Anlam verilemeyen huylara sahip erkek arkadaş ...

Çünkü sevişmek çok romantik bir şey.
Kendi hissettiklerini düşünsene, aşık olduğun insanla karşılıklı zevk alıyorsunuz sonrasında rahatlamış,mutlu,huzurlu oluyorsun. O ara Müslüm gürses nereden gelir ki insanın aklına:KK43:
Sevişirken bile hiç romantik değil 0 duygu 🤣

Belki okumuşsunuzdur eski kız arkadaşıyla uzaktan arkadaşım onlar ilişkilerine başlamadan yıllar önce bile hep adını duyardım çok göze batan bir insan yani asla erkek arkadaşım diye demiyorum bir kadını kendine kolayca aşık edebilir şeytan tüyü var unutamayacağı biri olduğunuda düşünmüyorum çok gamsız ve duygusuz çünkü yani en azından öyle davranır hatta bir arkadaşı dediğiniz unutamama döneminden geçti moral vermeye gittiğimizde söylediği sözlerden sonra adla düşünemem bir kadını unutamayacağını
Yani söyle diyim kötu yorumlar gelmis hep ama benım eşim de ben ona cok sarılsam tamam yeter sıcak bastı tamam yeter sıkıştırma falan der. Opusmeyı cok sevmez mesela hani öpüsürüz ama daha cok öpüsmeli ilişkilerim olmustu :KK70: yalan söyleme konusunda da herkes yüklenmiş ama hangimizin hayatındaki erkek cok dürüst ki ayrıca bence bütün erkekler yalan konusunda usta yani... sadece cok böyle kendini kapatmış gibi sanki, iliskinizde bir sıcaklık yokmus gibi hissettim ben :KK43: ama herkesin karakteri farklı gerçekten, tek tip bir erkek yok dizilerdeki gibi romantik mükemmel erkekler de bence yok... kafamızdaki beklentilere göre hayatımızdaki kişiyi yargılamayalım bu da onun karakterine saygısızlık, eğer katlanamayacagımız durumlar varsa sevginin aşkın tolere edemeyeceği o durumda da ayrılmak en iyisi

Yalancı, sarılmıyor, sevdiğini göstermiyor, sevişirken bile 0 duygu, elini tutmaktan bile imtina ediyor. Bu kişiyle ilişki yaşamaktaki motivasyonunuz nedir? Düpedüz sevişecek biri olsun diye hayatında tutuyor sizi bu adam, buradan görünen o. Hemen hemen def edin bu adamı, siz fazlasınız bu insana.

Sevişirken bile hiç romantik değil 0 duygu 🤣
Ya ben gudubetlik yapmak istemem ama normal değil arkadaşım bunlar.
Şöyle düşün, hiçbir şey olmasa bile sen bir süre sıkılacak ve tatmin olmayacaksın çünkü kadınlar sevilmek ister, ilgi ister ilgisizlik bir kadının cehennemi olur evlilikte.
Evde kös kös oturan adamı ne yapalım ayol🤪

Ama inatla sormama rağmen ayrılmak için ortada herhangi bir sebep olmadığını söylüyor bende karakteri böyle diyip geçiştirmeye çalışıyorum geçiştirmemelimiyim 😣
Eee size göre varsa sebep ayrılın. Ona ne bakıyorsunuz. Ayrilmalarin çoğu tek taraflı olur zaten. Oturup şu şu nedenlerle ayrılmalıyız diye birlikte karar veren çift kaç tanedir

Hı hım. Hoppa

Ee peki naapmayı düşünüyorsun şimdi?
Ben hergün ama her gün ama her gün nevresim değiştiririm dipten temizlik yaparım ellerim el yıkamaktan ve deterjandan resmen renk değiştirdi en korktuğum şey biri tarafından hijyen konusunda eleştirilmek anlık şok yaşadım 🙆🏻‍♀️

Yalancı, sarılmıyor, sevdiğini göstermiyor, sevişirken bile 0 duygu, elini tutmaktan bile imtina ediyor. Bu kişiyle ilişki yaşamaktaki motivasyonunuz nedir? Düpedüz sevişecek biri olsun diye hayatında tutuyor sizi bu adam, buradan görünen o. Hemen hemen def edin bu adamı, siz fazlasınız bu insana.
Seviştiği tek kız arkadaşı ben değilimki bundan öncede çok ilişkisi oldu onunda benimde yani ortada bir kullanılma durumu söz konusu bişe değil

Ben hergün ama her gün ama her gün nevresim değiştiririm dipten temizlik yaparım ellerim el yıkamaktan ve deterjandan resmen renk değiştirdi en korktuğum şey biri tarafından hijyen konusunda eleştirilmek anlık şok yaşadım 🙆🏻‍♀️

Omg Masumlar Apartmanı Safiye, deşifre oldun tüh. Neyse, bizden sır çıkmaz.
Bakın nasıl yakaladım; ya az değiştirmekten ya çok değiştirmekten zaten yastık giriyor araya. Ziyagillerin müştemilatta değilsiniz değil mi? Çünkü oradaki yastığın sebebi başka, neyse.

