arkadaşlar. 7 yıllık evli 8 aylık 2. bebeğime hamileyim. yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunu karıştırırken bi kadın resmi gördüm. bu kim dedim işyerinden bi kadın dedi sende ne geziyor resmi dediğimde saç renkleri ile ilgili bir konu konuşuluyormuş o da benim saçım bu renkti diye yollamış. bende bağırdım çağırdım aldatıyorsun sen beni diye. bana güvenmiyormusun nasıl böyle birşey düşünürsün falan filan. neyse tamam dedim 2 gün sonra eşime watsaptan sabah bir mesaj yoldayım ofise gidiyorum diye. ben de hemen tamam bende geliyorum yazdım belki bir cevap gelir diye ama cevap falan gelmedi. aynı kadından gelmişti mesaj. ben yine kıyameti kopardım sen beni aldatıyorsun diye. saçmalama o iş arkadaşım ofisin anahtarı bende o da erken geleceği için mesaj atmıştır. dedi. ama ben tatmin olmadım içime bi kurt düştü sürekli telefonunu watsabını skypeye kontrol ettim. kadını adıyla kaydetmişti değiştirmedi telefonu parmak iziyle açılıyordu benim parmak izimi de tanıttı. eve geliş gidişlerinde bir değişiklik yok. fazla ilgili değildi hiç değişmedi. ama içim de hep bir şüphe korku beni yedi bitirdi hatta fiziksel ve ruhsal yönden çöküntüye uğradım kilo vermeye başladım. aralarında birşey olmadığı ortada ama içimdeki şüphe korku geçmiyor. kadının telefonunuda aldım kaydettim sürekli ikisi aynı anda aktifmi diye bakmaya başladım. eşim seni inandırmak için ne yapayım istersen işten ayrılayım dedi ama ben ayrıl diyemedim. eşimde birşey yoksa bile ortamları kötü. bi kadın eşinden başka bir erkeğe nasıl foto yollar nasıl lakayt davranır ben anlayamıyorum aklım almıyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben mi abartıyorum acaba. bu durumdan nasıl kurtulacağım??
(((