anlam veremiyorum.

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
39
kızlar hepinize merhaba. son zamanlarda anlam veremediğim birşey var hayatımda biri var bi erkek arkadaşım herşey güzel iyi gidiyor fakat benim dikkatimi çeken birşey var biz birlikte olmaya başladığımızdan beri erkek arkadaşım sürekli benim ailemle ilgili eleştirilerde bulunuyor şöyle söyleyeyim ailemle ilgili bir konu açıldığında sürekli eleştirir tarzda mesela son zamanlarda kız kardeşim erkek arkadaşından ayrıldı morali çok bozuk olduğu için sohbet kanallarına takılıyor bende bu durumu ona üzüntüyle dertleşmek anlamında aktardığımda bana hoş olmayacak şeyler söylüyor kardeşimle ilgili bir örnek daha vereyim annemlere borçlarından dolayı maddi anlamda maaşımın bir kısmını vererek yardımcı oluyorum bu durum onu acayip rahatsız ediyor paranı biriktir bize lazım olacak falan diyor daha önce bu konuda onu çok uyardım hatta sen kimsin de benim ailemle ilgili konuşursun dedim diye küstü bana bu durumları ilk zmanda önemsemiyordum bana yol göstermek için diye düşünüyordum ama son zmanlarda daha bir belirgin hale geldi
bu durumlara anlam veremiyorum kızlar ne bu çocugun derdi?
not:ilişkimizin ilk zamanlarında kız kardeşimde dahil kimse bir erkek arkadaşım olmasını istememişti yani ailem biraz tutucu bu tarz olaylara sıcak bakmayan biri acaba erkek arkadaşımın ozmanlardan kalan bir kuyruk acısımı var?kızlar bir akıl verin ne olur

canım şimdiden parana karışması doğru değil..Çok üzgünüm çoook
ne demek ailene verme bize lazım olacak..
bence ağzının payını güzelce bir ver sen onun..:mymeka:
şimdiden aileni ağzına alan insan evlendiğinde neler demezki?

Bazı erkeklerin kız arkadaşlarının herşeylerine karışma huyu vardır. Huybu kıskançlık gibi. Onun için ilk önce sana açık açık konuş derim. Ailenle yaptığı eleştirilere ve yorumlara üzüldüğünü söyle bakalım ne diyecek. Eğer ciddi düşünüyorsanız ve bu huyu geçmezse evlenincede problem yaşarsın canım.

ewet aynen bu şekilde herşeye ama herşeye karışıyor

bi süre sonra yeteeeeer diye bağırmaya başlarsın kesin :)

Erkek arkadaşınızın hiç bir kabahati yok ki..:1no2:
Siz aile sırlarınızı anlatırsanız o da kendinde söz hakkı bulur..
Hele ki ailenizin maddi durumundan,kardeşinizin aşk ilişkilerinden erkek arkadaşınıza bahsetme nedeninizi inanın ki anlayamadım..:1shok:
Başka muhabbet mi kalmadı canım bu kadar özele giriyorsunuz?

bencede aynen katılıyorum...ilişkilerde ufak tefek tıyolar verıyoruz sevgılılere onlarda bunu kullanmasını ıyı bılıp uzuyorlar..
ayrıca PARA İŞLERINE KARIŞMASI VE DIGER DAVRANIŞLARI BIR SURE SONRA ITICI GELIRKI OYLEDE OLMUŞ SANIRIM

siz dertli sıkıntılı anınızda bunu paylasmıs olabilirsiniz belki dertleşmek için
onu yakın gördügünüz için bu cok normal
ama onun bu tarz davranısı yaklasımı hiç hoş degil
sonucta onlarda sizin aileniz onlara söylenen laf size dokunur
acıkca dile getirin böyle konusmamasını rahatsız oldugunuzu belirtin kolay gelsin

canım bir şekılde yakın görmüş anlatmışın...
fakat onunda davranışı hoş olmamış açıkçası...
ve o kimki sizin ailenız hakkında eleştiri bulunuyor...
önce kendi ailene bak derdım...

ve sizde bir daha fırsat vermeyın...
aile ilişkileriniz anlatmayın...

