• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamadim durumu bu cok bariz bir aldatilma mi?

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
sevgilimle 7 aydir birlikteyiz, gecen haftasonu sevgilimin evindeyken nedese onun telefonuna bakma ihtiyaci hissettim, kaldi ki suana kadar hic boyle seyler yapmamistim (ne maili, ne telefonu, ne evi). ama bisiler durttu iste. ve bir bayanla msjlasmalarini gordum(5 gunluk history gordum,). bu bayana haftaici hergun gunaydin msji atmis, sonrasinda naber, nasilsin, yogundu bugun, sunu yaptim falan gibi seyler yaziyor. telefonuna izinsiz baktigim icin (normalde boyle bisi yapmam, ve bunu soyleyemedim,utandim), baska bir bahaneyle telefonunu istedim ama bana vermedi kendi eline aldi,garip bisiler oldu benim olayla ilgili gerginligim daha onceki tartismamiz derken olay garip bir havaya burundu ve bu inat ettim telefonu gostermicem sanaya geldi.baya israr ettim, once isi sakaya vurdurdum, ama sonra inatlastigini gorunce benim icin onemli kafama bisi takildi nolur gosterirmisin dedim. neden falan dedi, sakince guzelce iste gozume boyle bir msj carpti dedim, ilk basta inkar etti. yok oyle bisi kimse ile msjlasmadim ne alaka dedi. sonra kizin ismini bile soleyince eski is yerinden bir arkadasimla bir ki kere msjlastik, bir is yapicaktik eski is yerimle sana bahsetmistim (soylemisti) orda sekreter sabah ise gittimi diye boyle bir msj oldu dedi. ama birden fazla diyince en fazla ikidir o da bir onceki hafta dedi. ama mesajlar o haftaya aitti, ayrica 5 un boyunca sabah 8 civarlarinda gunaydin msjlari hep vardi hatta birinde gunaydin cirkin:) gibi samimi bi ifadede vardi, ama kiz daha soguk sadece gunaydin, yogundum, falan filan gibi normal seyler yazmis. ama fazla inat edemedim cunku dahada ayrinti versem bu sefer telefonunu karistirdigim ortaya cikicakti, gerci bu kadar seye ragmen bu ihtimali dusunmemesine hic anlam veremiyorum orasida ayri ya. neyse kavga gurultu,madem telefonu gostermiyorsun beni aldatiyorsun o zaman biter bu iliski faland edim. hatta evden cikmaya yeltendim, hic bisi demedi hatta daha onceki kavgalarimizi acti, sen hep iliskiyi bitirmeye getiriyorsun ben erkek olarak yapmiyorum ne halin varsa gor falan dedi.sonra baktim cidden ayrilma noktasina gelicez, ben biraz sakinlestim cunku emin olamadim, yalan soyluyordur ama garip bir inatta vardir inadindan geri adimda atmaz. bu bir ara lavaboya gitti telefonuyla elinde sonra cikti ben acik konus ne varsa sole, durum herneyse anlat dedim. sonra bu iste soeldigim gibi al telefonu bak dedi ama msjlari silmis tabi. diyemedim bisi.mesajlarda da cok ciddi biisi gormedim, belkide gunahini aliyorum basit bir erkeklik gururu yapmisitir diye uzatmadim. sonucta baristik bir hafta gecti arkadasima anlatma ihtiyaci hissettim ciddi anlamda seni kandiriyor o kizla bisi olmasa aralarinda bu noktaya gelemzdi dedi ve beni asiri huylandirdi sizce durum nedir? aldatiliyormuyum?

Aldatılmak üzereyken yakalamışsın.
Henüz birşey olmamış ama belli ki niyet varmış.(erkek arkadaşın tarafından)

Aldatılmak üzereyken yakalamışsın.
Henüz birşey olmamış ama belli ki niyet varmış.(erkek arkadaşın tarafından)

napmam gerek bilmiyorum :( ayrilmak istemiyorum cok seviyorum ve yuzdeyuz emin degilim. ama bu saatten sonrada bu olayda kesinlikle emin olamam :( ne dersem diyim inkar edicek.

aldatmaya yeltenmiş ama yakalamışşın madem korkacağı bişi yok neden msjları siliyor ayrıca karıştırmandan neden rahatsız:19:eşimin telefonunu gözünün önünde karıştırırım,msnsini açar bakarım hiç sesini çıkarmaz :20:çekinip rahatsız oluyosa sakladığı bişi vardır bana göre:41:

napmam gerek bilmiyorum :( ayrilmak istemiyorum cok seviyorum ve yuzdeyuz emin degilim. ama bu saatten sonrada bu olayda kesinlikle emin olamam :( ne dersem diyim inkar edicek.

