- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
- Konu Sahibi sahregulkya
Genel olarak çok garip hal ve hareketleri var. Bazı özellikleri de konu sahibi arkadaşın yazdıklarıyla birebir uyuyor.Tamamen meraktan kova erkeği nasıl oluyor
Mesela; kovaların kendilerine ait bir dünyaları var. O izin vermedikçe o dünyanın içine asla giremezsiniz. Hep bir mesafe sınır koyar.
Duygularını göstermezler. Çok ketumdurlar. Kendisiyle ilgili hiçbir şey anlatmaz. Ağızlarından tek bir sevgi sözcüğü çıkmaz. Neden böylesin diyincede? Ben böyleyim der geçerler. Anca konu sahibinin ki gibi arabada yalandan el tutarlar.
Kavga edersiniz ama genelde bu kavga tek kişilik olur. Çünkü siz ne derseniz deyin adam karşınızda put gibi durur. Sizi sallamıyomuş gibi davranır. Bunlar için kendimi yoramayacağım der gibi.
Egosu yüksek, bencillik hat safhada. Hep kendi dediği olsun ister. Sizin görüşlerinizin onun için hiçbir önemi yoktur.
Konu sahibinin dediği sarılma olayı mesela? Ufak bir örnek ama istemediği birşeyi asla yapmaz. Bana neden sarılmıyorsun demeniz bile ona istemediği birşey zorla dayatılıyormuş gibi düşünür ve hepten uzaklaşır.
Ha bu arada acayip maddiyatçı ve cimriler.
Kova erkeği görünce kaçıyorum artık.