Anlam verilemeyen huylara sahip erkek arkadaş ...

Sevgiliniz, sevgilim olsa çok işkillenirim. Tam olarak neden böyle olduğunu bulana kadar da rahat etmem. Bu karakterdir diyip geçemem. Karakteri buysa da böyle bir karakterle ben mutlu olamam.

Ay sanki aklında başkası var gibi ya.
Bende yastığa sarılarak uyurdum bu tam temas bağımlılarının yapacağı hareket. Bayılırım sevdiklerime sarılmaya ama sevmediğim biri sarılınca aşırı rahatsız olurum :KK43:
Ama ablasına bile doğum gününde pastayı üfledikten sonra ablası hediye paketini verip sarıldı hemen o kolunu bile kıpırdatmadı hemen geri çekildi yani huyu öyle aslında ay valla çıldırıcam 🤣🙆🏻

istisnasız her ilişkiye girdiğimiz gecenin sonunda ilk iş balkona çıkar müslüm gürses sigara şarkısını açar ve sigara içer dakikalarca ilişkiden önce yerine duramayan adam bir anda kedi gibi balkonda oturuyor

Adam yana yana kül oluyorken, siz bir kibritin yanmayan ucuymuşsunuz, mesaj bu olsa gerek. Sizi tatmin edemediğini düşünerek hüzünleniyor, çok içli bu adam, çok duygusal.

Sevgiliniz, sevgilim olsa çok işkillenirim. Tam olarak neden böyle olduğunu bulana kadar da rahat etmem. Bu karakterdir diyip geçemem. Karakteri buysa da böyle bir karakterle ben mutlu olamam.
Bende çok işkillendim ve soluğu bu konu içi en iyi yer olduğunu düşündüğüm bu sitede aldım
1619810820574.png

Korkutuyor ama benimle ciddi ilişki yaşamasıniçin ekstrem bir sebep yok benden önce çok çapkın yaşayan bir insan bende öyleydim zaten tanışma hikayemizde biraz tuhaf kendisinin 1.5 yıllık kız arkadaşının uzaktan arkadaşıydım ilk görüşmemiz o vesileyle oldu
Size sarilmiyo sevgisini belli etmiyo ee demek ki çapkınlık devam ediyo

Ama ablasına bile doğum gününde pastayı üfledikten sonra ablası hediye paketini verip sarıldı hemen o kolunu bile kıpırdatmadı hemen geri çekildi yani huyu öyle aslında ay valla çıldırıcam 🤣🙆🏻
Yaa ay çok sinir bozucu.
Öylesi de zor ama diyim ben sana.
Erkek dediğin sevgisini gösterecek, kadınını prenses gibi hissettirecek aklına şüphe düşürmeyecek.
Sende biraz geri çek bakalım kendini, belki farkeder.

yalnıııız seviştikten sonra Müslüm Gürses dinlemesini hafife alma derim o hiççç normal bir durum değil

Adam yana yana kül oluyorken, siz bir kibritin yanmayan ucuymuşsunuz, mesaj bu olsa gerek. Sizi tatmin edemediğini düşünerek hüzünleniyor, çok içli bu adam, çok duygusal.
Aslında çok doğru bir tespit yaptınız düşündümde ... yanş biraz daha tespit yaparmısınız 🤣 bakmayın güldüğüme şuan içim kan ağlıyor ... sizce neden yani bunlar ne yaşamış olabilir

Aslında çok doğru bir tespit yaptınız düşündümde ... yanş biraz daha tespit yaparmısınız 🤣 bakmayın güldüğüme şuan içim kan ağlıyor ... sizce neden yani bunlar ne yaşamış olabilir

Hep seks bunlar. Ayrıca sevgiliniz yastığına sarılarak size mesaj veriyor. Nevresimleri çok sık değiştirmiyorsunuz büyük ihtimalle, bu kadar açık işaretleri göremiyor olmanıza şaşırdım.

Nevresimleri değiştir Sahre ve artık kibritin yanan ucuna geç diyor size.

Bence seni sevmiyor yalan söylüyor bağırıp çağırıyordu kendi kendine umrunda değil güzel vakit geçiriyor dertli şarkılar ne alaka

Unutamadığı biri mi var acaba?:/
Belki okumuşsunuzdur eski kız arkadaşıyla uzaktan arkadaşım onlar ilişkilerine başlamadan yıllar önce bile hep adını duyardım çok göze batan bir insan yani asla erkek arkadaşım diye demiyorum bir kadını kendine kolayca aşık edebilir şeytan tüyü var unutamayacağı biri olduğunuda düşünmüyorum çok gamsız ve duygusuz çünkü yani en azından öyle davranır hatta bir arkadaşı dediğiniz unutamama döneminden geçti moral vermeye gittiğimizde söylediği sözlerden sonra adla düşünemem bir kadını unutamayacağını

Hep seks bunlar. Ayrıca sevgiliniz yastığına sarılarak size mesaj veriyor. Nevresimleri çok sık değiştirmiyorsunuz büyük ihtimalle, bu kadar açık işaretleri göremiyor olmanıza şaşırdım.

Nevresimleri değiştir Sahre ve artık kibritin yanan ucuna geç diyor size.
🙆🏻‍♀️😱

Herşeyi geçtim usta yalancı olduğu için ayrilirdim böyle bı sevgilim olsa seni seviyorum dediğine bile inanmazdım

Bu süreci daha kolay atlatırsınız. Hayvanlar bazı insanlardan daha faydalıdır.
kesinlikle öyle.
hayatıma uzun zaman sonra bir erkek girdi: 2 aylık bir kedi :KK70: sevgiliden bin kat daha faydalı. kendini sevdirmesi, kucağımda uyumak istemesi, gözümün içine bakması bile yetiyor. kafasını ısırıcam bir gün

X