çok sevebilirsin ama sevgi temiz kaldığında daha güzeldir. sürekli bu şüphe ile yaşayamazsın, nacizane fikrim: ona açık açık telefonundaki mesajları okuduğunu söyle, daha önce böyle bir şey yapmadığını ama nedense o gün böyle bir dürtü hissettiğini ve sonuç olarak karşılaştığın şeyin vehametini ona güzelce anlat. ben senin yerinde olsam çoktan ayrılmıştım bu arada... hadi gider geceyi bir başkasıyla geçirir ve bundan haberim bile olmaz ama anlattığın durum çok farklı bir boyutta, bu adam resmen kadına ilgi göstermiş kabul edilebilecek bir durum değil. sen ona hoşçakal desen de o seni gerçekten seviyorsa hatasını anlayarak buna er ya da geç engel olacaktır zaten, kaldı ki inkâr etme ve mesajları gidip silme gibi davranışlar senin böyle bir şeyden haberinin olmasını istemediğini çünkü seninle sorun yaşamak istemediğini gösteriyor. sadece bir duyguya ya da bir kaçamağa ihtiyaç duymuş ama bunu samimiyet ve ilgi gibi kavramları da kullanarak yapmaya çalışmış bu biraz düşündürücü.
dediğim gibi yapmalısın, bu hissettiğini kiminle paylaşırsan paylaş onunla paylaşmadığın sürece yenemezsin maalesef :/

aldatmaya yeltenmiş ama yakalamışşın madem korkacağı bişi yok neden msjları siliyor ayrıca karıştırmandan neden rahatsız:19:eşimin telefonunu gözünün önünde karıştırırım,msnsini açar bakarım hiç sesini çıkarmaz :20:çekinip rahatsız oluyosa sakladığı bişi vardır bana göre:41:

suana kadar hic boyle brsey olmadi. telefonunu hic saklamadi bu kadar suredir, hep gozonundeydi, yanimda konustu, disari ciktigimizda bana verdi. ama bende hic kristirma, sorma, bakma olaylarina girmedim. bir kac gun once benzer bir konuda problem yasadik benim telim caldi buda gicik bir skeilde kim o bakcam vs diyince bende kizdim ne bu ya gostermiyorum ne bu davranis diye kizdim. goya o yuzden basta gostermedi telefonunu tmam bu kismi anlarim, ama sonra inat etme bu onemli bisi diyip acikladim ona ragmen gostermemesi ilginc.

Tipik erkek mantığı...Kendisi konuşup mesajlaştığı için,senin de yapmandan korkuyor.
Bence bunu da kullanarak açık açık konuşabilirsin.

çok sevebilirsin ama sevgi temiz kaldığında daha güzeldir. sürekli bu şüphe ile yaşayamazsın, nacizane fikrim: ona açık açık telefonundaki mesajları okuduğunu söyle, daha önce böyle bir şey yapmadığını ama nedense o gün böyle bir dürtü hissettiğini ve sonuç olarak karşılaştığın şeyin vehametini ona güzelce anlat. ben senin yerinde olsam çoktan ayrılmıştım bu arada... hadi gider geceyi bir başkasıyla geçirir ve bundan haberim bile olmaz ama anlattığın durum çok farklı bir boyutta, bu adam resmen kadına ilgi göstermiş kabul edilebilecek bir durum değil. sen ona hoşçakal desen de o seni gerçekten seviyorsa hatasını anlayarak buna er ya da geç engel olacaktır zaten, kaldı ki inkâr etme ve mesajları gidip silme gibi davranışlar senin böyle bir şeyden haberinin olmasını istemediğini çünkü seninle sorun yaşamak istemediğini gösteriyor. sadece bir duyguya ya da bir kaçamağa ihtiyaç duymuş ama bunu samimiyet ve ilgi gibi kavramları da kullanarak yapmaya çalışmış bu biraz düşündürücü.
dediğim gibi yapmalısın, bu hissettiğini kiminle paylaşırsan paylaş onunla paylaşmadığın sürece yenemezsin maalesef :/

