- 30 Nisan 2021
- 24
- 11
- 26
-
- Konu Sahibi sahregulkya
Sevişirken bile hiç romantik değil 0 duyguÇünkü sevişmek çok romantik bir şey.
Kendi hissettiklerini düşünsene, aşık olduğun insanla karşılıklı zevk alıyorsunuz sonrasında rahatlamış,mutlu,huzurlu oluyorsun. O ara Müslüm gürses nereden gelir ki insanın aklına
Elimde değil maalesef terapi görüyorum bunun için okb ve borderline tanısı kondu
Yani söyle diyim kötu yorumlar gelmis hep ama benım eşim de ben ona cok sarılsam tamam yeter sıcak bastı tamam yeter sıkıştırma falan der. Opusmeyı cok sevmez mesela hani öpüsürüz ama daha cok öpüsmeli ilişkilerim olmustuBelki okumuşsunuzdur eski kız arkadaşıyla uzaktan arkadaşım onlar ilişkilerine başlamadan yıllar önce bile hep adını duyardım çok göze batan bir insan yani asla erkek arkadaşım diye demiyorum bir kadını kendine kolayca aşık edebilir şeytan tüyü var unutamayacağı biri olduğunuda düşünmüyorum çok gamsız ve duygusuz çünkü yani en azından öyle davranır hatta bir arkadaşı dediğiniz unutamama döneminden geçti moral vermeye gittiğimizde söylediği sözlerden sonra adla düşünemem bir kadını unutamayacağını
Ya ben gudubetlik yapmak istemem ama normal değil arkadaşım bunlar.Sevişirken bile hiç romantik değil 0 duygu
Eee size göre varsa sebep ayrılın. Ona ne bakıyorsunuz. Ayrilmalarin çoğu tek taraflı olur zaten. Oturup şu şu nedenlerle ayrılmalıyız diye birlikte karar veren çift kaç tanedirAma inatla sormama rağmen ayrılmak için ortada herhangi bir sebep olmadığını söylüyor bende karakteri böyle diyip geçiştirmeye çalışıyorum geçiştirmemelimiyim
Ben hergün ama her gün ama her gün nevresim değiştiririm dipten temizlik yaparım ellerim el yıkamaktan ve deterjandan resmen renk değiştirdi en korktuğum şey biri tarafından hijyen konusunda eleştirilmek anlık şok yaşadımHı hım.
Ee peki naapmayı düşünüyorsun şimdi?
Seviştiği tek kız arkadaşı ben değilimki bundan öncede çok ilişkisi oldu onunda benimde yani ortada bir kullanılma durumu söz konusu bişe değilYalancı, sarılmıyor, sevdiğini göstermiyor, sevişirken bile 0 duygu, elini tutmaktan bile imtina ediyor. Bu kişiyle ilişki yaşamaktaki motivasyonunuz nedir? Düpedüz sevişecek biri olsun diye hayatında tutuyor sizi bu adam, buradan görünen o. Hemen hemen def edin bu adamı, siz fazlasınız bu insana.
Ben hergün ama her gün ama her gün nevresim değiştiririm dipten temizlik yaparım ellerim el yıkamaktan ve deterjandan resmen renk değiştirdi en korktuğum şey biri tarafından hijyen konusunda eleştirilmek anlık şok yaşadım
Lütfen bu konuya yazdığınız son yorum olsunOmg Masumlar Apartmanı Safiye, deşifre oldun tüh. Neyse, bizden sır çıkmaz.
Bakın nasıl yakaladım; ya az değiştirmekten ya çok değiştirmekten zaten yastık giriyor araya. Ziyagillerin müştemilatta değilsiniz değil mi? Çünkü oradaki yastığın sebebi başka, neyse.
Tamam adamın neden yastığa sarıldığı daha netleşti; çamaşır suyu kokuyorsunuz ve adam burnuna yastık basıyor. Yazık yaa...
Çamaşır suyu falanda kokmuyorum bu arada yani bunuda söylemeden geçemeyeceğim misler gibi hypnotic posion kokuyorumOmg Masumlar Apartmanı Safiye, deşifre oldun tüh. Neyse, bizden sır çıkmaz.
Bakın nasıl yakaladım; ya az değiştirmekten ya çok değiştirmekten zaten yastık giriyor araya. Ziyagillerin müştemilatta değilsiniz değil mi? Çünkü oradaki yastığın sebebi başka, neyse.
Tamam adamın neden yastığa sarıldığı daha netleşti; çamaşır suyu kokuyorsunuz ve adam burnuna yastık basıyor. Yazık yaa...
Sevişmeyi asla kullanılmak olarak kabul eden bir insan değilim; karşılıklı olarak bazı şeyler paylaşıyorsunuz hepsi bu.Seviştiği tek kız arkadaşı ben değilimki bundan öncede çok ilişkisi oldu onunda benimde yani ortada bir kullanılma durumu söz konusu bişe değil
Yastigiyla evlensin bırakın girmeye çalışmayın aralarina. Enerji vampiri adam. Lütfen yastigiyla mutluluklar dileyerek koşarak kaçın.Ama ablası eskiden beri öyle olduğunu söylüyo ne saerılır ne de sarıldıttırırmış yastığı hariç : (
Lütfen bu konuya yazdığınız son yorum olsungerçekten çok fena oldum şuan
Çamaşır suyu falanda kokmuyorum bu arada yani bunuda söylemeden geçemeyeceğim misler gibi hypnotic posion kokuyorum
Ama ilesiyle tanıştırdığı ilk ve tek kız benim bunu annesinin ağzından duydumSevişmeyi asla kullanılmak olarak kabul eden bir insan değilim; karşılıklı olarak bazı şeyler paylaşıyorsunuz hepsi bu.
Daha önce de seviştiği kızlar olmuş, eyvallah. İşte siz de bunlardan birisiniz daha fazlası değil. Bu benim için problem değil diyorsanız devam. Adamda size karşı duygu yok, farkındasınız ve bu böyle devam edecek muhtemelen.
Sorabilirsiniz cevaplarımTespitlerimi isteyen sizdiniz, şimdi noldu böyle ayrı gayrı düştük? Üzdünüz. : (
Neyse, bi tespitim daha olmuştu konunuzu okur okumaz. Bakalım o ne çıkacak.
Evlenmeden önce 3 erkek arkadaşımın da ailesiyle de tanışmıştım . Bakın aile diyorum sadece anne değil. Üçüyle de evlenmedim. O kişilerin sonra başka ilişkileri de oldu; muhtemelen onları da aileleriyle tanıştırmışlardır. Yani anneyle tanışmak bir ölçü değil. Erkekler yapar böyle şeyler.Ama ilesiyle tanıştırdığı ilk ve tek kız benim bunu annesinin ağzından duydum