıntı yapmayın, eşinizi de kendinizi de boş yere gerip durduk yere adamı yapmasa bile başkalarına itersiniz bu güvensizlikle...

Bu iki olay da şüphe uyandırıyor ama kesin aldatıyordur denmez. Çaktırmadan takip et bence,ona güvendiğini sansın eşin.

Merhaba kızlar nasıl başlıyacağımı bilmiyorum konu başlığındaki gibi gerçekten kendimi değersiz hissediyorum. 4 aylık evliyim ve evliliğim bi kaosla başladı nikahımınız düğünden 2 hafta önce oldu,düğünüme ise 1 gün kala alışverişe çıktık eşim,annesi,annem,kız kardeşleri ve benim kuzenim,görümcemin 1 tanesi hasta ve biz kıyafet bakarken mağazada rahatsızlanmış bunu bana kimse söylemedi kaynanam o halde hala bak bak kıyafet al al diye israr ediyor tabi ben görümcemin hastalığından habersiz kıyafet deniyorum sonra o mağazadan çıktık kuzenim banada kıyafet bakalım dedi ((bu arada bu kuzenimi teyzem ve eşi ayrı olduğundan face ve tel harici görmedim ve birşeyler paylaşmadım bu yüzden onu kıramıyorum)) tabi eşim sinirlendi annemin,kuzenimin yanında bana kızdı kardeşim hasta diyerek eve gittik bana bi ton laf etti surat astı o gün anladım ki hal haraketinden ailesi ve kardeşleri onun için önemliydi bense dışarıdan bi yabancı gibiydim nikah olmasaydı ayrılmayı çok düşündüm ama nikah vardı arada. Neyse düğün öyle böyle oldu düğünde birde takılarım çalındı bu bizim sinirlerimizi iyice gerdi çünkü ailemin ve eşimin ailesinin durumu iyi değildi o bizim desteğimiz olacaktı. Bunları atlattık derken eşimin memleketine gezmeye gittik eşim gece 2 lere kadar dışarıdaydı içip geliyodu ve ben düşük yaptım bebeğimi kaybettim. 1 gün olsun beni takıp koluna gezdirmedi memnekette ve 4 ay geçti 5. aya girdik tavırları değişti ailemi tınlamıyor benimle anca afedersiniz yatak odasında muhattap oluyor yoksa takmıyor. Ne yapmalıyım çok çağresizim kaynanam bana karşı iyi gibi gözüyor oğluna ağlıyor ailemi kötülüyor,ailem buna rağmen cebimize harçlığımızı koyup her ihtiyacımızı görüyor bi akıl verin nolur çok çağresizim bıktım artık yoruldum 4 ayda.

Merhaba kızlar nasıl başlıyacağımı bilmiyorum konu başlığındaki gibi gerçekten kendimi değersiz hissediyorum. 4 aylık evliyim ve evliliğim bi kaosla başladı nikahımınız düğünden 2 hafta önce oldu,düğünüme ise 1 gün kala alışverişe çıktık eşim,annesi,annem,kız kardeşleri ve benim kuzenim,görümcemin 1 tanesi hasta ve biz kıyafet bakarken mağazada rahatsızlanmış bunu bana kimse söylemedi kaynanam o halde hala bak bak kıyafet al al diye israr ediyor tabi ben görümcemin hastalığından habersiz kıyafet deniyorum sonra o mağazadan çıktık kuzenim banada kıyafet bakalım dedi ((bu arada bu kuzenimi teyzem ve eşi ayrı olduğundan face ve tel harici görmedim ve birşeyler paylaşmadım bu yüzden onu kıramıyorum)) tabi eşim sinirlendi annemin,kuzenimin yanında bana kızdı kardeşim hasta diyerek eve gittik bana bi ton laf etti surat astı o gün anladım ki hal haraketinden ailesi ve kardeşleri onun için önemliydi bense dışarıdan bi yabancı gibiydim nikah olmasaydı ayrılmayı çok düşündüm ama nikah vardı arada. Neyse düğün öyle böyle oldu düğünde birde takılarım çalındı bu bizim sinirlerimizi iyice gerdi çünkü ailemin ve eşimin ailesinin durumu iyi değildi o bizim desteğimiz olacaktı. Bunları atlattık derken eşimin memleketine gezmeye gittik eşim gece 2 lere kadar dışarıdaydı içip geliyodu ve ben düşük yaptım bebeğimi kaybettim. 1 gün olsun beni takıp koluna gezdirmedi memnekette ve 4 ay geçti 5. aya girdik tavırları değişti ailemi tınlamıyor benimle anca afedersiniz yatak odasında muhattap oluyor yoksa takmıyor. Ne yapmalıyım çok çağresizim kaynanam bana karşı iyi gibi gözüyor oğluna ağlıyor ailemi kötülüyor,ailem buna rağmen cebimize harçlığımızı koyup her ihtiyacımızı görüyor bi akıl verin nolur çok çağresizim bıktım artık yoruldum 4 ayda.