haklisiniz ama sevgilim bunu konusabilecegim biri degil, garip bir inatlasma var, yani ben bunu yaptim desem kendi daha kotu duruma dusecegi icin onun yalani degil, benim telini karistirmam sorun olur ve hayatta geri adim atmaz. ha tutar 1 ay sonra geri doner baska turlu ozur diler belki ama hayatta hatasini kabul etmez ve suan onu kaybetmeyi goze alamiyorum :( biliyorum sacma geliyor biri bana daha once sorsa inanin sizin yazdiklarinizdan daha sert cikardim ama nedense suan cok farkli hissediyorum :( ayrica soyledim ona bska biri varsa, ya da canin sikiliyorsa benden biktiysan yeni heycanlar isitiyorsan bana yalan soyleme, tek kelime etmeden basini agritmadan tartismadan cikarim hayatindan beni bu duruma sokma diye daha oncede soylemistim o gunde soyledim. yok oyle bisi hayatimda ciddi bir iliskim varken neden kendi telimden yapim bole bisi riske atim kendimi, baska hat alirim ev telefon kayniyor dedi (bahanesi ayri bir olay ama o kadarda takilmamaliyim snirim ). yani bu kadar bu kadara kandirir mi beni :( evet kavga ediyoruz, iliskimiz sallaniyor, ama gelecek olanliyoruz, aile ortamlrina sokuyor beni, bu noktaya getirirmi iliskimizi :( kafam cok karisik :(

diğer arkdaşlarda doğru söylemiş aldatılma oluyormuş ama çabuk yakalamışsın neden halen çocuk sana tellini göstermiyo yok gizlice siliyo sonra sana veriyo hani bi llaf vardır yarası olan kocunur diye bi laf varya bu da öylebi şey yarası var ki sana onu göstermekten çekiniyo yarası olmasa arkadaşım der gösterir mutlaka aralarında bir şey oldu ara soğumadan önlemini al derim yoksa daha 7 ay da böyle yapan neyse ya ilerde üzülürsün bak senin yerinde olsam saygı olmayan bi ilişkiye devam etmem

haklisiniz ama sevgilim bunu konusabilecegim biri degil, garip bir inatlasma var, yani ben bunu yaptim desem kendi daha kotu duruma dusecegi icin onun yalani degil, benim telini karistirmam sorun olur ve hayatta geri adim atmaz. ha tutar 1 ay sonra geri doner baska turlu ozur diler belki ama hayatta hatasini kabul etmez ve suan onu kaybetmeyi goze alamiyorum :( biliyorum sacma geliyor biri bana daha once sorsa inanin sizin yazdiklarinizdan daha sert cikardim ama nedense suan cok farkli hissediyorum :( ayrica soyledim ona bska biri varsa, ya da canin sikiliyorsa benden biktiysan yeni heycanlar isitiyorsan bana yalan soyleme, tek kelime etmeden basini agritmadan tartismadan cikarim hayatindan beni bu duruma sokma diye daha oncede soylemistim o gunde soyledim. yok oyle bisi hayatimda ciddi bir iliskim varken neden kendi telimden yapim bole bisi riske atim kendimi, baska hat alirim ev telefon kayniyor dedi (bahanesi ayri bir olay ama o kadarda takilmamaliyim snirim ). yani bu kadar bu kadara kandirir mi beni :( evet kavga ediyoruz, iliskimiz sallaniyor, ama gelecek olanliyoruz, aile ortamlrina sokuyor beni, bu noktaya getirirmi iliskimizi :( kafam cok karisik :(

hayatım bütün erkeklerin aklının bir köşesinde poligami(çok eşlilik) vardır. Konuşmalarından anladığım kadarıyla şu an sana en azından bedensel olarak sadık ama fikirsel olarak bazen yabancı sulara açılıyor. Bu da bana göre doğal bir süreç ama bu süreci senin kontrol etmen lazım. "başka hat alırım" kısmı tamamen hikaye. zira başka hatta başka telefon gerekir. bu durumda sen de sorarsın "bu telefon ne için?" diye. senin ona sonsuz güveninden kaynaklı kafasını biraz camdan dışarı uzatmış. tekme atmayacaksan yapacağın şey onu tutup içeri çekmek. bunu da ne kadar farkettirmeden yaparsan ileride senin için o kadar iyi olur.