Bende annemle yaşadıgım sorunları. Benimkine anlatmıştım.
(onuda alakar ettiğinden anlatmıştım)
Evlenince gitmezsin falan dedi bana:1shok:
Sacmalama dedim :mymeka:
Ne yaparsalar yapsınlar ailemden vazgecmem dedim:dilcikarşaka yapmıştı ama ben ciddiyete alıp verdim cevabımı:mymeka:)
Öyle bir şeyde demedi bir daha.Diyemezde oyarım.
Ailemle aram ne kadar kötü olursa olsun kimsenin aileme dilini uzatmasına göz yummam:mymeka:
uzanan dilleri keserim

Gecen annemle yine sorun yaşadık ve yine onuda alakar eden bir şey ama ben söylemedim. Onla paylaşmadım:dilcikar:

Herşey erkege anlatılmaz. Söylencek şey var söylenmicek şeyler var.

bırak erkek arkadası eşim dahi ailemi eleştiremez, aklı olan bir insan eleştirmez aileye saygı bakımından...
kardeşinin yaptığı hiç bir erkeğin hoşuna gitmez keşke anlatmasaydın .. oldu anlattın da kardeşin içinde ağır eleştiri yapmaya hakkı yok :1closedeyes:
annene vermeyeceksin de kime vereceksin ... büyüttü okuttu yetiştirdi ama annenlere paraya ihtiyacı olduğunda verme gözüne soksun o parayı :1closedeyes:
çok çirkin bir konusma hiç alakalar etmez onu bi kere
yerinde olsam herifle yolumu ayırmıştım :1closedeyes:

Arkadasım en basından koymalıydın tavrını buna fırsat vermemeliydin

Degil sevgili,eşlerimiz bile aileye dahil olmasına rağmen sürekli eleştirilerde bulunup,aile

içi özel ilişkilerimize karışmaları cok rahatsızlık verir.Onaylamayabilir bir takım

seyleri,bazı doğrular görecelidir, saygı gereği haddini,sınırını bilmeli!

Hem rahatsızlık duyup,hem neden hala anlatmaya devam ettin ki fisfisfis Anlaşılan erkek

arkadasın bu çelişkinide fırsat bilmiş.Yaptığının yanlış olduğunu bir sekilde idrak ettirmeye

calışmalısın fisfisfis Kendi ailesi için aynı durum söz konusu olsa eminim tavrı bambaşka

olur.

ona o pirimi siz vermişsiniz....
kim olursa olsun,hiçkimsenin aileniz hakkında olumsuz konuşmaya hakkı olmamalı...
olumsuz düşünceleri olabilir ama dile getirme lüksü olamaz...
aileniz sıkıntıdayken,siz yardım etmeyeceksiniz de,kim edecek...
çok bencil bir insan sanırım...
tavrınızı koyun ve özel aile içi sorunlarınıza ortak etmeyin...
para konusuda onu ilgilendirmez...biriktirecekse kendi biriktirsin parasını...
sevgiler...

anlatmamalı mıydım?anlayamadım?

Kesinlikleee... Tebrik ediyorum...
Hayatta birşeyi asla unutmamak lazım bayanlar... Erkeğe her zaman herşey anlatılmaz.

O an çok güzel sanırsınız. Sizi hiç üzmeyecek sanırsınız.
Ama yanlış. En kötü anda hiç alaka yokken bunlarla karşına çıkar.
Erkeklerdeki başa kalkma olayı çok kötü koyar ama.
Daha nişanlın değil bişey değil ne diye anlatıyorsun bunları.
Kız kardeşinin ne yaptığından ona ne..
Yada senin paranın hesabını o mu yapacak. Seni bu yaşına kadar yetiştiren emei geçen, aynı evi paylaştığın, iyi gününde kötü gününde yanında olan ailene sen ömrün boyu çalııp versen de onu ırgalamaz.

Kesinlikle hata sende. Sen anlatmışsın o da konuşmuş. Yarın bir de kavga et bakalım nasıl başına kalkıyor bunları.

Yapma arkadaşım. Herşeyini anlatma. Ben adamın birine panik atağım ilaç kulanıyorum dedim. 1 ay sonra adamla kavga ediyoruz bana senin gerçekten psikolojik sorunun var dedi. Bak en basiti. Hastalığını bile paylaşmicaksın bu milletle.sositososito

cnm bende olur olmaz herşeyin anlatımasından yana değilim.güzel ve gurur duyduğun şeylerse ok.paylaş.ama sana bile ters geliyorsa birşeyler onu paylaşma sonrasında aleyhine delil olarak kullanılır.şimdi sen diyeceksinki sıkıntılarımı paylaşamayacakmıyım.böylesini paylaşmayacaksın.olumsuz birşeyler varsa aile içinde kalmalı.kimse aile fertlerimiz kadar bizi anlayamaz.paranı kontrol etme durumuna gelince hiç hoş değil.şu an hala ailenle yaşıyorsun.ve yaşadığın eve katkıda bulunuyorsun ne güzel.ilişkiniz ciddiye binerse o zaman belki kendi arzunla oda biriktirmek istersen biriktirirsin.davranışları çok antipatik geldi bana.şimdi böyleyse sonrasında ne olur bilemiyorum.acele kararlar verme.

kızlar ben hiç bu açıdan düşünememiştim çok teeşekkür ederim hepinize allah razı olsun hepinizden hepiniz çok haklısınız ii ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…