öncelikle cocuk yapma sakın dört ayda nezaman cocuk yaptın ne zaman düşürdün , sen daha adamı tanı , daha yıl dolmadan değişen adamdan bence sana hayır gelmez arkadasım ,

öncelikle cocuk yapma sakın dört ayda nezaman cocuk yaptın ne zaman düşürdün , sen daha adamı tanı , daha yıl dolmadan değişen adamdan bence sana hayır gelmez arkadasım ,
Ne yapacağımı bilmiyorum yoruldum çekip gidesim var ama ailem eşya borçlarımı ödüyor hala intiharı bile düşünüyorum mantıksız biliyorum ama ne yapmalıyım

Anlayamadim, Sitare'nin konusuyla bir ilgisi var mi bunun?

ben eşinize inanmadım
sizinkine benzer konu açan arkadaşlar genelde şüphelerinde haklı çıktılar
bkz: nice1985

Burda bazi kisiler hormonlarla alakasi oldugunu düsünüyor ama ne alaka...?adama is arkadasindan herhangi mesaj gelme haklisinizda,elin evli cocuklu kadini sacinin rengini soracak baska erkek bulamamismida ona sormus ve esi bu yazismalarin hepsini silmis...burda bence baskasinin hormanlari tavan yapmis

Sizin yerinizde olsam arada sirada esinizin isyerini gider bi gösterirdim kendimi...ve esinize bu durumdan rahatsiz oldugunuzu ve kesinlikle bu bayanla yazismasini istemediginizi söyleyin.Eger size "istersen isi birakirim" dediyse bunuda yapar sanirim..

Şeytan hala sürekli vesvese veriyör. Bu da benim günlük hayatımı etkilemeye başladı. Dün beni seviyormusun diye sordum. Bu nasıl soru senden başka kimim var benim dedi. İşten de bana seni çok seviyorum iyiki benimsin gibi mesaj atıp şarkı yollamis ne güzel bir davranış ama bu seferde bunlar gerçek düşüncelerimi yoksa hedef mi şaşırtmaya mi çalışıyor diye düşünmeye başladım :(

bana masumca gelmedi ama sadece bi resimle birşey ispatlayamazsın daha fazla delile ihtiyacın var kafanada takma herşey olacağına varır

Çok alakasız şeyller düşünüyorsunuz hiç öyle bi aldatma durumu varmış gibi durmuyor.Ama gebelik psikolojisi heralde şuan sizdeki.Olur öyle:))))

İş ortamında bu gibi şeyler olabiliyor bazen, saatlerce aynı yerde her gün birbirleriyle oldukları için aralarında rahat davranma durumu çıkıyor. Bence abartmışsınız, aldatma gibi bi durum olsa emin olun adını ahmet mehmet diye kaydeder o fotoyu silerdi... Ya da siz fotoyu gördükten sonra temkinli olurdu, saatleri değişirdi hal hareketleri tip tip olurdu...

Takıntı yapmayın, eşinizi de kendinizi de boş yere gerip durduk yere adamı yapmasa bile başkalarına itersiniz bu güvensizlikle...
doğru söylüyorsun. dün eşimle enine boyuna konuştum konuyu. çok rahatsız olduğumu söyledim. psikolojik ve fiziksel çöküntü yaşadım resmen. o da bu sefer beni dinledi ve ben olmayan birşey için ne açıklama yapacağımı bilemedim önemsemedim dedi. aynı işi yapıyoruz mecbur konuşuyorum dedi. ben konuşmasam da o benimle konuşuyor çünkü iş konusunda benden faydalanıyor dedi. dediğiniz gibi ismini rehberden hiç değiştirmedi. telefonunda benim parmak izimde kayıtlı emin oldum ama hala içimdeki vesvese gitmiyor. ona da daha başka birşey söylemeyeceğim yoksa olmayan birşeyi söyleye söyleye çağıracağım.

Back