bütün erkekler evlilikten ve onun getirdiği sorumluluktan korkar. Bu durumda senin sorumluluk alman gerekiyor. bizler ayrıntıcıyız ama erkekler doğrudan düşünür. yani "evimiz pembe pancurlu olsun, üzerinde kelebek resimleri olsun vs vs" erkek için hiçbirşey ifade etmez. "Seninle mutlu olacağımız bir yuvamız olsun başka birşey istemem" işte bu söz damardan girmeni sağlar. sonrasında kanını çekebilirsin :)

bu olayda ise durum şu: olayı açıkça konuşmuşsun zaten. diyecek tek sözün şu kalmış. "Bembeyaz bir hayata siyah bir noktayla başlayamayız(başlayamam değil, başlayamayız) senin beni en az benim sevdiğim kadar sevdiğini biliyorum ve sana güveniyorum. Buna rağmen farklı bir düşüncen varsa şimdi bilmek isterim. daha sonra değil. şimdi!. Benimle devam etme kararındaysan da senden rica ediyorum benim yalnış anlamama sebebiyet verecek hiçbir davranışta bulunup bu güzel beraberliğimizde siyah noktalar oluşturma... yada kendi sözlerinde buna benzer şeyler söyle.

ben 5 yıllık evliyim ve evliliğimi buna borçluyum. geride hiçbir siyah nokta bırakmadım. bir düğünde bile bir bayan arkadaşıyla samimi olarak dansediyorsa içime atmadım(siyah nokta) ve kafama yatmayan birşeyler varsa akşam eve geldiğimizde "şu arkadaşınla ilgili bilmem gereken birşey var mı?" diye sordum ve aldığım cevaba inandım. eşime güvendim ve güvendiğimi ona hissettirdim. şu anda eşim "canım bir planımız yoksa bu akşam arkadaşlarımla şurda buluşacağız" diyecek kadar açık sözlü. darısı başına :1:

diğer arkdaşlarda doğru söylemiş aldatılma oluyormuş ama çabuk yakalamışsın neden halen çocuk sana tellini göstermiyo yok gizlice siliyo sonra sana veriyo hani bi llaf vardır yarası olan kocunur diye bi laf varya bu da öylebi şey yarası var ki sana onu göstermekten çekiniyo yarası olmasa arkadaşım der gösterir mutlaka aralarında bir şey oldu ara soğumadan önlemini al derim yoksa daha 7 ay da böyle yapan neyse ya ilerde üzülürsün bak senin yerinde olsam saygı olmayan bi ilişkiye devam etmem

peki onlem nasil alabilirim ki :(

bu olayda ise durum şu: olayı açıkça konuşmuşsun zaten. diyecek tek sözün şu kalmış. "Bembeyaz bir hayata siyah bir noktayla başlayamayız(başlayamam değil, başlayamayız) senin beni en az benim sevdiğim kadar sevdiğini biliyorum ve sana güveniyorum. Buna rağmen farklı bir düşüncen varsa şimdi bilmek isterim. daha sonra değil. şimdi!. Benimle devam etme kararındaysan da senden rica ediyorum benim yalnış anlamama sebebiyet verecek hiçbir davranışta bulunup bu güzel beraberliğimizde siyah noktalar oluşturma... yada kendi sözlerinde buna benzer şeyler söyle.

ahh canim ne kadar guzel yazmissin :( umarim benimde boyle bir iliskim olur. ama yukarda yazdigina cok benzer seyler soyledim. bunu konustuk, ama yalan soyluyor. yani niyetini bilmiyorum ama, kizla mesajlasmalari konusunda yalan soyluyor. bunu neden yapiyor bilemiyorum :( ama daha oncede yazdim, hayir yalan soyluyorsun ben baktim telefonuna desem isler yoluna girmicek biliyorum eminim. pis bir inadi var, gidiyorum dedim, giyindim, kapiya gittim ne halin varsa gor dedi. hatta sanki o beni istemiyomus havasi yaratti. ama tamam konusalim diyip sakinlesince ben, cocuk gibi oldu hemen orta yol bulmaya calisti, sanki az once bende seni istemiyorum diyen adam o degil. yani burnundan kil aldirmiyor :( bu olaydan sonra kaza yapti, o esnada telefonunu falan calmislar bana ne zaman inat yapsam, biseye ihtiyaci olan birine yardim etmsem boyl seyler basima gelir dedi. daha oncede demisti. yani sana haksizlik yaptim demedi ama bende bunu yaptigi hatanin farkinda ama itiraf edemiyor, cok ciddi olmasada kotu bisi basina geldi belki ona ders olmustur diyorum :( simdi rizeye gitti, telefonu yok ha bire bana ulasmaya calisiyor ben geldim, ben surdayim, falan diye. bilmiyorum sanki kendimi iyi hissedebilmek icin bahanelermi uretiyorum bilmiyorum :(

Emin misiniz kaza yaptığından hattı ortalardan kaybetmiş olmasın ..Yeni bir hat almak bu kadar zor mu..

peki onlem nasil alabilirim ki :(

ayrılabilirsin biraz tutuşsun gözünü korkut inat yap zaten seviyorsa gururunu ayaklaar altına alıp sana dönmek isteyecektir kimse bu dünyaada vazgeçilmez değildir unutma bunu tatlım beni yanlış anlama sadace ileride üzülmeni istemem o yüzden bunları diyorum

Ahım tuttu deseydin :)

Hat kendi üzerineyse yeni kart çıkarmak zor değil.
Bir de herkesin evinde,kullanmadığı eski model bir telefonu vardır diye düşünüyorum.
Yani seyahate telefonsuz gitmesi gerekmezdi.

