Anlam verilemeyen huylara sahip erkek arkadaş ...

Tamamen meraktan kova erkeği nasıl oluyor
Genel olarak çok garip hal ve hareketleri var. Bazı özellikleri de konu sahibi arkadaşın yazdıklarıyla birebir uyuyor.
Mesela; kovaların kendilerine ait bir dünyaları var. O izin vermedikçe o dünyanın içine asla giremezsiniz. Hep bir mesafe sınır koyar.
Duygularını göstermezler. Çok ketumdurlar. Kendisiyle ilgili hiçbir şey anlatmaz. Ağızlarından tek bir sevgi sözcüğü çıkmaz. Neden böylesin diyincede? Ben böyleyim der geçerler.🤪 Anca konu sahibinin ki gibi arabada yalandan el tutarlar.
Kavga edersiniz ama genelde bu kavga tek kişilik olur. Çünkü siz ne derseniz deyin adam karşınızda put gibi durur. Sizi sallamıyomuş gibi davranır. Bunlar için kendimi yoramayacağım der gibi.
Egosu yüksek, bencillik hat safhada. Hep kendi dediği olsun ister. Sizin görüşlerinizin onun için hiçbir önemi yoktur.
Konu sahibinin dediği sarılma olayı mesela? Ufak bir örnek ama istemediği birşeyi asla yapmaz. Bana neden sarılmıyorsun demeniz bile ona istemediği birşey zorla dayatılıyormuş gibi düşünür ve hepten uzaklaşır.
Ha bu arada acayip maddiyatçı ve cimriler.
Kova erkeği görünce kaçıyorum artık. 😄

Genel olarak çok garip hal ve hareketleri var. Bazı özellikleri de konu sahibi arkadaşın yazdıklarıyla birebir uyuyor.
Mesela; kovaların kendilerine ait bir dünyaları var. O izin vermedikçe o dünyanın içine asla giremezsiniz. Hep bir mesafe sınır koyar.
Duygularını göstermezler. Çok ketumdurlar. Kendisiyle ilgili hiçbir şey anlatmaz. Ağızlarından tek bir sevgi sözcüğü çıkmaz. Neden böylesin diyincede? Ben böyleyim der geçerler.🤪 Anca konu sahibinin ki gibi arabada yalandan el tutarlar.
Kavga edersiniz ama genelde bu kavga tek kişilik olur. Çünkü siz ne derseniz deyin adam karşınızda put gibi durur. Sizi sallamıyomuş gibi davranır. Bunlar için kendimi yoramayacağım der gibi.
Egosu yüksek, bencillik hat safhada. Hep kendi dediği olsun ister. Sizin görüşlerinizin onun için hiçbir önemi yoktur.
Konu sahibinin dediği sarılma olayı mesela? Ufak bir örnek ama istemediği birşeyi asla yapmaz. Bana neden sarılmıyorsun demeniz bile ona istemediği birşey zorla dayatılıyormuş gibi düşünür ve hepten uzaklaşır.
Aynen öyle kovalar. entelektüeldir de çok severim ama uzak durmak lazım onlar kendi dünyalarında yaşasınlar ancak

Kusura bakma canım ama bu adam seni sevmiyor
Ayrılalım mı dediğinde ayrılmayalım demesi falan da seni sevdiğini göstermiyor.
Senle vakit geçirmeyi seviyor olabilir o ayrı konu ama senin için fedakarlık yapıcak sıcak sevgi dolu bir adam olamaz.
Sen ilişkide çaba veren tarafsın ve onu kendin istediği gibi bir adama çevirmeye çalışıyorsun ama adam direniyor tartışmıyor bile sinirini bozmuyor bu salmışlıkla ilgisi yok problem çıkartmıyor rahat bir insan yani zaten bu ilişkiyi önemsemediği için sinirini bile bozmuyor.
Böyle bir ilişkiyi oldurmaya çalışmak çok yanlış bence .çekip git bakalım arkandan gelicek mi ?ne yapıcak seni kazanmak için?
Günümüzde kadınlar erkekleri çok şımartıyor .eskiden bir erkek bir kadını elde etmek için peşinden koşardı şimdi tam tersi.
Biraz zorlayın bence .

