- Konu Sahibi saadetkaya
sevgilimle 7 aydir birlikteyiz, gecen haftasonu sevgilimin evindeyken nedese onun telefonuna bakma ihtiyaci hissettim, kaldi ki suana kadar hic boyle seyler yapmamistim (ne maili, ne telefonu, ne evi). ama bisiler durttu iste. ve bir bayanla msjlasmalarini gordum(5 gunluk history gordum,). bu bayana haftaici hergun gunaydin msji atmis, sonrasinda naber, nasilsin, yogundu bugun, sunu yaptim falan gibi seyler yaziyor. telefonuna izinsiz baktigim icin (normalde boyle bisi yapmam, ve bunu soyleyemedim,utandim), baska bir bahaneyle telefonunu istedim ama bana vermedi kendi eline aldi,garip bisiler oldu benim olayla ilgili gerginligim daha onceki tartismamiz derken olay garip bir havaya burundu ve bu inat ettim telefonu gostermicem sanaya geldi.baya israr ettim, once isi sakaya vurdurdum, ama sonra inatlastigini gorunce benim icin onemli kafama bisi takildi nolur gosterirmisin dedim. neden falan dedi, sakince guzelce iste gozume boyle bir msj carpti dedim, ilk basta inkar etti. yok oyle bisi kimse ile msjlasmadim ne alaka dedi. sonra kizin ismini bile soleyince eski is yerinden bir arkadasimla bir ki kere msjlastik, bir is yapicaktik eski is yerimle sana bahsetmistim (soylemisti) orda sekreter sabah ise gittimi diye boyle bir msj oldu dedi. ama birden fazla diyince en fazla ikidir o da bir onceki hafta dedi. ama mesajlar o haftaya aitti, ayrica 5 un boyunca sabah 8 civarlarinda gunaydin msjlari hep vardi hatta birinde gunaydin cirkin:) gibi samimi bi ifadede vardi, ama kiz daha soguk sadece gunaydin, yogundum, falan filan gibi normal seyler yazmis. ama fazla inat edemedim cunku dahada ayrinti versem bu sefer telefonunu karistirdigim ortaya cikicakti, gerci bu kadar seye ragmen bu ihtimali dusunmemesine hic anlam veremiyorum orasida ayri ya. neyse kavga gurultu,madem telefonu gostermiyorsun beni aldatiyorsun o zaman biter bu iliski faland edim. hatta evden cikmaya yeltendim, hic bisi demedi hatta daha onceki kavgalarimizi acti, sen hep iliskiyi bitirmeye getiriyorsun ben erkek olarak yapmiyorum ne halin varsa gor falan dedi.sonra baktim cidden ayrilma noktasina gelicez, ben biraz sakinlestim cunku emin olamadim, yalan soyluyordur ama garip bir inatta vardir inadindan geri adimda atmaz. bu bir ara lavaboya gitti telefonuyla elinde sonra cikti ben acik konus ne varsa sole, durum herneyse anlat dedim. sonra bu iste soeldigim gibi al telefonu bak dedi ama msjlari silmis tabi. diyemedim bisi.mesajlarda da cok ciddi biisi gormedim, belkide gunahini aliyorum basit bir erkeklik gururu yapmisitir diye uzatmadim. sonucta baristik bir hafta gecti arkadasima anlatma ihtiyaci hissettim ciddi anlamda seni kandiriyor o kizla bisi olmasa aralarinda bu noktaya gelemzdi dedi ve beni asiri huylandirdi sizce durum nedir? aldatiliyormuyum?