Sen aldatılıyorsun yada üzeresin sevgilinin tlfununu karıştırmak normalken
onun yaptığı şeyin daha seviyesizce olmasına rağmen o an nasıl net tepki gösterememişsin anlamadım
o an bunun önemi olurmu ya...Sevdiğiyle insanın mesafesi olurmu ya ben herşeyinden haberdar olmalıyım
herşeyini bilmeliyim tlfn ne ki hele birde bilmediğim biriyle flört boyutunda msjlaşmalar görücem....

Ahım tuttu deseydin :)

Hat kendi üzerineyse yeni kart çıkarmak zor değil.
Bir de herkesin evinde,kullanmadığı eski model bir telefonu vardır diye düşünüyorum.
Yani seyahate telefonsuz gitmesi gerekmezdi.

kendi zaten benzer bisi geveledi agzinda ustune bende diyemedim ama icimden gecirdim. yani pzar gunu baya gec bir saatte oldu, zaten 4 saat sonrada ucagi vardi, o yuzden gitmek zorunda kaldi. yoksa evde telefonlari var tabikide.

ayrılabilirsin biraz tutuşsun gözünü korkut inat yap zaten seviyorsa gururunu ayaklaar altına alıp sana dönmek isteyecektir kimse bu dünyaada vazgeçilmez değildir unutma bunu tatlım beni yanlış anlama sadace ileride üzülmeni istemem o yüzden bunları diyorum

iliskimde cok fazla ayrilik lafi ettim :( buda benim hatam o yuzden artik buna cok tepkili dogal olarak. hakli olsam bile limitimi kullandim. ha yinede donebilir tabiki, arayabilir bir hafta sonra 1 ay sonra. ama onemli olan bu degil ki, yani bana gelip evet ben sana yalan soledim su su sebepten dicek bir adam degil. mesajlarida sildi zaten. hic bisiyi ispat edemem. okudum desem yanlis gormussun dicektir (kaldiki sadece bir hafta boyunca gunaydin deme muhabbeti var, o da zaten bir iki defa yzistik diye en sonunda kabul etti, is yapicaktik diyor (bu kismi dogru),yani herseyi cevirerek bir sekilde kendine yontuyor. yani bana tutup ne diyebilir ki bu konuda.ayrilcam en fazla pesimden kosar, bunun ne yarari olcak ki iliskiyi ahada yipratmaktan baska :( yaptiginiz her yorum cok degerli, inanin kafamda bir milyon dusunce var, en karli nasil cikarim bu isten onu kurup duruyorum :(

Sen aldatılıyorsun yada üzeresin sevgilinin tlfununu karıştırmak normalken
onun yaptığı şeyin daha seviyesizce olmasına rağmen o an nasıl net tepki gösterememişsin anlamadım
o an bunun önemi olurmu ya...Sevdiğiyle insanın mesafesi olurmu ya ben herşeyinden haberdar olmalıyım
herşeyini bilmeliyim tlfn ne ki hele birde bilmediğim biriyle flört boyutunda msjlaşmalar görücem....

bir yerde haklisiniz, ama sevgilimde olsa onun ozeline bu kadar girmem dogru degil, yani yanlis veya dogru bilmiyorum tabiki gizli sakli seyler olmamali ama ben herseyini bilmeliyim bana rapor versin, telini gostersin, sifrelerini versine gerek olmamali diye dusunuyorum:( . yani o zaman bu hale dusersinde diyebilirsiniz ya da nasil karistirdin telefonunu diyebilirsiniz inanin bilmiyorum bisiler durttu iste :( kendime yediremedigim bisiyi soylemedim o anda, ben telefonunu kaisitirdim gordum diyemedim, cikmadi agzimdan. kaldiki kizn ismini gormem, birden fazla mesajlasmsini gormem, o nasil telefonunu karistirdigimi dusunemedi onuda anlamiyorum bir turlu. o da banami oyun oynuyor demedende yapamiyorum :(

Back