- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
-
- Konu Sahibi sahregulkya
Ama ablasına bile doğum gününde pastayı üfledikten sonra ablası hediye paketini verip sarıldı hemen o kolunu bile kıpırdatmadı hemen geri çekildi yani huyu öyle aslında ay valla çıldırıcamAy sanki aklında başkası var gibi ya.
Bende yastığa sarılarak uyurdum bu tam temas bağımlılarının yapacağı hareket. Bayılırım sevdiklerime sarılmaya ama sevmediğim biri sarılınca aşırı rahatsız olurum
istisnasız her ilişkiye girdiğimiz gecenin sonunda ilk iş balkona çıkar müslüm gürses sigara şarkısını açar ve sigara içer dakikalarca ilişkiden önce yerine duramayan adam bir anda kedi gibi balkonda oturuyor
Bende çok işkillendim ve soluğu bu konu içi en iyi yer olduğunu düşündüğüm bu sitede aldımSevgiliniz, sevgilim olsa çok işkillenirim. Tam olarak neden böyle olduğunu bulana kadar da rahat etmem. Bu karakterdir diyip geçemem. Karakteri buysa da böyle bir karakterle ben mutlu olamam.
Size sarilmiyo sevgisini belli etmiyo ee demek ki çapkınlık devam ediyoKorkutuyor ama benimle ciddi ilişki yaşamasıniçin ekstrem bir sebep yok benden önce çok çapkın yaşayan bir insan bende öyleydim zaten tanışma hikayemizde biraz tuhaf kendisinin 1.5 yıllık kız arkadaşının uzaktan arkadaşıydım ilk görüşmemiz o vesileyle oldu
Yaa ay çok sinir bozucu.Ama ablasına bile doğum gününde pastayı üfledikten sonra ablası hediye paketini verip sarıldı hemen o kolunu bile kıpırdatmadı hemen geri çekildi yani huyu öyle aslında ay valla çıldırıcam
Aslında çok doğru bir tespit yaptınız düşündümde ... yanş biraz daha tespit yaparmısınızAdam yana yana kül oluyorken, siz bir kibritin yanmayan ucuymuşsunuz, mesaj bu olsa gerek. Sizi tatmin edemediğini düşünerek hüzünleniyor, çok içli bu adam, çok duygusal.
Nedenyalnıııız seviştikten sonra Müslüm Gürses dinlemesini hafife alma derim o hiççç normal bir durum değil
Elimde değil maalesef terapi görüyorum bunun için okb ve borderline tanısı konduSizi sevmiyor net. Ve eklemek ederim: Bir kavgada bas bas bagirmak da iyi bir huy degildir. Kendiniz de onun üzerinde calisin gelecek iliskileriniz icin
Aynısını dusundumAy sanki aklında başkası var gibi ya.
Bende yastığa sarılarak uyurdum bu tam temas bağımlılarının yapacağı hareket. Bayılırım sevdiklerime sarılmaya ama sevmediğim biri sarılınca aşırı rahatsız olurum
Unutamadığı biri mi var acaba?:/
Aslında çok doğru bir tespit yaptınız düşündümde ... yanş biraz daha tespit yaparmısınızbakmayın güldüğüme şuan içim kan ağlıyor ... sizce neden yani bunlar ne yaşamış olabilir
Belki okumuşsunuzdur eski kız arkadaşıyla uzaktan arkadaşım onlar ilişkilerine başlamadan yıllar önce bile hep adını duyardım çok göze batan bir insan yani asla erkek arkadaşım diye demiyorum bir kadını kendine kolayca aşık edebilir şeytan tüyü var unutamayacağı biri olduğunuda düşünmüyorum çok gamsız ve duygusuz çünkü yani en azından öyle davranır hatta bir arkadaşı dediğiniz unutamama döneminden geçti moral vermeye gittiğimizde söylediği sözlerden sonra adla düşünemem bir kadını unutamayacağınıUnutamadığı biri mi var acaba?:/
Hep seks bunlar. Ayrıca sevgiliniz yastığına sarılarak size mesaj veriyor. Nevresimleri çok sık değiştirmiyorsunuz büyük ihtimalle, bu kadar açık işaretleri göremiyor olmanıza şaşırdım.
Nevresimleri değiştir Sahre ve artık kibritin yanan ucuna geç diyor size.
Çünkü sevişmek çok romantik bir şey.
kesinlikle öyle.Bu süreci daha kolay atlatırsınız. Hayvanlar bazı insanlardan daha faydalıdır.