Anlam verilemeyen huylara sahip erkek arkadaş ...

Zaten ailesiyle tanıştım diye evleneceğimi iddia etmedim öyle bir beklentimde yok şuan için

Zaten ailesiyle tanıştım diye evleneceğimi iddia etmedim öyle bir beklentimde yok şuan için
Ailesiyle tanıştığınızı, hatta ailesiyle tanışan ilk kız arkadaşının siz olduğunuzu siz söylediğiniz için o mesajı yazdım; beklentiniz yoksa aile ile tanışmak da önemli olmazdı değil mi?

Neyse, mutluluklar diliyorum.

26 yaş çokta olgun bir yaş değil bence
Size yastığı kadar bile değer vermeyen adamla iliskiye devam edebilme motivasyonunu nereden buluyorsunuz sahi? Her hareketini savunma peşindesiniz farkında mısınız? Adam sizinle tartışacak kadar bile değer vermiyor. Hayattan bıkmış falan değil çok amiyane bir tabir var kullanamam ama yerini de neyle doldururum bilemiyorum, sizi iplemiyor diyebilirim belki. Bundan zevk alıyor belli ki o da.

ve bana asla sevgi sözcüğü kullanmıyor ya da sevdiğini söylemiyor tek yaptığı arabadayken elimi tutar bakış atar ve yavaşça bırakır tek sevgi göstergesi bu
Sevgilin olduğuna emin misin? Bana friend&benefit takildigin biri gibi geldi.
Benim de vardi buna benzer ilişkim,bizim de (8 yıllık bir mazi ile) en romantik atraksiyonumuz araba kullanırken omzuna yaslanmami isterdi,o da belimden tutardı, öyle şarkı falan söylerdik (zaten tek ortak noktamız 90lar Türkçe popa olan bağlılığımızdi )
Ama yani tutup da bu kişiden sevgilim diye bahsetmem, illaha ki bahsetmem gerekiyorsa 'takiliyoruz işte öyle' derim.
Bence sizin durum da tam olarak bu. Sadece kendinize bu durumu yakıştıramadiginiz ve sevgiliniz sandığınız adamla yeterince açık bir sekilde konuşmadığınız için kendinizi romantik bir ilişkide sanıyorsunuz. Oysa bu ilişki değil, çok acık, dışarıdan bir bakan olarak

Yakınlaşmanız sonrası dertlenmesi bana aşk hayatıyla ilgili olumsuz bir deneyimi olduğunu hissettirdi bitmek zorunda kalmış bir ilişkisi olabilir seni sevmediğini düşünmüyorum ama yarım kalmışlık hissi eski sevgilisini özletiyor olabilir

Ortada ask sevgi olmayip erkegin kizi sallamamasi durumu seziyorum. Uzak durun, bu size boyle yapar yarin bi asik olsunda izleyin siz bu adami... askim askim mic mic mic... size tavsiyem arkniza bakmadan kacin bu adamdan

Bana anlattıklarından birini unutamamis da sizi yara bandı olarak kullanıyormuş gibi geldi çok usta bi yalancı diyorsunuz saklamış olabilir bunca zamandır.Ben olsam bana sevgisini bile göstermeyen adamla cinsel ilişkiye girmezdim

Valla ıcerıgı hıc okumadım. Dırek başlığa istinaden diyormkı anlam veremediğiniz davranışlara sahip sevgiliyle erkek arkadasla aynı yolda yurumeye devam etmeyin.

Başkalarına yalan soleyen sanada soyler.Ilıskı sonrası müslümde bılemedım.Delimi ne .Ilıskı sonrası sıgara harıka da müslümü vallahı anlamadım.Bu arada muslum gursese bayılırım.Ama ılıskı sonrası hıc aklıma gelmez yanı .Var kız bunda bişey .Dikdir et sen bunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…