- Konu Sahibi saadetkaya
-
Aldatılmak üzereyken yakalamışsın.
Henüz birşey olmamış ama belli ki niyet varmış.(erkek arkadaşın tarafından)
napmam gerek bilmiyorumayrilmak istemiyorum cok seviyorum ve yuzdeyuz emin degilim. ama bu saatten sonrada bu olayda kesinlikle emin olamam ne dersem diyim inkar edicek.
aldatmaya yeltenmiş ama yakalamışşın madem korkacağı bişi yok neden msjları siliyor ayrıca karıştırmandan neden rahatsızeşimin telefonunu gözünün önünde karıştırırım,msnsini açar bakarım hiç sesini çıkarmaz çekinip rahatsız oluyosa sakladığı bişi vardır bana göre
çok sevebilirsin ama sevgi temiz kaldığında daha güzeldir. sürekli bu şüphe ile yaşayamazsın, nacizane fikrim: ona açık açık telefonundaki mesajları okuduğunu söyle, daha önce böyle bir şey yapmadığını ama nedense o gün böyle bir dürtü hissettiğini ve sonuç olarak karşılaştığın şeyin vehametini ona güzelce anlat. ben senin yerinde olsam çoktan ayrılmıştım bu arada... hadi gider geceyi bir başkasıyla geçirir ve bundan haberim bile olmaz ama anlattığın durum çok farklı bir boyutta, bu adam resmen kadına ilgi göstermiş kabul edilebilecek bir durum değil. sen ona hoşçakal desen de o seni gerçekten seviyorsa hatasını anlayarak buna er ya da geç engel olacaktır zaten, kaldı ki inkâr etme ve mesajları gidip silme gibi davranışlar senin böyle bir şeyden haberinin olmasını istemediğini çünkü seninle sorun yaşamak istemediğini gösteriyor. sadece bir duyguya ya da bir kaçamağa ihtiyaç duymuş ama bunu samimiyet ve ilgi gibi kavramları da kullanarak yapmaya çalışmış bu biraz düşündürücü.
dediğim gibi yapmalısın, bu hissettiğini kiminle paylaşırsan paylaş onunla paylaşmadığın sürece yenemezsin maalesef :/
haklisiniz ama sevgilim bunu konusabilecegim biri degil, garip bir inatlasma var, yani ben bunu yaptim desem kendi daha kotu duruma dusecegi icin onun yalani degil, benim telini karistirmam sorun olur ve hayatta geri adim atmaz. ha tutar 1 ay sonra geri doner baska turlu ozur diler belki ama hayatta hatasini kabul etmez ve suan onu kaybetmeyi goze alamiyorumbiliyorum sacma geliyor biri bana daha once sorsa inanin sizin yazdiklarinizdan daha sert cikardim ama nedense suan cok farkli hissediyorum ayrica soyledim ona bska biri varsa, ya da canin sikiliyorsa benden biktiysan yeni heycanlar isitiyorsan bana yalan soyleme, tek kelime etmeden basini agritmadan tartismadan cikarim hayatindan beni bu duruma sokma diye daha oncede soylemistim o gunde soyledim. yok oyle bisi hayatimda ciddi bir iliskim varken neden kendi telimden yapim bole bisi riske atim kendimi, baska hat alirim ev telefon kayniyor dedi (bahanesi ayri bir olay ama o kadarda takilmamaliyim snirim ). yani bu kadar bu kadara kandirir mi beni evet kavga ediyoruz, iliskimiz sallaniyor, ama gelecek olanliyoruz, aile ortamlrina sokuyor beni, bu noktaya getirirmi iliskimizi kafam cok karisik
diğer arkdaşlarda doğru söylemiş aldatılma oluyormuş ama çabuk yakalamışsın neden halen çocuk sana tellini göstermiyo yok gizlice siliyo sonra sana veriyo hani bi llaf vardır yarası olan kocunur diye bi laf varya bu da öylebi şey yarası var ki sana onu göstermekten çekiniyo yarası olmasa arkadaşım der gösterir mutlaka aralarında bir şey oldu ara soğumadan önlemini al derim yoksa daha 7 ay da böyle yapan neyse ya ilerde üzülürsün bak senin yerinde olsam saygı olmayan bi ilişkiye devam etmem
Emin misiniz kaza yaptığından hattı ortalardan kaybetmiş olmasın ..Yeni bir hat almak bu kadar zor mu..
peki onlem nasil alabilirim ki
Ahım tuttu deseydin :)
Hat kendi üzerineyse yeni kart çıkarmak zor değil.
Bir de herkesin evinde,kullanmadığı eski model bir telefonu vardır diye düşünüyorum.
Yani seyahate telefonsuz gitmesi gerekmezdi.
ayrılabilirsin biraz tutuşsun gözünü korkut inat yap zaten seviyorsa gururunu ayaklaar altına alıp sana dönmek isteyecektir kimse bu dünyaada vazgeçilmez değildir unutma bunu tatlım beni yanlış anlama sadace ileride üzülmeni istemem o yüzden bunları diyorum
Sen aldatılıyorsun yada üzeresin sevgilinin tlfununu karıştırmak normalken
onun yaptığı şeyin daha seviyesizce olmasına rağmen o an nasıl net tepki gösterememişsin anlamadım
o an bunun önemi olurmu ya...Sevdiğiyle insanın mesafesi olurmu ya ben herşeyinden haberdar olmalıyım
herşeyini bilmeliyim tlfn ne ki hele birde bilmediğim biriyle flört boyutunda msjlaşmalar görücem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?