Tamam adamın neden yastığa sarıldığı daha netleşti; çamaşır suyu kokuyorsunuz ve adam burnuna yastık basıyor. Yazık yaa...

Bakın nasıl yakaladım; ya az değiştirmekten ya çok değiştirmekten zaten yastık giriyor araya. Ziyagillerin müştemilatta değilsiniz değil mi? Çünkü oradaki yastığın sebebi başka, neyse.

Tamam adamın neden yastığa sarıldığı daha netleşti; çamaşır suyu kokuyorsunuz ve adam burnuna yastık basıyor. Yazık yaa...
Lütfen bu konuya yazdığınız son yorum olsun🤣 gerçekten çok fena oldum şuan

Çamaşır suyu falanda kokmuyorum bu arada yani bunuda söylemeden geçemeyeceğim misler gibi hypnotic posion kokuyorum 🤣

Seviştiği tek kız arkadaşı ben değilimki bundan öncede çok ilişkisi oldu onunda benimde yani ortada bir kullanılma durumu söz konusu bişe değil
Sevişmeyi asla kullanılmak olarak kabul eden bir insan değilim; karşılıklı olarak bazı şeyler paylaşıyorsunuz hepsi bu.

Daha önce de seviştiği kızlar olmuş, eyvallah. İşte siz de bunlardan birisiniz daha fazlası değil. Bu benim için problem değil diyorsanız devam. Adamda size karşı duygu yok, farkındasınız ve bu böyle devam edecek muhtemelen.

Ay ne garip bi tipmiş erkek arkadaşınız. Bana sanki geçmişinde bi travması var gibi geldi. Hı mesela tartışmama konusunda benim eşim de öyle. Gülümser ve çekilir,tartışmaz hiç. Ki bence en doğrusu bu aslında kimi niye neden değiştireceğiz ki?
Eşimin benzer tuhaf davranışlarını ben flört dönemimizdeyken çok fazla gözlemledim. Derin duygusal konuşmalarımız olurdu. Kendini bana açtığı,hislerini anlattığı zamanlar. Bu konuşmalarda onun aslında çok narin bir ruh hali olduğunu, travmalarını vs.gördüm ve kendime devam edip edemeyeceğimi sordum. Erkek arkadaşınızı herkesle kıyaslarsanız mutsuz olursunuz. Neden böyle Nasıl değiştireceğim demek yerine onu tüm kalbinizle böyle kabul edip edemeyeceğinizi kendinize sorun. Herkesin karakteri farklı kimse bizim beklentimiz doğrultusunda karakter geliştirmek zorunaa değil. Aksine ben kendi yaşanmışlıkları,duruşu ve karakteri olan insanlara daha çok saygı duyuyorum

Lütfen bu konuya yazdığınız son yorum olsun🤣 gerçekten çok fena oldum şuan

Çamaşır suyu falanda kokmuyorum bu arada yani bunuda söylemeden geçemeyeceğim misler gibi hypnotic posion kokuyorum 🤣

Tespitlerimi isteyen sizdiniz, şimdi noldu böyle ayrı gayrı düştük? Üzdünüz. : (
Neyse, bi tespitim daha olmuştu konunuzu okur okumaz. Bakalım o ne çıkacak.

Sevişmeyi asla kullanılmak olarak kabul eden bir insan değilim; karşılıklı olarak bazı şeyler paylaşıyorsunuz hepsi bu.

Daha önce de seviştiği kızlar olmuş, eyvallah. İşte siz de bunlardan birisiniz daha fazlası değil. Bu benim için problem değil diyorsanız devam. Adamda size karşı duygu yok, farkındasınız ve bu böyle devam edecek muhtemelen.
Ama ilesiyle tanıştırdığı ilk ve tek kız benim bunu annesinin ağzından duydum

Ama ilesiyle tanıştırdığı ilk ve tek kız benim bunu annesinin ağzından duydum
Evlenmeden önce 3 erkek arkadaşımın da ailesiyle de tanışmıştım . Bakın aile diyorum sadece anne değil. Üçüyle de evlenmedim. O kişilerin sonra başka ilişkileri de oldu; muhtemelen onları da aileleriyle tanıştırmışlardır. Yani anneyle tanışmak bir ölçü değil. Erkekler yapar böyle şeyler.

X