Benle seviştikten sonra koşa koşa Müslüm Gülses şarkısı dinleyen adama da gülerdim ya ne bilim soğuma sebebi cidden direkt
Böyle bir tipe hiç rastlamadım 35 yıllık hayatımda🤣🤣

Belki okumuşsunuzdur eski kız arkadaşıyla uzaktan arkadaşım onlar ilişkilerine başlamadan yıllar önce bile hep adını duyardım çok göze batan bir insan yani asla erkek arkadaşım diye demiyorum bir kadını kendine kolayca aşık edebilir şeytan tüyü var unutamayacağı biri olduğunuda düşünmüyorum çok gamsız ve duygusuz çünkü yani en azından öyle davranır hatta bir arkadaşı dediğiniz unutamama döneminden geçti moral vermeye gittiğimizde söylediği sözlerden sonra adla düşünemem bir kadını unutamayacağını
Arkadasının eski aşkıyla mı çıkıyorsun?
En sevmediğim tip

Sizinle beraber olduktan hemen sonra balkona çıkıp, dertlenmesinin, Müslüm dinlemesinin sigara üstüne sigara yakmasinin tek bir anlamı var, adam eskilerde bir yerlerde kalmış. O şehvet geçince, içinde yaşadığı aşk sevgi her neyse ona koşuyor adam. Bunu nasıl anlayamadiniz? Adam şehvet gidince, duygusala bağlıyor ama size değil, aklında, kalbinde yasattiklarina. Kim bilir neler var o kalpte. Seven adam öyle bir sarılır ki, kemikleriniz birbirine geçer, öyle diyeyim ben size. Bu sevgi değil.

çok mantıksız. seksten sonra en kötü ihtimal öküz gibi uyuması lazımdı, balkonda müslüm dinleyip sigara içmek nedir?
ne çekmiş bu abimiz acaba zamanında kızın birinden?
ben az önce başka kollarda,
şu an aklımda sen, ben balkonda...
itirazım var bu yalan dolana...

diye beste bile yapılır yani.

Butun sayfalari okudum ve hep bi aciklama yapmissin: ailesiyle tanistirdi, ablasida dedi, ayrilmak istemiyo, gibi seyler.
eger gercekten boyle dusunseydin konu acmazdin burda.. istedigin cevaplar duyup onay istiyosun ama pek cikmamis burda..

sana bi soru: mutlu musun sevgilinle?

Ben kovayım kadın ve erkek me kadar farklı
Ve tanıdığım bir kova erkeği var şuan siz yazdıkça o geldi ve bu kadar olur aynısının tipkisi😅😅

Eğer yalan söyleyen biriyse sana olan hislerinden de emin olamazsın . Ayrılmayı dene ama kesin bir dille yap bunu . Ayrılmamız mı gerekiyor diye sormadan .Ayrılmasan bile aynısını yaşat. Sana bunları hissettiriyor madem sende aynı hislerin 5 katını yaşat o zaman sevdiğini anlayabilirsin. Sana dokunursa aniden dokunulmasından hoşlanmadığını söyle sen ona sarılamıyorsun bile neden bu hisleri sadece sen yaşayasın . Gözlerinin içine bakıp ondan rahatsız olmuş hissini ve kırıldığını belli et hatta gerekiyorsa reddet .Sevgiyi hakeden bir kızsın daima Güçlü kal . SAĞLICAKLA :))

Yalan soyleyen insandan hersry beklenir. Iliskiler guven uzerine kurulur. Yalan soyleyen insana guven duyulmaz. Sadece bu sebep bile ayrilmak icin yeterli. Ille kavga olmasi gerekmez.

Ama ablası eskiden beri öyle olduğunu söylüyo ne saerılır ne de sarıldıttırırmış yastığı hariç : (

Yastığıyla sevişsin o zaman. Tövbe tövbe.

Kaç kaç kaç, abla tavsiyesi olarak son kez söylüyorum kaaaaç.

Sarılma sarılmama neyse, sebebi iyi biliyorsun; kaç 🙏

Bence başkasına aşık. Boşuna uğraşma anca yara bandı olursun. Yarın begenmedigin bir şeyi söylesen kapı orada der anca.

X